Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Znači to je najljepši a ako bošnjake porediš sa analnim otvorima i to najljepše kakvi li su kod tebe oni koji su manje lijepi.Hvala na jako visokom mišljenju koje imaš o drugima.

Jok, bosnjacke navijace poredim sa onim sto oni pokazuju Srbima.

Sami su skidalil gace,nisam im ja skidao.

A ti si ih u predhodnom postu nazvao degenericima, nista nije bolje od one fotke. ....

Citat:

"na postupke degenerika"

... i opet nalazis za shodno da moralises ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Normalan čovjek koji do sebe drži nebi sebi dozvolio da uradi što su ovi uradili.Mislim da su to bili napušeni momci.Pajko samo jaki zakoni kojima se onakvi oštro sankcionišu mogu stvar u normalu dovesti.Normalni ljudi su davno prestali ići na utakmice.Kako izgleda kod nas na balkanu nikada više neće ni ići.

Ја сам убеђен да су навијачи (такви) плаћени да изазивају инциденте. Ко би нормалан тако нешто радио ако

није добро плаћен? Познато је да Срби (православци, муслимани, католици, атеисти итд) гаје изузетну љубав

према новцу, материјалним добрима и одавању безбедносних информација. Болесни су такви Срби који

транспарентима, испуштањем животињских крикова и показивањем задњица представљају себе као део

Европе.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Kod nas je problem(na ovim prostorima) što na učinjenu grešku odgovaramo još većom greškom.

Prvo u Beogradu "nož, žica, zatim u Novom Pazaru "srce bubreg pluča", zatim u Beogradu "Alija ,Nemanja itd.

Ovdje u Sarajevu gole stražnjice....Ovo je za jaku osudu sve.Sve ih treba kazniti izbog pokazivanja kulture iz kamenog doba.Međutim ja sam svjestan da su to sve huligani koji koriste nepostojanje zakona i rade to što rade.

Takvima se ne čudim, od huligana se uvijek incidentne situacije očekuju.

Ali se čudim drugome.A to je zašto se ti prijatelju spuštaš na njihov nivo i na postupke degenerika odgovaraš u stilu jednog degenerika .Zašto prijatelju ti koristiš pogrdan naziv kojim se nazivaju muslimani od strane onih koji ih nemogu gledati.Šta sam ja kriv što je neki debil stražnjicu pokazao.

Stoga bih te zamolio kao čovjeka-hriščanina da biraš izraze ljubavi prema svojim komšijama. Žalosno prijatelju.

Видиш, пријатељу мој, ја тебе нити сам назвао нити ћу ти назвати тако... А њих који то раде зваћу потурицама јер увек нешто изнова и изнова морају да доказују...

Још једном понављам, тебе, као и све друге никада тако нећу назвати...

Надам се да ме разумеш јер заиста нисам мислио никог НОРМАЛНОГ да увредим, али ове како си их ти назвао (а слажем се са тобом) дегенерике не рачунам у нормалне... Извињавам се још једном ако сам те увредио, али руку на срце тебе нисам препознао међу овим лицима на слици (фигуративно)...

Надам се да смо се разумели, и извини још једном... :)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Gomila pijanih i drogiranih mladića,kolektivni duh mržnje-to su navijači,bilo koji,bilo čiji,bilo gde.

Idealna prilika za sotonu i njegovo delovanje.

Подели на овим сајтовима

Jok, bosnjacke navijace poredim sa onim sto oni pokazuju Srbima.

Sami su skidalil gace,nisam im ja skidao.

A ti si ih u predhodnom postu nazvao degenericima, nista nije bolje od one fotke. ....

Citat:

"na postupke degenerika"

... i opet nalazis za shodno da moralises ...

Prijatelju bošnjačke navijače ne predstavljaju golostražnjičari.Brate isto tako brend srpskih navijača ne predstavljaju oni koji likuju na počinjene zločine nad nevinim narodom.To su manijaci koje treba kazniti.Ali mislim da 99 posto navijača i jednih i drugih nikada sebi nebi dozvolili da urade glupost koju čine jedni ili drugi.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Gomila pijanih i drogiranih mladića,kolektivni duh mržnje-to su navijači,bilo koji,bilo čiji,bilo gde.

Idealna prilika za sotonu i njegovo delovanje.

Гомила пијаних и понеки дрогиран - то су политичари,

Гомила оних који деру народ и наплаћују услуге опела по 200-300 евра - то су попови,

Гомила корумпираних и подмитљивих који преглед наплаћују 100 евра - то су доктори...

....

....

....

Конташ да грешиш? :) Овај, силно грешиш, синак....

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Prijatelju bošnjačke navijače ne predstavljaju golostražnjičari.Brate isto tako brend srpskih navijača ne predstavljaju oni koji likuju na počinjene zločine nad nevinim narodom.To su manijaci koje treba kazniti.Ali mislim da 99 posto navijača i jednih i drugih nikada sebi nebi dozvolili da urade glupost koju čine jedni ili drugi.

Ja sam u postu govorio o onima bez gaca na onoj fotki iz Sarajeva. A ne o Bosnjacima ili svim navijacima.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Mogu ti navesti gomilu dokaza da su od navijača stradali nevini i oni koji to nisu tražili.

Političare je izabrao narod.

Popovi ne iznudjuju novac-ljudi im sami daju.

Pregled 100 eura?To kod privatnika,opet sam biraš.

Shvataš li da ne grešim? .smesko.

Подели на овим сајтовима

Mogu ti navesti gomilu dokaza da su od navijača stradali nevini i oni koji to nisu tražili.

Političare je izabrao narod.

Popovi ne iznudjuju novac-ljudi im sami daju.

Pregled 100 eura?To kod privatnika,opet sam biraš.

Shvataš li da ne grešim? .smesko.

Мора Иван овде да убаци неку опцију цртања...

Грешиш и то много...

Не можеш да генерализујеш све навијаче као хулигане, пијанце или наркомане...

Ја сам навијач, хулиган нисам, не дрогирам се, а никада пијан отишао нисам на стадион (ако попијем једно Јагодинско то је против урока, тако ми баба рекла, а ја слушам све што кажу бабе, то није пијанство да се разумемо одмах), одем на стадион и оставим грло јер тамо идем да навијам за СВОЈ тим, да га бодрим и да се радујем победи...

Тако да та генерализација долази од људи који уопште не познају оно о чему причају...

Mogu ti navesti gomilu dokaza da su od navijača stradali nevini i oni koji to nisu tražili

Као прво нису страдали од навијача, него од хулигана...

Друго, могу ти навести пар доказа за сваку ставку коју сам ја навео па не генерализујем ствар...

Треће, ово што си ти написао као одговор на моје писаније, нема ни полазну ни завршну тачку...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Мора Иван овде да убаци неку опцију цртања...

Грешиш и то много...

Не можеш да генерализујеш све навијаче као хулигане, пијанце или наркомане...

Ја сам навијач, хулиган нисам, не дрогирам се, а никада пијан отишао нисам на стадион (ако попијем једно Јагодинско то је против урока, тако ми баба рекла, а ја слушам све што кажу бабе, то није пијанство да се разумемо одмах), одем на стадион и оставим грло јер тамо идем да навијам за СВОЈ тим, да га бодрим и да се радујем победи...

Тако да та генерализација долази од људи који уопште не познају оно о чему причају...

Као прво нису страдали од навијача, него од хулигана...

Друго, могу ти навести пар доказа за сваку ставку коју сам ја навео па не генерализујем ствар...

Треће, ово што си ти написао као одговор на моје писаније, нема ни полазну ни завршну тачку...

Onda da stavimo tačku jer nam se stavovi razlikuju a nemam nameru da se prepirem.

Ti svoje grlo ostavi na stadionu,ja ga neću nigde i nikom ostavljati.

Подели на овим сајтовима

Neko i dupe ostavlja...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Onda da stavimo tačku jer nam se stavovi razlikuju a nemam nameru da se prepirem.

Недостатак аргумената... Капирам то и слажем се да прекинемо... Свако добро ти желим...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Kada su englezi mogli svoje navijače da dovedu u red koji su poznati kao izuzetno fanatični navijači , kako to da mi svoje nismo u stanju.Samo jaki zakoni.U vremenu kada se para nema, najlakše je zakonodavcu da udara po džepu one koji imaju višak energije.Samo tako se može riješiti problem.Nekakve edukacione mjere ne piju vode.Zato što je to narod koji je formirao svoju ličnost i narav.Ja bih volio otiči na utakmicu sa svojom porodicom.Ali nekako mi najbezbednije istu gledati ispred malih ekrana(po mogučnosti da je taj tv ekran što manji , bojim se da bi i iz ekrana moglo što izletiti prema nama s.o.s. ).

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Kada su englezi mogli svoje navijače da dovedu u red koji su poznati kao izuzetno fanatični navijači , kako to da mi svoje nismo u stanju.Samo jaki zakoni.U vremenu kada se para nema, najlakše je zakonodavcu da udara po džepu one koji imaju višak energije.Samo tako se može riješiti problem.Nekakve edukacione mjere ne piju vode.Zato što je to narod koji je formirao svoju ličnost i narav.Ja bih volio otiči na utakmicu sa svojom porodicom.Ali nekako mi najbezbednije istu gledati ispred malih ekrana(po mogučnosti da je taj tv ekran što manji , bojim se da bi i iz ekrana moglo što izletiti prema nama s.o.s. ).

У Британији, функционери који су трошили буџетеске паре у приватне сврхе и користили се владиним возним парком такођер за вријеме владе Гордона Брауна, ради се о неколико стотина фунти, сада леже у затвору, њих 5 или 6.

У БиХ,владини функционери глобе државу за стотине хиљада марака, користе владин парк у приватне сврхе (рецимо када је Свен Алкалај усликан да је ишао на купање са црним аудијем...), и сви они и даље воде активан политички ангажман, или су и даље остали на слободи...

Разлика је јасна. Њима је стало да имају ред у држави, такођер и народу, јер то двоје је повезано, кад неки скандал избије у политичком врху, судионик скандала не може жив остати од осуде и прогањања јавности све док због притиска не буде сишао са функције и над њим се изврши правна процедура. То је код њих јасно, тај народ који се буни, исто тако би радио кад би неко из реда народа имао власт у рукама, спроводио би законе...код нас народ се не буни, јер и сами који дођу на власт, не спроводе никакве законе и користе политичку моћ да штите своје прљаве интересе, а не да управљају државом ка њеном просперитету. Из тог разлога кода нас се никад навијачи неће довести у ред. У Британији навијачи везе немају са политичким врхом...код нас навијачи су често спрегнути са државом. Кад би се држава побринула за навијаче, то би значило да самa одсјече себи један уд који ради за њен интерес.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...