Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

на сајту РТС'-а је јуче око 15 часова био нечији коментар да се већ увелико причало да је спреман прекид...

А натезање око преноса: дате паре када су били сигурни да ће се представа одржати.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

I da dodam , posto se ovde stalno istice ta neka socijalna crta nezadovoljstva; i mrznja ka vladajucoj strukturi; ovaj balvan sto visi na zici inace zivi na dedinju i lepo je situiran. Cisto da se zna.

Ма он је криминалац и сада је добио обећање да ће после кратког затвора у Србијиј моћи слободно да ради шта хоће...једноставно човјек гледа своју корист а истовремено направио корист влади за пропаганду...

И занимљиво је следеће: Што су Делије чекали Стојковића у Ђенови када га сваки дан могу напасти у БГ?ТАДИЋУ НИСМО ЛУДИ, ЗНАМО ДА СИ ОВО РЕЖИРО.

ДЕМОКРАТЕ ХОЋЕ ДА НАС ПРЕВАРЕ, КАЖУ ИДУ У ЕВРОПУ, ЛАЖУ ДЕЦУ СРБИЈЕ. ЛОПОВЧИНЕ... 0102_laugh

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

на сајту РТС'-а је јуче око 15 часова био нечији коментар да се већ увелико причало да је спреман прекид...

А натезање око преноса: дате паре када су били сигурни да ће се представа одржати.

Ма све се зна...само да повежу ово са 10.10...али нажалост медији им служе за лажи и лажи...

Подели на овим сајтовима

ti si neki zelen dečko, da se primetit...

Ја сам човјек који је реалан у вези навијача. Ја сам Гробар (али не ватрени, само пратим утакмице) и знам шта се дешава на трибинама...Јел теби познато да се већ дуже време прича о Ђенови?Да се то све знало, одмах после 10.10...влада да плати ону тетовирану будалу само, и ето постигли су све...он као вођа има утицај на понашање осталих навијача који су изманипулисани од тетовиране будале...да је нормалан и националиста, неби био од главе до пете истетовиран.

Подели на овим сајтовима

И та тетоварина будала сигурно није била 10.10 на улицама...тако да је глупо повезивати те нереде са нередима 10.10. У Ђенови је све до детаља организовано а 10.10 се омладиа спонтано скупило (већина њих не припада никаквој организацији, већ су момци осетили дужност да одбране част Београде од те куге).

Углавном није ово случајно шта се десило у Ђенови, будите сигурни...

Подели на овим сајтовима

Зашто? Овде има људи који су упућени у свет навијача, па бих питао шта се прича, зашто је ово организовано. Колико ја знам Делије не прате репрезентацију, барем не групно. И зашто нам је ово требало. Кажем нам, зато што се осећам као део Делија, иако одавно нисам био на утакмици, али сам у једном периоду живота био доста редован.

Ово је била организована акција да се прекине утакмица. Да су овако били организовани могли су прекинути и ону параду (или макар убацити један сузавац међу парадере), а то ми је деловало да се да организовати пошто сам чуо да су се пушке за испаљивање сузавца могле својевремено купити на зелењаку, и онда се са пристојне удаљености могао лако убацити сузавац међу парадере, само да се хтело.

Подели на овим сајтовима

Имам једно питање...  Зашто су, када су ухапсили ову особу, морали да га скину и покажу грб на грудима?

Зашто баш мајица "Четници Север"? Зашто ова особа није носила дукс, да сакрије тетоваже, него мајица? Да би га без проблема идентификовали? Како је унео клешта? Како су унете бакље? Сада и јављају да је он један од вођа Делија. Да је хтео могао је да се прикрије (зна се како се то ради) и не би га нашли, а све делује као да је неко желео да све баш буде овако.  

А онда и онај Караџић дода шта дода, и прогон на Делије може да почне, јер сви знамо њихов однос према Караџићу.

Завалите се у фотеље, узмите кокице и семенке, почиње још једна представа или риалити. Зависи ко шта воли.

ПС Поистоветити овог ухапшеног са свим навијачима Звезде било би крајње идиотски. Значи и то је могуће, јер код нас све може.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Зашто? Овде има људи који су упућени у свет навијача, па бих питао шта се прича, зашто је ово организовано. Колико ја знам Делије не прате репрезентацију, барем не групно. И зашто нам је ово требало. Кажем нам, зато што се осећам као део Делија, иако одавно нисам био на утакмици, али сам у једном периоду живота био доста редован.

Ово је била организована акција да се прекине утакмица. Да су овако били организовани могли су прекинути и ону параду (или макар убацити један сузавац међу парадере), а то ми је деловало да се да организовати пошто сам чуо да су се пушке за испаљивање сузавца могле својевремено купити на зелењаку, и онда се са пристојне удаљености могао лако убацити сузавац међу парадере, само да се хтело.

http://www.srpskatribina.net/forum/viewtopic.php?f=21&t=21&start=1260

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Имам једно питање...  Зашто су, када су ухапсили ову особу, морали да га скину и покажу грб на грудима?

Зашто баш мајица "Четници Север"? Зашто ова особа није носила дукс, да сакрије тетоваже, него мајица? Да би га без проблема идентификовали? Како је унео клешта? Како су унете бакље? Сада и јављају да је он један од вођа Делија. Да је хтео могао је да се прикрије (зна се како се то ради) и не би га нашли, а све делује као да је неко желео да све баш буде овако.  

А онда и онај Караџић дода шта дода, и прогон на Делије може да почне, јер сви знамо њихов однос према Караџићу.

Завалите се у фотеље, узмите кокице и семенке, почиње још једна представа или риалити. Зависи ко шта воли.

ПС Поистоветити овог ухапшеног са свим навијачима Звезде било би крајње идиотски. Значи и то је могуће, јер код нас све може.

Ја те скроз подржавам и ако сам Гробар.

Подели на овим сајтовима

Inace lik je godinama radio za Stanisica i DB i danas je ostao blizak strujama koje zele da smene vlast u srbiji kako bi nastavila sa svojim mafijaskim poslovima.

Inace ugledan navijac Crvene Zvezde. Nazalost verovatno necemo saznati ko mu je platio da uradi sto treba.

Price su za malu decu da je ovo zbog Toleta karadzica.

Само читам шта пишеш и не могу чуду да се начудим.

Да не радиш ти за службу државне безбједности, кад све знаш?

Толико браниш ову власт да је то за неповјеровати. Не би тако бранио самог Господа. Ваљда је мало праведнији од ових твојих миљеника. Ко год се дрзне да ишта уради или, макар, каже против њих тај мафијаш, хулиган... Кажеш да знаш људе који су успјели? Мора неко и да успије од 7 милиона људи. Шта ћемо са осталима којих је много више?

Ајде, размисли коме ово иде у прилог.

Је ли Србија изгубила од Естоније 3:1 у сред Београда? А, таман довели новог тренера, поставили новог-старог голмана... Радомира Антића, који није сједио на клупи у ове двије квалификационе утакмице, отпужили за (к)икс са Словенијом и попије отказ после свега што је урадио. И? Пукне шамар Србији и то од Естоније! Три комада. Казна ће да буде, навјероватније, 3:0 службено и 5 утакмица без публике. Таман да се Толету не скандира.

Држава се избрука у ова три дана само тако.

Та срамотна парада, те пуштање Јуришића, те долазак Клинтонове.

А, навијачи данас очекују одлуку о укидању навијачких група!

Како најлакше да се скрене пажња него нередима?

По могућности на фудбалској утакмици, таман да се све оно добро што навијачи ураде сруши у једном трену.

Не бих ни у лудилу покушавао да оправдам синоћни инцидент. Не знам да ли неко стоји иза овога, не желим о томе да размишљам на тај начин.

Само не разумијем како можеш да ликујеш.

Не вјерујем да ти претјерано засметало пуштање Јуришића, који је један од најодговорнијих за погибију 51-ог војника; не вјерујем ни да ти је засметало то што нам у госте долази Клинтонова, жена политичара који је наредио бомбардовање Србије, која је свашта причала за Србе.

Битно је да се као и увјек, кад год дође до неких опасности по власт(која год она била), скрене пажња са тога на неку тоталну другу ствар. Да се народ тиме забави, а да много битније ствари остану по страни

tako to izgleda kada pomesas babe i zabe. Ja sam na utakmice isao jednom op djurdjevdanu pa opet znam ko je ovaj lika posebno jer sam ziveo na senjaku gde je isti srpskoj deci prodavao drogu. Da li je to dovoljan razlog da ga mrzim i zelim mu zatvor? za mene jeste.

Da li mi je drago sto Obrazovci i drugi saradnici stranih tajnih sluzbi koji zele da sruse MOJU DRZAVU i pretvore je u mafijasko gnezdo leze u zatvoru? Meni jeste.

da li sam ikada glasao za DS? Ne. Tradicionalno ne izlazim na izbore.

Jos smesnije je kako pojedine likovi osecaj pravicnosti i ljubavi uvek zaseni kada govorimo o srpskim kriminalcima, huliganima i slicnima ( svi smo srbi); ali ih ne interesuju srpski policjaci, srpski zutaci...

Not Available 

Подели на овим сајтовима

и толико цимање око ТВ преноса...  И власт је знала да ће бити прекид...

Све се знало, а најбоље је то знао Тадић и она тетовирана будала. Мислим јасно је као дан. Овом акцијом се жели доказати да су србски навијачи идиоти, а самим тим хоће да олакшају тужилаштву да забрани навијаче и националисте.

Ово су режирали: ТОЛЕ, ТАДИЋ, И ОНАЈ ТЕТОВИРАНИ.

Сад ће испасте да је Младен из затвора руководио навијачима у Ђенови :)

Mladen ne moze da organizuje ni kucni savet svoje porodice  smej.gif

Valjda cemo saznati ko su njegovi sefovi.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

A evo sta o njemu mislke njegove komsije. Patriota covek  :)

Ivana Bogdanova poznajem od malena. Jednom sam videla kako izvlaci coveka iz kombija i tuce ga bejzbol palicom na sred ulice. uvek ga mozete videti u istom kaficu na dedinju kako srbendiše. nekad je bio ako se ne varam sharp skins a sad je obican srpski nacionalista. zao mi je njegove mame koja je jedna super žena. a icu gomila klinaca smatra za uzor, on je nekakav bog i batina u kraju. fuj.

(maja, 13. oktobar 2010 11:14)

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...