Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Ономе ко не поштује државу и њене симболе, ја бих одузео и држављанство. Без обзира о коме се ради.

Подели на овим сајтовима

То је изгледа честа појава код муслимана из рашке области. Са мном су били двојица у војсци и спрдали су се кад се подиже застава, са грбом на капи и сл.

Подели на овим сајтовима

Свака част селектору! Пуна подршка, па да ово буде почетна тачка увођења реда у све сегменте друштва по питању поштовања националних симбола.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Konacno jedan normalan potez u ovoj drzavi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ономе ко не поштује државу и њене симболе, ја бих одузео и држављанство. Без обзира о коме се ради.

прилично сурово обзиром да живимо у демократији,ми смо једна од ретких репрезентација која нема странаца у свом тиму,да ли заиста верујеш да један едуардо пева хрватску химну,гомеш,озил,кедира...немачку,силни африканци француску итд.,исто тако има и наше деце која играју за репрезентације у којој живе па чисто сумњам да певају њихове химне...чавић,суботић,карађорђевићи...једва причају српски па ником ништа...а,да сви величамо новака као највећег србина,а где он живи,коме плаћа порез (Бог га благословио и дао му свако добро за све што ради за наш народ)

Подели на овим сајтовима

прилично сурово обзиром да живимо у демократији,ми смо једна од ретких репрезентација која нема странаца у свом тиму,да ли заиста верујеш да један едуардо пева хрватску химну,гомеш,озил,кедира...немачку,силни африканци француску итд.,исто тако има и наше деце која играју за репрезентације у којој живе па чисто сумњам да певају њихове химне...чавић,суботић,карађорђевићи...једва причају српски па ником ништа...а,да сви величамо новака као највећег србина,а где он живи,коме плаћа порез (Бог га благословио и дао му свако добро за све што ради за наш народ)

Непоштовање државних симбола нема везе са демократијом.

Не знам да ли ти странци певају, али овај "наш" је потписао уговор који је предвиђао и певање химне. Он није рекао, али је свакоме јасно зашто је одбио да пева химну. Не толико због "Бога", јер се Бог у химни не декларише као хришћански, колико због оног "српски род" и "српске земље". То је безобразлук који се још само у Србији толерише. Иди у Америку и немој да поштујеш државне симболе, па ћеш видети каква ћеш "права" стећи. Држава се мора поштовати. Тачка. Онај ко неће - врата су отворена, широко му поље.

Подели на овим сајтовима

Da poštujem simobol sa imaginarnim bićem?

Ма може да химна пева и о морским сиренама. Мораш да је поштујеш зато што је то химна твоје државе, а не због тога што верујеш/не верујеш у Бога.

И "Хеј Словени" је говорила о "духовима" и "понору пакла" па се нико није смео да буни против "митологије".

Подели на овим сајтовима

Јооој! Јадна ли је егзактна наука за коју се овакви боре...

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

grb-srbije-165x300.jpg

Сад, Протагора, ако си доследан, немој да поштујеш ни грб Србије. Двоглави орао сигурно не постоји, за разлику од Бога који можда и постоји. Ти ваши атеистички ставови (појединих атеиста) само показују колико сте исфрустрирани, искомплексирани и плитки.

Подели на овим сајтовима

Иди у Америку и немој да поштујеш државне симболе, па ћеш видети каква ћеш "права" стећи.

Имаћеш сва права. У Америци је слобода говора светиња, а непоштовање државних симбола спада у слободу говора и изражавања. Дакле, имаћеш права, нећеш их стећи, јер амерички устав подразумева да људи имају права и наводи шта држава не сме да ради да бих угрозила, а не обрнуто. Код нас је обрнуто, колективизам. Држава је изнад свих и она ти својом милошћу даје некаква права, а ти су дужан да је поштујеш и да јој се клањаш.

P. S.

Овим ја не браним овог Љајића. Ти доле Муслимани су још гори колективисти и његов мотив да не пева химну нема никакве везе са вредностима које ја заступам, већ браним принцип.

Подели на овим сајтовима

Имаћеш сва права. У Америци је слобода говора светиња, а непоштовање државних симбола спада у слободу говора и изражавања. Дакле, имаћеш права, нећеш их стећи, јер амерички устав подразумева да људи имају права и наводи шта држава не сме да ради да бих угрозила, а не обрнуто. Код нас је обрнуто, колективизам. Држава је изнад свих и она ти својом милошћу даје некаква права, а ти су дужан да је поштујеш и да јој се клањаш.

P. S.

Овим ја не браним овог Љајића. Ти доле Муслимани су још гори колективисти и његов мотив да не пева химну нема никакве везе са вредностима које ја заступам, већ браним принцип.

Значи, могу да добијем њихово држављантво ако у изјави, уз молбу, кажем да имају глупу, смрдљиву заставу, кретенски грб и химну коју не сматрам својом? Хм, чисто сумњам. А Европа? Какво је тамо стање?

Подели на овим сајтовима

Možda je postojao neki dvoglavi orao blizu Černobilja, ali sumnjam da je mogao da leti.

Nije u redu nekoga prisiljavati na nešto, pa ni na pevanje pesme sa čijim se sadržajem ne slaže.

Није присиљаван, ало човече. Потписао је уговор, који је садржао и обавезу певања химне. Није испоштовао уговор и добио је ногу. Шта ту има чудно?

Подели на овим сајтовима

Važi li to za Bosnu takođe?

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...