Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja vido naslov "Nilski muskarci" i rekoh, sta bre?

Al da znate, tema ipak nije  o tome... da se ne zbuni jos neko... :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nego šta bi rekli za 190-195 čoveka koliko bi trebala kilaža da bude?

Valjda bese za muskarce idealna kilaza je isto ko visina samo bez keca... dakle 180cm- 80kg

A kod zena isto to samo za 10 kg manje.  180cm- 70kg

naravno, to je samo smernica, adekvatna tezina zavisi od mnogo razlicitih faktora da bi ova formula mogla univerzalno da se primenjuje. Najjaci faktor je odnos misica i sala odn. procenat masti u organizmu.

Mogu dva momka da imaju 180cm-80kg a da jedan bude debeljuskas a drugi skroz fit...

Moj savet za sve one koji zele da odrede svoju idealnu tezinu jeste da ne staju na vagu- nikad! Idealna tezina se proverava pred ogledalom ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam oko 185 cm, fali mi malko mase, doduše, al da budem pristrasan - 185 cm je idealna visina :D

PS: ne volim muškarce

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

A, sta ako je nizak musakarac i celav pritom? Te muca dok govori, kotrlja r i ne ume da kaze slovo s? Ako su mu jos i krivi zubi? Nosi piksle umesto djozluka i zbija glupe sale?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Nece zene da se izjasne, jer zene ne interesuje visina, samo kakva je dusa u coveka. :D

Ja neću da se izjasnim ni u jednoj temi vezanoj za muško-ženske odnose jer ću reći nešto feministički a onda ću morati s tobom da se preganjam na još 269 strana :D

Privlačili su me muškarci vrlo različitih fizičkih karakteristika, uključujući visinu. Neki su bili niži od mene. Možda je to nekome bitno, meni nije.

Ali to ne znači da "gledam samo kakva je duša u čoveka" - svi su bili lepi :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...