Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Ima te staro akademike koji vas podrzavaju klovnove tipa Kosta Cavoski i Smilja Avramov & ostatak fasista iz

SANUa.

Имаш ли ти неке везе,ил  бар симпатије према ЛДП-у ,ил можда лигом социјал-демократа Чанка... algabacaju

Kao tehnokrata mogu samo da govorim o malo tragu tolerancije kojeg posedujem prema ideji stranaka,

strancarenja i uopste takvog nacina organizacije drustva sa strankama.

To naravno ne znaci da ne prepoznajem i osudjujem totalitaristicke ideje i ideologije. Nacizmi, fasizmi,

komunizmi trebaju biti osudjeni i zaustavljeni.

Konkretno ovo za sta me pitas za LDP oni su neka mlaka verzija jednog drugog totalitarizma koji se zove

anarhija ili jendoj njegovoj verziji znanoj kao anarhosindikalizam.

Подели на овим сајтовима

Za Klempomana iz Obraza sam izgubio i ono malo trunke nade da ce od njega mozda izrasti covek kada se prikljucio Putujucem Cirkusu Montija Pajtonan koji prekida Liturgije i prica o papizmu u SPC. kada vidis kakva su im deca u pokretu poput Semberca onda ti je mnogo stvari jasnije.

A kolika je razlika izmedju verujucih ljudi i njih najbolje se videlo po meni po jednom sitnom detalju koji sam zapazio. Jedan od moderatora cini mi se Stefan, je opisivao svoje vidjenje Parade i rekao" kada sam se vracao iz Crkve cuo sam...":

I onda sam pomislio; gde je sva ona banda isla u Crkve taj dan? Kome su se oni molili? U cemu se razlikuju od Kverije i njihovih pacijenata? Odgovore je lako zakljuciti.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ma ja sam za to da se neki vladika popenje i na zicu i povede pesmu za vreme utakmice jer sve su to strasni momci i lepa deca. Mozda bi ustvari bilo najbolje da u Sinod posaljemo upitnik da vidimo ko za koga navija pa da ih posaljemo u kop kod razlicitih navijaca.

Trenutno mi se kao vrlo tesko resiv problem cini navijaci Radnickog iz Nisa-Meraklije s obzirom da nemamo vladiku u Nisu.Ko ce bre njima da se obrati preko megafona i zapocne onu cuvenu navijacku: „Stojkoviću, Stojkoviću, želimo ti sreću, drven sanduk i upaljenu sveću“ Mislim meraklije su sve lepa deca i moramo im nekoga poslati.

S obzirom da Vrsac nema jak fudbalski tim, Preosveceni Nikanor bi mogao da ide na utakmice KK Hemofarma.Vladika Jefrem neka pokrije i Igokeu iz Laktasa, a pod hitno postaviti jos kojeg vladiku u Beograd jer je suvise navijackih grupa.

Naravno po crkvama treba pored sveca ubaciti i pirotehnicka sredstva za prodaju sa natpisom "Ova pirotehnicka sredstva su osvestana i odisu patriotizmom. Kupujuci pirotehnicka sredstva u crkvi pomazete vasu parohiju"

I pod hitno odluciti ko od vladika ce da vodi navijace na Davis Cupu protiv Francuza.

Hvala, prijatno.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

добићеш орден од чеде бело на будући  дан педера algabacaju

Sta dopusticete pedere da opet setaju? pa zar ne rekoste da ste odbranili beogradske ulice od pedera? Vi to kao Sloba, sto je pobedio Nato na Kosovu pa podvio rep.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ђенова као нови пропагандни Рачак?       

Никола Малбашки   

среда, 13. октобар 2010.

Оно што се синоћ дешавало на стадиону у Ђенови неодољиво подсећа на пропагандни Рачак. Један набилдовани, тетовирани билмез, пред милионима гледалаца, секао је наменским маказама жичану ограду и дизао руку у нацистички поздрав, а још двојица таквих, поред њега, бацала су запаљене бакље у терен. Они су, најпре, успешно унели на стадион дугачке гвоздене маказе и бројну пиротехнику, затим успешно малтертирали цео стадион (и ТВ публику у Србији), и на крају исто тако успешно напустили стадион, а да их нико није ни покушао да ухапси!

Изнервирани и разочарани љубитељи фудбала – који знају да ће, после овога, УЕФА казнити Србију са можда и пет утакмица неиграња пред својом публиком – данас ће купити новине и прочитати да су догађаји у Ђенови, 12. октобра, и у Београду, 10. октобар, дело истих људи, и да иза свега стоји нико други до – српска нарко-мафија и, веровали или не, Руси!

Тако се у Пресу, под насловом „Строго поверљиво: Мафија преко фудбала руши целу државу!“ и наднасловом „Алармантна сазнања безбедносних служби“[1], тврди да „иза дивљања хулигана у Ђенови стоје одбегли мафијашки босови“, чији је „план да се после сукоба око геј параде у недељу у Србији изазову нови, масовни нереди. Циљ организатора свега овога јесте да у Србији, на улицама, падну људске жртве, да се изазову шири сукоби који би довели до тоталног хаоса“. „Целу операцију финансира нарко-бос Дарко Шарић“, каже се још у тексту. „Планирају се и неке ликвидације. По том злочиначком плану, у сачекушама ће се ликвидирати познате личности, па и неки од најпопуларнијих опозиционих политичара. За то би се онда оптужила власт, што би довело до новог круга сукоба“.

У Блицу, међутим, као финансијере недељних сукоба откривају – Русе! Наводно, читаву акцију напада на геј параду организовао је Младен Обрадовић и његов Образ, а за то је добио значајна финансијска средства управо из Русије. „Целу Србију су облепили плакатима, а то доста кошта. У нередима у недељу ангажовали су мотоциклисте који су снимали полицију, а користили су и друге методе рада за које је потребан новац. Према досадашњим сазнањима истражних органа, „Образ” и Обрадовић раније нису добијали знатније суме новца. Међутим, у последње време, уочи нереда, дошло је до значајнијег прилива средстава тој организацији, сумњају у тужилаштву. Наши извори не искључују могућност да „Образ” има материјалну подршку сродних екстремних организација, и то из Русије“, стоји у Блицу[2], чије писање, наравно, одмах преноси и Б92[3].

И пошто прочита оваква објашњења недељних догађања, просечни Србин ће одмах, у суседним чланцима, наћи и решење за овакав „злочиначки план“. У Пресу је давање тог решења препуштено ексклузивно Чедомиру Јовановићу! У тексту под драматичним називом „Последњи тренутак за акцију“[4], Јовановић каже: "Вечерас су сви могли да виде колико су била бесмислена и промашена оправдања које су многи политички центри налазили за насилништво које се догодило у недељу. Сутра морају да уследе хитне реакције државе, моменталне седнице парламента и владе и стварање заједничког друштвеног фронта који ће заштити демократски поредак и безбедност наше земље. Насилници ће, ако се сада узмакне пред њима и не санкционишу и искорене политике које су их годинама хранила и подржавале, наставити да нападају на сваком могућем месту, у земљи и ван ње. ЛДП је спреман да подржи сваку акцију којом ће бити спроведен закон, али и јасно саопштена истина о томе ко организовано, политички и логистички, стоји иза насиља које смо тако често гледали протеклих година", рекао је Јовановић.

Тако су све коцкице сложене. Медијски је произведен нови догађај, који је успешно покрио онај претходни и веома неповољни – као оне две плавуше, чијом је крађом патика „префарбан“ протестни митинг 300.000 људи. У перцепцији обичних ТВ глеалаца, јучерашња слика оног тетовираног билмеза стопиће се са сликом једног од демонстраната у недељу, чиме ће читаво недељно збивање добити сасвим други психолошко-вредносни оквир. Друго, направљена је веза: демонстранти = наркомафија + есктремни Руси. „Вође тих навијача су ионако дрогиране“, рећи ће се, „а и превише инсистирају на ћирилици, ту мора да има нечег и наркодилерског, и руског“. И треће, сада, када смо се, по ко зна који пут, обрукали пред светом, ко може да буде против тога да се „ствар истера до краја“? Сад је права прилика за чувени „6. октобар“, хајде да лепо искоренимо све те „ретрогадне, антиевропске снаге“ и најзад пуним једрима запловимо у ЕУ будућност. А списак је лако направити. Довољно је узети „Данас“ и Басару, и лепо преписати: Коштуница, Амфилохије, Вукадиновић, Антонић...[5]

Ако имамо у виду да власт, неколико обавештајних агентура и једна фамилија из нашег „ближег иностранства“ контролише готово целокупни медијски простор у овој земљи, мало је сумње да ће и ова пропагандна акција имати извесног успеха. Коликог, остаје да се види. Као и чији су од три поменуте централе у конкретном случају умешани прсти (а није искључено ни братско преплитање). Али, треба имати у виду следеће – што та акција буде успешнија, то ће чедистички „6 октобар“ бити репресивнији (и потенцијално крвавији?!). Зато се, у овом тренутку, слобода у Србији брани пре свега памећу и здравим разумом. Не дајмо се још једном преварити. Мислимо својом главом, разговарајмо са пријатељима и рођацима, прослеђујмо ПОУЗДАНЕ информације са малобројних патриотских и објективних сајтова... Покажимо и Двору и Империји – али и домаћим мафијашима и мутикашама које данас покушавају да лове у овом мутљагу – да нисмо јадне будале, које могу деценијама вући за нос. И одбранићемо од овог зла и себе, и своју децу, и Србију!

