grigorije22 Написано Децембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Evo jedno lepo zemsko celjade https://www.youtube.com/watch?v=OM3XuW2fd8k Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Ja se oglasila, ali mislim da me Mlađa ne računa u žene još poodavno (vidiš, domali prst mi je duži od kažiprsta... ) Racunam te u tesku manjinu. Budi ponosna, zito si u gomilu kukolja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Шта упозно?! Плаћо! Шта упозно!? Шетао корзом! RYLAH and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Zene ne mogu da se oglase jer Вас у ствари занима шта мисле "дјевојчице којима мирише кожа"... Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Недавно сам размишљао на ову тему. Заправо размишљао сам да ли заиста постоје неке разлике у понашању између високих и ниских мушкараца. Да ли се то одражава на њихов начин комуникације, ниво толеранције и слично... И мислим да сам ипак направио своју генералну предрасуду, а то је да сам много више незгоднијих мушкараца упознао који су нижи, него који су високи. Нешто се стално боре за своје место, да ти нешто докажу и слично, а оне праве шмекере које сам упознао одликовала је, између осталог и висина. Заправо, док сам радио у теретани, разговарао сам тако са једним Французом и нешто овако необавезно чаврљао и терао шегу на мој љубавни живот, а онда се он у неком тренутку уозбиљио и рекао ми - Никола, да ли ти знаш у коликој си предности само зато што си висок? Први пут ми је то тада ушло у мозак, јер никада раније нисам о томе размишљао, а висок сам 1,90. А онда сам почео да посматрам људе у теретани. што су нижи, то се више раде и набијају. Мислим да ово наше поднебље на неки начин није настројено нижим људима, већ само од њих захтева да се нешто доказују. Све сами неки модели и људи бивају исфрустрирани ако нису по калупу, а то је бесмислено. Шмеле си ако то умеш да носиш са стилом. А сви волимо стил, ја први. Ето, мени највеће фрустрације из доба када сам радио у теретани су биле: види каква су ти рамена? Требаш да будеш мушкарчина бре, да здробиш земљу пред собом. (од тада ја крећем у патњу за тим огромним раменима) Какве су ти то трске од руку? ајде брате, где ти је снага!;? (од тада ја оћу веће руке) или не знам затегнут стомак итд... а заправо само једно је довољно - ум! И виспреност. Дакле, закључак је мој, у овом поднебљу судбина можда се не чини претерано наклоњена нижим мушкарцима, али они својом јединственом личношћу могу да апсолутно то ставе не у други, већ у десети план. На крају, да ли је уопште битно да ли си висок или низак? Па Бог је сигурно знао шта је радио. Milica89, Лапис Лазули, Срђан Шијакињић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Шта упозно!? Шетао корзом! I sve gledo da mi ne zavuce ruku u novcanik... :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Setih se sad komentara jedne drugarice baš na ovu temu, a o glasi: "Momak treba da je taman toliko viši od mene, da dok stoji ispred mene, malo spusti glavu i poljubi me u čelo. " Pa eto... Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 ja mislio ovi maleni ce se zesce braniti, a ono nista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Sve zene, mnoge zene ili neke zene? А не!! Зашто Боже, зашто!? Paradoksologija and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Мушкарац треба да је довољно висок и крупан да се ја у његовој близини осетим заштићено и сигурно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Мушкарац треба да је довољно висок и крупан да се ја у његовој близини осетим заштићено и сигурно! Какве везе има висина са тим да ли ћеш се осећати заштићено и сигурно ? :.mislise. Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Мушкарац треба да је довољно висок и крупан да се ја у његовој близини осетим заштићено и сигурно! A sta ako je mrsav ali nezgodan kao brus li!? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Какве везе има висина са тим да ли ћеш се осећати заштићено и сигурно ? :.mislise. pa ja lepo kazem da nije sve u velicini i tehnika je bitna Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Какве везе има висина са тим да ли ћеш се осећати заштићено и сигурно ? :.mislise. Не знам, то је неко моје убеђење.У сваком случају, волим високе мушкарце. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука