Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Ја сам од увек гробар до коске али ми није драго да један такозвани признати стручњак као Душко Вујошевић .кога узгред буди речено неволим ама баш нимало ! Лаки је мало нервозан и само штети Партизан у свим утакмицама са његовим техничким грешкама ! Невреди га уопште слушати за изјаву о Нолету . Шта ту има лоше што је Звездаш глупости

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Скандал у Сарајеву: Босанци показали голе задњице српској химни!?

Докле иде (не)људскост навијача немогуће је предвидети.

Српска рукометна репрезентација савладале је синоћ у сарајевској "Скендерији" Босну и Херцеговину резултатом 24:21.

Али оно што утакмицу доводи до апсурда је самопонижавање босанских навијача током интонирања српске химне. Да су бар само звиждали, то више и не би била вест на Балкану.

Уместо тога, они су показивањем средњег прста и скидањем панталона показали свој ниво свести. Чега се паметан стиди...

dupe.jpg

Директор репрезентације БиХ Мирза Музуровић рекао је да није видео срамотан инцидент.

Извор: http://www.smedia.rs...himni-FOTO.html

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Е ове потурице више не бирају коме дају задњицу... Страшно... Наравно, наша држава се не оглашава још увек поводом инцидента...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Е ове потурице више не бирају коме дају задњицу... Страшно... Наравно, наша држава се не оглашава још увек поводом инцидента...

Čekaj, oglasiće se, dok sastave izvinjenje.

Подели на овим сајтовима

Српска рукометна репрезентација савладале је синоћ у сарајевској "Скендерији" Босну и Херцеговину резултатом 24:21.

Све остало је неважно.

Подели на овим сајтовима

Pokazali osmeh da ispadnu bolje na fotkama ...

Bas su fotogenicni ....

Treba da organizujemo izbor najlepseg bosnjackog navijaca ... evo ga moj predlog ...

http://slike.n3po.co...j-supak_540.jpg

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Е ове потурице више не бирају коме дају задњицу.

Navika je cudo. Imali su srecu sto Boki 13 nije bio medju njima gringrin

Подели на овим сајтовима

Све остало је неважно.

slavabogu

• Волим 1

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Није баш да је неважно... Нама лепе епитете расиста и не знам шта још... Ајмо сада да видимо и рукометну федерацију и ЕУ... Море... :)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Да ми можемо наше навијаче да смиримо, могли би и да критикујемо. Овако нам остаје да претпостављамо зашто су

скинули гаће. Можда су пијани и надувани помислили да су на геј-паради па су само, просто, показали са чим располажу?

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

За фотографисње свако показује своју најљепшу страну.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Kod nas je problem(na ovim prostorima) što na učinjenu grešku odgovaramo još većom greškom.

Prvo u Beogradu "nož, žica, zatim u Novom Pazaru "srce bubreg pluča", zatim u Beogradu "Alija ,Nemanja itd.

Ovdje u Sarajevu gole stražnjice....Ovo je za jaku osudu sve.Sve ih treba kazniti izbog pokazivanja kulture iz kamenog doba.Međutim ja sam svjestan da su to sve huligani koji koriste nepostojanje zakona i rade to što rade.

Takvima se ne čudim, od huligana se uvijek incidentne situacije očekuju.

Ali se čudim drugome.A to je zašto se ti prijatelju spuštaš na njihov nivo i na postupke degenerika odgovaraš u stilu jednog degenerika .Zašto prijatelju ti koristiš pogrdan naziv kojim se nazivaju muslimani od strane onih koji ih nemogu gledati.Šta sam ja kriv što je neki debil stražnjicu pokazao.

Stoga bih te zamolio kao čovjeka-hriščanina da biraš izraze ljubavi prema svojim komšijama. Žalosno prijatelju.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Да ми можемо наше навијаче да смиримо, могли би и да критикујемо. Овако нам остаје да претпостављамо зашто су

скинули гаће. Можда су пијани и надувани помислили да су на геј-паради па су само, просто, показали са чим располажу?

Normalan čovjek koji do sebe drži nebi sebi dozvolio da uradi što su ovi uradili.Mislim da su to bili napušeni momci.Pajko samo jaki zakoni kojima se onakvi oštro sankcionišu mogu stvar u normalu dovesti.Normalni ljudi su davno prestali ići na utakmice.Kako izgleda kod nas na balkanu nikada više neće ni ići.

Подели на овим сајтовима

Pokazali osmeh da ispadnu bolje na fotkama ...

Bas su fotogenicni ....

Treba da organizujemo izbor najlepseg bosnjackog navijaca ... evo ga moj predlog ...

http://slike.n3po.co...j-supak_540.jpg

Znači to je najljepši a ako bošnjake porediš sa analnim otvorima i to najljepše kakvi li su kod tebe oni koji su manje lijepi.Hvala na jako visokom mišljenju koje imaš o drugima.

Koliko smo samo nazadni, prijatelju.Ali zapamti jedno, čovjek često nešto kaže ili etiketira nekoga nečim a to čime etiketira nekoga često više govori o njemu a ne o onome koga je etiketirao.Stvarno sam užasnut ovakvom visoko-kulturnom retorikom koju jutros čitam.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...