--------------------------------------------------------------------------------

[1] http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/136625/Strogo

+poverljivo%3A+Mafija+preko+fudbala+ruši+celu+državu!.html

[2] http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/211616/Pocinje-istraga

-o-finansijerima-Obraza

[3] http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10

&dd=13&nav_category=206&nav_id=464919

[4] http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/136620/Jovanovi

ć%3A+Poslednji+trenutak+za+akciju.html

[5] http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/post_festum.881.ht

ml?news_id=2013

Ево и један добар коментар !

И да је све тако

... како тврди пропаганда које се Гебелс не би стидео.

Не може да уђе свако на стадион. Карте су се продавале преко ФСБ, где је неки провладин фукционер, ерго "жути". Наша полиција је претресала аутобусе, најзад морали су напустити земљу. Тај набилдовани и истетовирани... да га не карактеришем... има наш пасош и поред пет кривичних пријава. Ко му је дао? "Образ" који је на власти последњих десет година, или можда Војислав Коштуница иначе веома хваљен због биометријског пасоша и "белог Шенгена"?!? Дакле, власт не би смела да се опере од одговорности.

Ако финансирају екстремне групе из Русије, то није влада те земље (а некога овде богами је плаћала америчка власт за нереде и насилну смену власти). Дакле, нека пошаљу допис надлежнима у Русији.

Међутим, пошто није све тако, биће занимљиво пратити суђења. И како је Обрадовић могао да буде "коловођа" у тренутку кад је ухапшен? Из затвора?!? Ако он није организовао, ко је организовао нереде за које кажу да су организовани...

http://www.nspm.rs/component/option,com_yvcomment/ArticleID,31398/url,aHR0cDovL3d3dy5uc3BtLnJzL2tvbWVudGFyLWRhbmEvZGplbm92YS1rYW8tbm92aS1wcm9wYWdhbmRuaS1yYWNhay1xLmh0bWwjeXZDb21tZW50MzEzOTg=/view,comment/#yvComment31398

Подели на овим сајтовима

Било је ту свијетлих тренутака, навијање на тргу ди Ферари, кортео. Али на тргу се ломило, писало се по зградама, то ствари смо видјели тек кад се трг узео празнити.

Кортео је грмио, одјекивао. Али било је људи који су ишли улицом и ломили сва кола у реду, лик је зауставио аутобус градског саобраћаја да би лаком се потписивао по шофершајбни, Напали су човјека са штандом са производима сампдорије, људи на зачељу су без повода напали полицију, да би ова на то испалила сузавац и добрим дијелом уништила кортео ...

На утакмици све што је било знате, ја не вјерујем у случајности, удба, структуре у савезу, играчи, сви су они у спрези и сви раде за власт. Даље нећу трошити ријечи о томе.

После утакмице такође смо срали, људи који су изашли са стадиона, без икакве потребе су прескочили ограду и мегафоном позивали људе да ураде исто. Да не детаљишем, стално је неко био уз полицију који је изазивао инциденте, њима је то докурчило и масакрирали су нас. Лично сам доста лоше прошао у сукобу са полицијом, тако да не знам да ли је субјеkтивна оцјена да су нас газили мимо сваке мјере и укуса, по глави и тијелу али то је мој утисак.

Ето толико, потенцијал је показан, али када нека маса нема кога да је поведе, онда је удби лако да инструира своје људе у сву ту причу и направи истинско срање и то употријеби за своје циљеве!

Виђење навијача који је био на стадиону

Подели на овим сајтовима

Било је ту свијетлих тренутака, навијање на тргу ди Ферари, кортео. Али на тргу се ломило, писало се по зградама, то ствари смо видјели тек кад се трг узео празнити.

Кортео је грмио, одјекивао. Али било је људи који су ишли улицом и ломили сва кола у реду, лик је зауставио аутобус градског саобраћаја да би лаком се потписивао по шофершајбни, Напали су човјека са штандом са производима сампдорије, људи на зачељу су без повода напали полицију, да би ова на то испалила сузавац и добрим дијелом уништила кортео ...

