Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Citajuci vesti sticem utisak da atmosfera nije bila bas identicna kao kad smo mi divljali po Djenovi...

Utakmica sa hrvatima je prekinuta na desetak minuta pa potom nastavljena.

Kad smo mi igrali, takodje je prekinuta pa nastavljena (!), ali je potpom prekinuta po drugi put i to je bilo definitivno...

Informisite se preciznije pre nego sto krenete da sa sablaznjavate i formirate nove teroije zavere kako nas svi mrze i namerno nas sabotiraju... Treba dodati da je nakon prekidanja nase utakmice, grupa od stotinak navijaca setala gradom i lomila izloge, onako, iz hobija...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Znaci u stvari su oni prekinuli nasu utakmicu zato sto su znali da ce nasi navijaci posle utakmice setati i lomiti izloge? :)

Inace posle utakmice su svi ogradjeni,pretuceni i deportovani,nikakva slobodna kretnja,pogotovo po gradu i lomljenje izloga nije bilo,samo radi istine.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Хрвати те плаћају за ово адвокатисање или ово чиниш из убеђења ?

Он само тражи жртву за препуцавање...најбоље је игнорисати га..

Подели на овим сајтовима

Informisite se preciznije pre nego sto krenete da sa sablaznjavate i formirate nove teroije zavere kako nas svi mrze i namerno nas sabotiraju... Treba dodati da je nakon prekidanja nase utakmice, grupa od stotinak navijaca setala gradom i lomila izloge, onako, iz hobija...

Читајући твоја писања стичем утисак да ниси гледао утакмицу, него читао шта неко други пише. У најмању руку десио се идентичан сценарио, ово су класични двоструки аршини, на твоју велику жалост.

Подели на овим сајтовима

Читајући твоја писања стичем утисак да ниси гледао утакмицу, него читао шта неко други пише. У најмању руку десио се идентичан сценарио, ово су класични двоструки аршини, на твоју велику жалост.

Mora biti da je tako... cekaj da zazmurim za trenutak...aa evo sad sve jasnije vidim! Bas kao i ucesnici ove teme. Tek sad vas potpuno razumem.

E, ovo bre dobra fora... necu da otvaram oci neko vreme... bas je ono ekstra trip.  А и почињем нешто чудно да се осећам... као некаква промена... не знам, видећемо о чему се ради...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Хрвати те плаћају за ово адвокатисање или ово чиниш из убеђења ?

Хрвати!

Ја бих те замолио да ми то овоземаљско зло не помињеш док сам на овом форуму!!

Подели на овим сајтовима

Ови издајници су написали да је наш меч двапут прекинут!

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=10&dd=12&nav_id=464876

Браћо! Ко је за то да идемо испред зграде б92 и подигнемо васлолики пуч против злодуха и демона који су опсели модерни журнализам!

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ja ne verujem o cemu se ovde rasprvlja i oko cega se ubedjuje.. ko je bolji u huliganizmu, da li Srbi ili Hrvati..

Postali ste smesni sa tim dokazivnjem...... huligani su huligani, nacionalnost nije bitna....

A klaudkinga apsolutno razumem.. srpda vas tu sto nesto bacate ljigu na hrvatske huligane a pred svojima cutite.... smesno....

Pricam kako komsija ima balegu.. a meni puno dvoriste balege..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja ne verujem o cemu se ovde rasprvlja i oko cega se ubedjuje.. ko je bolji u huliganizmu, da li Srbi ili Hrvati..

Postali ste smesni sa tim dokazivnjem...... huligani su huligani, nacionalnost nije bitna....

A klaudkinga apsolutno razumem.. srpda vas tu sto nesto bacate ljigu na hrvatske huligane a pred svojima cutite.... smesno....

Pricam kako komsija ima balegu.. a meni puno dvoriste balege..

Е само сам тебе чекао да се појавиш! Све је то заправо масло твојих "слободњачких" Американаца!

"Ако ли је србин истетовиран до лаката, хрват мора бити до рамена"!

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Сад дефинитивно знам шта је у твом случају. Или нас све овде зајеб....аш или имаш неку дијагнозу. Ово ти је  ко зна већ који пут да пишеш невиђене небулозе као одговор мени, сам конструишеш дијалог и онда одговараш на своје трипове, а ја будала ћу да одговорим опет, али обећавам да је ово заиста последљи пут, јер сад са сигурношћу знам шта је по среди, а шта год да је узалудно је са тобом било шта озбиљно расправљати.
Дакле, као прво молим те објасни ово?

Ови издајници су написали да је наш меч двапут прекинут! http://www.b92.net/s...2&nav_id=464876

Ако то треба да значи као неки број прекида утакмице, само да те обавестим да је и јуче утакмица прекинута 2 пута, први пут после гола Хрватске а други пут ово о чему се пише. У нашем случају утакмица кад је други пут прекинута је прекинута због једне бакље. А полиција ни једном није покушала да спречи перформанс нашег ''јунака'' на огради. А јуче, само у другом прекиду је убачено ко зна колико бакљи, полиција је ушла на трибину и кренуо је физички обрачун са све стампедом. Да ли је утакмица прекинута? Дакле, шта је по среди, двоструки аршини.
Као прилог својој тврдњи да у Уефи не важе иста правила за све, навешћу још примера. Рацимо, нама пред сваку утакмицу у Европи стижу претње да и најмањи преступ носи драконске казне, док рецимо, навијачи Бешикташа у Београду пале бакље, сукобљавају се са полицијом и редарима, чак су морали и шмркови да буду употребљени, у Турској на реваншу такође пале шта стигну... да ли су сносили неке последице - НИСУ. Ако погледаш ЛШ, навијачи клубова западне Европе пале бакље током утакмице, чији број се мери у дестинама, неретки су физички сукоби на трибинама... да ли неко од њих сноси озбиљније консеквенце -НЕ!!!
Ајмо даље, најглупљи и најјаснији пример двоструких аршина ''правичне'' фудбалске Европе је био сад на лето. Играли су Легија-Селтик, а други меч Тренцин-Војводина. У првим мечевима Леија је добила 4-1 а Војводина изгубила 4-0. У том првом колу за Војводину је играо играч који није смео да игра јер  је имао жуте картоне из прошле сезоне. Важећи резултати су остали 4-1 и 4-0. У реваншу Легија је као гост добила 2-0 а Војводина 3-0, али сада се дешава да се у Легији појавио играч који није смео да игра због картона и та утакмица је регистрована 3-0 за Селтик, који је онда у збирном резултату пролази даље, за утакмицу Војводине то није важило, значи у обе утакмице исти сценаријо али казне нису исте. Дакле шта имамо овде него чист пример када се правда дели по интересу.
Е сад, ја од тебе ни не очекујем одговор који је вредан читања јер сам схватио шта је код тебе по среди, ово сам чисто написао да други виде шта сам мислио под првом поруком.

Још би само додао опаску на ово

Mora biti da je tako... cekaj da zazmurim za trenutak...aa evo sad sve jasnije vidim! Bas kao i ucesnici ove teme. Tek sad vas potpuno razumem.

E, ovo bre dobra fora... necu da otvaram oci neko vreme... bas je ono ekstra trip.  А и почињем нешто чудно да се осећам... као некаква промена... не знам, видећемо о чему се ради...

мислим шта рећи на ово  :D ?!  Ајде молим те објасни, не мени већ другим члановима форума који пишу ћирилицом, шта ова твоја бљувотина, коју пас маслом не би појео, треба да значи?

А ја дефинитивно твој налог стављам на блокирање, немам толико пара да сваки пут кад прочитам твоје писање бришем и дезинфикујем монитор. 

Подели на овим сајтовима

Ево сад гледам на ХРТ-у кукају на сав глас, моле Бога да казне буду само утакмице пред празним трибинама, док овај контраш овде нама објашњава  ''неке ствари''  :D 

еее смешна работо...

Подели на овим сајтовима

А ја дефинитивно твој налог стављам на блокирање, немам толико пара да сваки пут кад прочитам твоје писање бришем и дезинфикујем монитор. 

Да разјасним, да не буде забуне, може неко да схвати да пљујем по монитору  :D  није то у питању

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...