cloudking Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Ja vido naslov "Nilski muskarci" i rekoh, sta bre? Al da znate, tema ipak nije o tome... da se ne zbuni jos neko... Пг and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Nego šta bi rekli za 190-195 čoveka koliko bi trebala kilaža da bude? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Nego šta bi rekli za 190-195 čoveka koliko bi trebala kilaža da bude? Valjda bese za muskarce idealna kilaza je isto ko visina samo bez keca... dakle 180cm- 80kg A kod zena isto to samo za 10 kg manje. 180cm- 70kg naravno, to je samo smernica, adekvatna tezina zavisi od mnogo razlicitih faktora da bi ova formula mogla univerzalno da se primenjuje. Najjaci faktor je odnos misica i sala odn. procenat masti u organizmu. Mogu dva momka da imaju 180cm-80kg a da jedan bude debeljuskas a drugi skroz fit... Moj savet za sve one koji zele da odrede svoju idealnu tezinu jeste da ne staju na vagu- nikad! Idealna tezina se proverava pred ogledalom пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Ja sam oko 185 cm, fali mi malko mase, doduše, al da budem pristrasan - 185 cm je idealna visina PS: ne volim muškarce Deki992 and Пг је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 http://www.halooglasi.com/odeca-obuca-dodaci/muska-obuca/ulosci-za-povecanje-visine-budite-visi.o-684528.128.html Ali evo resenja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 PS: ne volim muškarce Valjda vi hrišćani treba da volite sve ljjude. Пг, Zero, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Valjda vi hrišćani treba da volite sve ljjude. Postoje neki izuzeci od tog pravila... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 A, sta ako je nizak musakarac i celav pritom? Te muca dok govori, kotrlja r i ne ume da kaze slovo s? Ako su mu jos i krivi zubi? Nosi piksle umesto djozluka i zbija glupe sale? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Po nekim najnovijim parametrima muskarac koji je visok 176 treba da ima 70 kila. Takodje idealna tezina se odredjuje uz pomoc obima struka i visine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Valjda vi hrišćani treba da volite sve ljjude. nadseksualno Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Valjda vi hrišćani treba da volite sve ljjude. признај било је јаче од тебе Лапис Лазули, Odahviing and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 A, sta ako je nizak musakarac i celav pritom? Te muca dok govori, kotrlja r i ne ume da kaze slovo s? ? Paradoksologija, drvce, Срђан Шијакињић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 ? Pritom je Polutan, a ne Covek? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 nadseksualno E i vi vernici sa tim prefiksom "nad", nadseksualno, nadlogika, nadovo ,nadono. Mogao si da kažeš nešto tima "Da, ali #nohomo" ili slično. cloudking, feeble, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Nece zene da se izjasne, jer zene ne interesuje visina, samo kakva je dusa u coveka. Ja neću da se izjasnim ni u jednoj temi vezanoj za muško-ženske odnose jer ću reći nešto feministički a onda ću morati s tobom da se preganjam na još 269 strana Privlačili su me muškarci vrlo različitih fizičkih karakteristika, uključujući visinu. Neki su bili niži od mene. Možda je to nekome bitno, meni nije. Ali to ne znači da "gledam samo kakva je duša u čoveka" - svi su bili lepi Никола Поповић, Agaton Vuzman and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука