Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Морају и они да постану познати по нечему..... bighugbighug Ништа немој да се чудиш.  mazenje

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Fudbaleri Partizana i reprezentativci Gane Prins Tejgo i Dominik Adija napadnuti su u kafiću na Novom Beogradupored tržnog centra 'Delta siti', zbog čega je morala da reaguje policija.

139084_032428s8_iff.jpg?ver=1301844665

Dvojac iz Gane je posle današnjeg treninga crno-belih svratio u kafić u naselju "Belvil", gde ih je napala grupa momaka. Napadači su igrače koji žive u "Belvilu" vređali na rasnoj osnovi, ali i zbog kluba za koji nastupaju.

Prema nezvaničnim informacijama Adiju je jedan napadač uhvatio za gušu, a bilo je tu još guranja, koškanja i vređanja.

Osoblje kafića je odmah zvalo policiju, koja je brzo reagovala i, prema nepotvrđenim informacijama, privela nekoliko osoba.

Ceo incident je zabeležen kamerama, a očekuje se da će se FK Partizan tokom dana oglasiti saopštenjem. 

Чисто сумњам да је тако, локо.....Гледам из више углова и напросто не могу да поверујем да је то разлог био.  1414_feel

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ухапшен стрелац 3 гола за Италију

strelac.jpg

ЂЕНОВА, 13. октобар (Њуз) – У Ђенови је напокон пронађен херој италијанске фудбалске репрезентације, голгетер који је за непуних 8 минута постигао 3 гола у можда одлучујућем сусрету у групи Ц квалификација за Европско првенство 2012. године. Иван Богданов (30), човек који ће тим подухватом ући у историју, ухапшен је по налогу српског Интерпола по изласку из стадиона у Ђенови што у италијанској штампи није пропраћено са благонаклоношћу.

Италијански медији оптужују српске власти, како ФСС тако и саму владу, због етикетирања њиховог стрелца да је криминалац и издајник. Тако „Кориере Дело Спорт“ пише да још од Паола Росија Италија није имала ефикаснијег стрелца и да сама чињеница што је у питању човек који је пореклом Србин смета ФСС-у. – Охрабрује чињеница да ће Иван Богданов остати у Италији још неко време, јер му у Србији намештају игру – изјавио је за престижни италијански лист Лука Панкали, председник фудбалског савеза Италије – Сада је криминалац а био им је добар док је играо за Србију јос од 2000. године. То само показује лицемерје појединих угледника у Београду.

Панкали није једини који се обрушио на српске власти. Случај је дошао и до Мишела Платинија који је на челу УЕФА.

- УЕФА, као и светска кућа фудбала ФИФА, строго налаже немешање политике у фудбал. Ја сам лично шокиран количином насиља којој је овај човек, чији голови се врте по свим ТВ станицама у свету, изложен од стране српских медија и власти и УЕФА то неће посматрати пасивно. На располагању су нам многи механизми за регулисање ове ситуације, међу којима је и избацивање репрезентације Србије из даљег такмичења – заклучио је Платини.

Из Фудбалског савеза Србије још нисмо добили званичну реакцију али из Министарства спорта долази нам информација од провереног извора да Србија неће устукнути и да ће сигурно реаговати на најоштрији могући начин, писањем саопштења за медије а можда и драстичнијим мерама попут гостовања у талк-схоw емисији.

http://www.njuz.net/uhapsen-strelac-3-gola-za-italiju/

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Навијачи нису хулигани.

Reci to porodici Brisa Tatona u oci. Ili policajca kome su stavljali baklju u usta. Ili Kosi Stojkovic. Ili porodici onog nesretnog deteta sto ga ubise na derbiju. Ili desetini i desetini povredjenih, ranjenih po navijackim sorkama.Ako imas dusu.

Навијачи нису хулигани.  Постоје неки који то јесу. АЛИ НИСУ СВИ НАВИЈАЧИ ХУЛИГАНИ.

Сви доктори су наркомани. Нису сви неки јесу.

Само су СВИ политичари лопови.

Srbija mora zaustaviti teror fudbalskih navijača.

Stop nasilju. 

Подели на овим сајтовима

Врло интересантно гледиште сестро Тавита, ако си женско (унапред се извињавам ако ниси greengrin)...... Постоји ту неколико спорних тачака, дакле сам инцидент у Ђенови је био чист пропуст италијанских полицајаца... Друго, лудака има свугде па и код наших навијача... Треће, страшно је што је изгубљен један француски живот, али је право питање да ли то значи да Француз као човек вреди више него Србин као човек? Подсетићу те да је гњиланска група (шиптарски терористи) која је мучила и убијала преко 80 људи различитих националности (међу којима јесте било највише Срба) добила дупло мање од ових несретника... Кад томе придодаш сличне случајеве добићеш сасвим забрињавајућу слику нашег правосуђа па и самог односа Србије према свом народу.... О тим стварима ваља добро размислити пре него пожелиш неком 200 година

Подели на овим сајтовима

Не може се злочин оправдавати злочином, тако се низ само наставља!

никаква слика ме не забрињава, поготово "правосуђа" .

Не вјерујем толико у потпуну правду у овом видљивом свијету, колико вјерујем да је правда мирна савјест. Такође, немам ништа против срба, али сами треба да сносе кривицу због пласирања овакве слике у свијет.

Будимо људи.

Поштујем хуманитарне акције које навијачи знају покренути, али ако неке сличне руке учине нешто овако, онда о чему ми говоримо?

Истина, Србија је у доста случајева показала да не поштује свој народ, и сама је лавове хранила својима.

Трудим се да на властитом примјеру не показујем насиље. Али сам против преласка било каквих граница и против фанатизма!

Понекад оштра казна може бити добар примјер.

Подели на овим сајтовима

Не може се злочин оправдавати злочином, тако се низ само наставља!

никаква слика ме не забрињава, поготово "правосуђа" .

Не вјерујем толико у потпуну правду у овом видљивом свијету, колико вјерујем да је правда мирна савјест. Такође, немам ништа против срба, али сами треба да сносе кривицу због пласирања овакве слике у свијет.

Будимо људи.

Поштујем хуманитарне акције које навијачи знају покренути, али ако неке сличне руке учине нешто овако, онда о чему ми говоримо?

Истина, Србија је у доста случајева показала да не поштује свој народ, и сама је лавове хранила својима.

Трудим се да на властитом примјеру не показујем насиље. Али сам против преласка било каквих граница и против фанатизма!

Понекад оштра казна може бити добар примјер.

Злочин нико ни не правда, сестро, око тога се не споримо... Ја причам о чињеницама

Аха, ниси одавде, тако да на ту тему не можемо ни разговарати....

Сличне, или исте? Кључно питање.... Не требају се сви изједначавати. Као што не треба Хрвате изједначавати са усташама, или УЧК терористе са Шиптарима....

Када је то Србија "лавове" (ко су "лавови"?) хранила својима?

Слажем се, за једног Француза казна ваља бити 240 година али за осамдесет људи казна мора бити макар осамдесет пута већа...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...