Александар Милојков Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Ја имам 190 цм. И да се не лажемо, то је велики + код женског рода. bgpj, Млађони, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Кад су у питању нишки мушкарци, без обзира да ли су им ломљене потколенице или не, треба имати у виду да они имају неки свој жешћи спецификуум... Ваљда што неће да буду македонци и лесковчани а оће да буду нпр. енглези (ништа око моцарта)... Ја рецимо знам, за случај у редлајтду у граду где су Бори циклусу украли бицикло, кад је један нишки мушкарац изјавио: "ништа ово не ваља, замишљао сам си ... из ниш"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Најфинија, најпунијег укуса, најароматичнија и по много чему нај нај кафа је ова: Не ова: Само кажем... Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Ja bi pre dobijo dobre cice da sam 1,60 a pun para nego sto sam 1,93 cm i relativno skromno zivim. Djon Vejn, Млађони and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Zene vole oficire... звончица and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Zene vole oficire... nešto ne primećujem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 nešto ne primećujem... Колико је официр висок? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Колико је официр висок? 176 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 nešto ne primećujem... dobro otvori oci..... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 176 Па видиш, то и није лоше, само би значило поздрављање с потпетицама и то оним високим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Nekad sam imao 3 metra, danas neznam sta mi je, jedva 183 hahahaha Млађони and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Па видиш, то и није лоше, само би значило поздрављање с потпетицама и то оним високим... meni ne smeta... звончица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 meni ne smeta... Е, па ондак мож' се договоримо... :1736_action: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Е, па ондак мож' се договоримо... :1736_action: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Nekad sam imao 3 metra, danas neznam sta mi je, jedva 183 hahahaha e i ja 182... jadni mi sto nismo po 190 nista ne valjamo:D Ронин је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука