Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

• 2 weeks later...

Djkokovic%20Rakocevic.jpg

Dule manje voli Novaka zbog Zvezde

"Đoković je stvarno napravio kiks što je bio na Zvezdinoj utakmici. Strašno sam navijao za njega, ali sada ću manje. On je prosto prevazišao klupske okvire i nije smeo niko da ga zloupotrebi", rekao je trener Partizana Duško Vujošević, komentaršući podršku Novaka Đokovića košarkašima Crvene zvezde na meču protiv Igokee.

Pojavljivanje Novaka Đokovića na meču Jadranaske lige između Crvene zvezde i Igokee nije se dopalo treneru Partizana Dušku Vujoševiću, koji je kritikovao najboljeg srpskog tenisera zbog takvog poteza.

http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/37/Ko%C5%A1arka/1200688/Dule+manje+voli+Novaka+zbog+Zvezde.html

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Човек је рекао другу ствар: Да Новак, који је одавно превазишао било какве поделе, и кога цела земља гледа као свог, треба да се потруди да остане ван свих подела. Мислим да је цео интервју дат на Б92, ово је скраћена верзија.

Не мислим да је Дуле овде имао било какву лошу намеру.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Мени је то сасвим ок што се момак јавно декларисао за кога навија... И да је рекао да навија за партизан и даље би пратио његове мечеве... А ако је за утеху члан је ТК партизан.... ;)

Човек је рекао другу ствар: Да Новак, који је одавно превазишао било какве поделе, и кога цела земља гледа као свог, треба да се потруди да остане ван свих подела. Мислим да је цео интервју дат на Б92, ово је скраћена верзија.

Не мислим да је Дуле овде имао било какву лошу намеру.

Слажем се... Не волим га ништа спец. али ме је одушевило када сам чуо да својим играчима за рођендане купује књиге и да их тера да читају...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Криво му је толико да би пуко. Ово је само "врх" који подсећа на понашање оних из једнопартијског система.

Што ми рекла ЕКВ: "Ја само желим да владам"...

http://www.youtube.com/watch?v=O5qdOBDnS5w

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Kakva besmislena rasprava...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Opasnost od navijanja...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

А кад Чавић (жива легенда) и неке друге мање битне познате личности навијају за партизан, то је за Вујошевића прихватљиво.

Сматрам да је Чавић легенда па таман да навија и за Фљамонтари из Албаније.

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

А кад Чавић (жива легенда) и неке друге мање битне познате личности навијају за партизан, то је за Вујошевића прихватљиво.

Сматрам да је Чавић легенда па таман да навија и за Фљамонтари из Албаније.

Pogresio si ime, Pajko junacino... gringrin

http://blog.b92.net/text/11605/Fljamurtari/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...