На утакмици све што је било знате, ја не вјерујем у случајности, удба, структуре у савезу, играчи, сви су они у спрези и сви раде за власт. Даље нећу трошити ријечи о томе.

После утакмице такође смо срали, људи који су изашли са стадиона, без икакве потребе су прескочили ограду и мегафоном позивали људе да ураде исто. Да не детаљишем, стално је неко био уз полицију који је изазивао инциденте, њима је то д....... и масакрирали су нас. Лично сам доста лоше прошао у сукобу са полицијом, тако да не знам да ли је субјеkтивна оцјена да су нас газили мимо сваке мјере и укуса, по глави и тијелу али то је мој утисак.

Ето толико, потенцијал је показан, али када нека маса нема кога да је поведе, онда је удби лако да инструира своје људе у сву ту причу и направи истинско срање и то употријеби за своје циљеве!

Виђење навијача који је био на стадиону

Одговор:

Није без разлога, кренули су да хапсе момка који је писао "Србија" по тролејбусу, није обратио пажњу да је при крају кортеа и да су жандари иза... Бацили га на земљу, кренули да га шутирају, али је уследила брза и одлучна акција са наше стране :mrgreen: и дечко је пуштен.

На стадиону се ништа специјално није ни десило, као што је већ писано - прекинута утакмица због две бакље, тотално безвезе. По прекиду су нас држали као стоку једно сат-два на самом стадиону и после још толико на паркингу, људима д...... да чекају, били нервозни, фалила је искрица да дође до инцидента, као што обично и бива у таквим ситуацијама, после се догодило оно што се догодило...

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

По прекиду су нас држали као стоку једно сат-два на самом стадиону и после још толико на паркингу, људима допиздело да чекају, били нервозни, фалила је искрица да дође до инцидента, као што обично и бива у таквим ситуацијама, после се догодило оно што се догодило...

Pa, što niste izazvali taj incident, kad ste bili nervozni ? nedostatak m.... ?

a, na stadionu se pravite hrabri ... 0102_laugh

vidi se na snimku kako svi izlaze k'o bele lale iz autobusa i skidaju majice , da bi policija videla tetovaže (da prepoznaju debeljka)

što se niste bunili ?

prst ka gore prst ka gore prst ka gore 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

p.s.

a, baš niste zaslužili da vas drže k'o STOKU ...  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Ove Vukadonivece sve treba pohapisiti. Potpuno sam ubedjen da su placeni od mafije da izabcuju ovakvo smece posle svega sto se dogodi. I dzaba im njihove debilne teorije zavere kada su Delije vec priznale da su to uradile.

Дај линк ако имаш, или само измишљаш да су Делије нешто признале.

Подели на овим сајтовима

По прекиду су нас држали као стоку једно сат-два на самом стадиону и после још толико на паркингу, људима допиздело да чекају, били нервозни, фалила је искрица да дође до инцидента, као што обично и бива у таквим ситуацијама, после се догодило оно што се догодило...

Pa, što niste izazvali taj incident, kad ste bili nervozni ? nedostatak m.... ?

a, na stadionu se pravite hrabri ... 0102_laugh

vidi se na snimku kako svi izlaze k'o bele lale iz autobusa i skidaju majice , da bi policija videla tetovaže (da prepoznaju debeljka)

što se niste bunili ?

1405_love 1405_love 1405_love 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

p.s.

a, baš niste zaslužili da vas drže k'o STOKU ...  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Не знам чему ликовање.

Што се тиче инцидената, било их је, очигледно ниси гледао снимке. Тако да та прозивка је тотално клиначка и безвезе.

Наравно да нису стока, само су лаки за манипулисање. Довољно је један провокатор да изазове нереде.

Више разумевања поједини имају за педере, него за навијаче. Наравно да не оправдавам насиље, али то је такав свет, често је довољна искра да изазове огроман пламен. И та искра често долази са стране: често од полиције. Овога пута сам мишљења да је међу самим навијачима био одређен број људи само са намером да направе то што су направили. А полиција је по мени била добра. И на крају је нашла начин да што безболније неутралише хулигане (безболније по полицију, имовину и публику на стадиону).

Подели на овим сајтовима

pa, jesu kao stoka ... samo kada su u velikom čoporu imaju "hrabrosti" !  1405_love 1405_love

kada ih je bilo u manjim grupama, kao na kraju ... što se nisu bunili, nego siu bili fini i kulturni kao snajke ?

1405_love

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...