Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Као што може да се каже за 1000 тема на овом форуму које су отворене, још једино није била тема да ли је Вучић чачкао нос или је Карлеушина кева купил нов ауто. А ово тема је проблем, где се осврнуло на детаљ да правда није иста за све?!

Класична и стално присутна замена теза.

Извини ако мислиш да замењујем тезе, моје је питање било друге природе.

Чини ми се да нико никада није покренуо тему шта са енглеским дивљацима који поруче пола града где год да се појаве, шта са лудацима осталих фела и нација, шта са Талијанима који ономад нису кажњени за лошу организацију меча... Не, проблем су Хрвати. Само да се Хрвати казне и све ће одма да нам процвета. Остале неправде можда и постоје, ал Хрвате казнити је цивилизацијско достигнуће пар екселанс.

Да ме не схватиш погрешно, брига ме много дал ће Хрвати да буду кажњени или не стванро, ал за нас није добар синдром комшијске краве, претворићемо се тиме у баш те Хрвате (онај део експониран у медијима) који чим нешто лоше крене одма гледају за шта су им све Срби криви и како их великосрпска завера спречава да напредују.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Добро, реци ми шта радиш на овој теми ако те не интересује? Ја теме које ме не занимају ни не отварам. А тебе колико сам схватио ова тема не занима, али си ипак дошао да нам држиш слово.

Ne interesuje me konkretnaa tem nego me interesuje opsesivanje mojih sgovornika (tebe i pg-a) hrvatskim huliganim i potencijalnom nepravdemo uefe... prosto ne razumem zasto uopste diskutujete o tome. To pokusavam da razumem... st vi vidite d imte od toga/

Мислим да је поента свега колико су УЕФА и ФИФА лоповске организације. Не знам што ико доживљава тему као неко "такмичење" (у чему?) са Хрватима или неко кукање на другачији третман Хрвата.

Pa ne znam...ja recimo zbog ovoga:

ини ми се да нико никада није покренуо тему шта са енглеским дивљацима који поруче пола града где год да се појаве, шта са лудацима осталих фела и нација, шта са Талијанима који ономад нису кажњени за лошу организацију меча... Не, проблем су Хрвати. Само да се Хрвати казне и све ће одма да нам процвета. Остале неправде можда и постоје, ал Хрвате казнити је цивилизацијско достигнуће пар екселанс.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Извини ако мислиш да замењујем тезе, моје је питање било друге природе.

Чини ми се да нико никада није покренуо тему шта са енглеским дивљацима који поруче пола града где год да се појаве, шта са лудацима осталих фела и нација, шта са Талијанима који ономад нису кажњени за лошу организацију меча... Не, проблем су Хрвати. Само да се Хрвати казне и све ће одма да нам процвета. Остале неправде можда и постоје, ал Хрвате казнити је цивилизацијско достигнуће пар екселанс.

Да ме не схватиш погрешно, брига ме много дал ће Хрвати да буду кажњени или не стванро, ал за нас није добар синдром комшијске краве, претворићемо се тиме у баш те Хрвате (онај део експониран у медијима) који чим нешто лоше крене одма гледају за шта су им све Срби криви и како их великосрпска завера спречава да напредују.

Па овако, причам за себе. Ја волим фудбал, уствари јако волим фудбал, као и спорт генерално. Међутим ретко отварам теме, а нарочито ми није падало на памет да отварам теме овакве природе, јер једноставно не доживљавам овај форум на тај начин и нисам знао колико би уопште имао саговорника. Рецимо да је неко отворио тему за Легију (нпр) или томе сл, веома би активно учествовао у њој. Но, кад неко отвори овакву тему, онда ето и напишем по коју, али тада се појаве дежурни паметњаковићи, свезналице, читачи мисли и контраши и све своде на политичку позадину.

Но, да не би ја сад овде као себе нешто правдао, шта сам мислио и како сам мислио, одјављујем се из даље приче везане за ову тему и за неке наредне.

Подели на овим сајтовима

Па овако, причам за себе. Ја волим фудбал, уствари јако волим фудбал, као и спорт генерално. Међутим ретко отварам теме, а нарочито ми није падало на памет да отварам теме овакве природе, јер једноставно не доживљавам овај форум на тај начин и нисам знао колико би уопште имао саговорника. Рецимо да је неко отворио тему за Легију (нпр) или томе сл, веома би активно учествовао у њој. Но, кад неко отвори овакву тему, онда ето и напишем по коју, али тада се појаве дежурни паметњаковићи, свезналице, читачи мисли и контраши и све своде на политичку позадину.

Но, да не би ја сад овде као себе нешто правдао, шта сам мислио и како сам мислио, одјављујем се из даље приче везане за ову тему и за неке наредне.

Није ми био циљ да ми се било ко правда, само не разумем шта бисмо имали од тога да Хрвати буду кажњени, ејр ми се чини да је поента целе теме да сад и Хрвате треба казнити? Да ли бисмо се ми лакше пласирали ако се њима одузму бодови? Јок. Ел бисмо имали неке паре или би се утакмице играле код нас, па да имамо паре од туризма? Опет не. Да ли бисмо имали неко олакшање притиска који трпимо јер се не обрачунавамо са будалама које нам прекидају утакмице? Ни у лудилу. Хоћемо ли ми имати бољи третман кад се види да будале постоје свуда, или ће нам оне наше несреће проиграти боље осокољени налетом правде у фудбалским телима која одлучују? Знамо одоговор. Оће Толе оставку да поднесе? Пре ће Шешељ да натера Вучића да поднесе оставку него Толета било ко да смени.

Шта је онда поента да прижељкујемо да се и они казне, ако то нису најниже побуде, којих би ми хришћани требало да се клонимо? Опет кажем, стварно ме баш брига дал ће да их казне или јок, ал не бих да се претворимо у ХРТ и на свет гледамо провинцијском логиком "комшија ми крив што ја немам".

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Sve ono sto se u Djenovi desavalo,desava se manje vise makar na jedno 15 utakmica sirom evrope vikendom,svakog vikenda. Za to je nasa reprezentacija kaznjena porazom i drakonskom kaznom jer su njeni igraci napravili incident,sa druge strane posle utakmice sa Albancima su opet nasi kaznjeni iako niko od nasih navijaca nije napravio incident pod pricom da smo losi organizatori koji btw Italijani nisu bili,valjda uopste nisu bili ni organizatori niti su im oduzeta 3 boda,niti su igrali bez publike,niti su drakonski novcano kaznjeni.

Ovo je samo jedan primer kako funkcionise drzava,tad je drzava tu utakmicu iskoristila za obracun sa neistomisljenicima u vidu navijaca,sa druge strane uefa je pokazala svo licemerje koje je mogla pokazati.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Pa ne znam...ja recimo zbog ovoga:   RYLAH, on 17 Nov 2014 - 20:22, каже: ини ми се да нико никада није покренуо тему шта са енглеским дивљацима који поруче пола града где год да се појаве, шта са лудацима осталих фела и нација, шта са Талијанима који ономад нису кажњени за лошу организацију меча... Не, проблем су Хрвати. Само да се Хрвати казне и све ће одма да нам процвета. Остале неправде можда и постоје, ал Хрвате казнити је цивилизацијско достигнуће пар екселанс.

"Проблем" су сад Хрвати јер су се нашли у скоро потпуно истој ситуацији као и ми, а кажњени су блаже. Тачније речено ми смо кажњени престрого. Што да причамо о Енглезима и другима, у овој ситуацији... Хоћу рећи, мислим да је мета прозивке УЕФА а не Хрвати, шта су они криви...

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Umesto sto kukamo ko popisana deca kako nas ceo svet mrzi, mozda bi jednom u svojoj istoriji mogli da sednemo i da probamo da razmislimo zasto je to tako...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

pa upravo to i radimo,virtuelno sedimo i razmisljamo sto je jedna baklja i kacenje na ogradu jednog coveka opasnije i za kaznjavanje rigoroznije,od fasistickih usklika,skandiranja,bacanja 10tak baklji,izazivanja pozara i dva prekida. I sto se nasa drzava tada ponasala kao da je neko izvrsio atentat na Englesku kraljicu,a Hrvatska se ponasa kao da je to bio neki minoran incident. I sto je fifa tako licemerna,to i radimo.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Umesto sto kukamo ko popisana deca kako nas ceo svet mrzi, mozda bi jednom u svojoj istoriji mogli da sednemo i da probamo da razmislimo zasto je to tako...

Има много разлога зашто "свет" има лоше мишљење о нама. Само што, кад је ова тема у питању, то нема везе са нама, као Србима, већ са УЕФОМ која има двоструке критеријуме - једне за велике клубове и репрезентације а друге за мале и сиромашне. Што је чини лицемерном и лоповском организацијом а фудбал под њеним патронатом одвратном игром. Тако бар ја мислим.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Bivši reprezentativac Hrvatske Mario Stanić rekao je za "Indeks" da zaista ne zna šta se događa i da ako niko neće da reaguje na ustaške poklike na tribinama, onda su svi Hrvati ustaše.

539080_20020612reutersdylan-martinezyoko

"Što se tiče ovog sa ustašama, ako niko ne smatra da na to treba da se reaguje, onda smo očito mi svi ustaše. Zaista ne znam šta nam se to događa. Ako nam je to deo navijačkog folklora, onda smo zaista dotakli dno", rekao je Stanić.

Stanić je takođe naveo da ne želi da pravda ono što su navijači prekinuli u dva navrata utakmicu Italije i Hrvatske u Milanu.

"Mišljenja sam da je istina puno kompleksnija od one koju nam mnogi pokušavaju prezentovati. Licemerje doživljavamo na svakom koraku i fudbal je samo refleksija onoga kakvo nam je društvo. Ako krenemo redom i pogledamo šta se sve događa u politici, zdravstvu, školstvu, onda ne treba čuditi zbog čega nam društvo sve brže klizi u neku vrstu kamenog doba", naglasio je Stanić.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatske i Italije zbog nereda na kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo.

Blic Sport

Подели на овим сајтовима

Чињеница је да нико (да се исправим мало ко) не реагује ...

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Чињеница је да нико (да се исправим мало ко) не реагује ...

Али, ето-има искрених људи...

Морам да нагласим да се моја класа окупља најмање једном годишње... Међу класићима има и Хрвата наравно...И сви листом, наравно они који се одазивају дружењима-против су тог неоусташтва да га тако назовем...

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Гости

Не кладим се, не занима ме то.

Занима ме само као феномен тј. гледам колико су људи лаковерни.

Има вазда страница на фејсбуку које имају "дојаве" за намештене мечеве. 

Посебно је јак овај неки тип

https://www.facebook.com/pages/Miodrag-Mihailovic/1449295342001148?ft[tn]=k&ft[ei]=AQKosopjqlWGl0VxoCpY_dbLn89DmY8s9yCqyqRhrRQLVO5drONAguEMVCWYFfoEINRe-avCH6sk2P_easPslTvT8ldAnILyK0CGdSkY76nblHOXW8wWIIXOMfJEfxXbyFjAK9pHMmBo_0wHYP8IhCk4XAv_FQU_LDdvE0JHEA6WB7ZqeG_me_vulUbkXCpboi4oJtfxuRCUxKqeruyEont26K7UOKCs5_1ExYai_8ig-0PeLIpSF3aeOnQTj4y8IpFqkOLGqoEiAmGr8CUCe-c0aZXzXfspmY998twrII4dEb5DGKB95cZUmjUDPndQwX8c_UmsFQr9FKegBQOuKIy6JcXBpVMSecYE_ifkmBp1KyoLSFlk4ht7KO525t8b-qk2uAVetTyZmBTZmi4FY3P1noh1c57HkKPcwixeMq_pS9wcKegzh8qsUUgcqe3gSBbeJWcPf0N8kzNoiSzm91gLWVLfNsx5-oD6rVxQob93ERjjGoQ_Nv3LvWUpFvW7RLoJp6i7UrROPUnHjRLgAZ6yyYPLjxVzzpOhDKq_-yAW_csuCjhJFHxXgs8q1DI4kQ1oKxFZrFE-Z9ia_9WwQSkycxU-nbkY745QTTS8KrYBe2j6KJxiN0Ls1MxbzJvvX1x0oSdZ9OAuK6TW61huRRUlg68taAujKgobG45XL3sp8c89fiOV-A-ltNMfOFK8sjsBNC2dIBkfJAyX1P_jHwqcF6AR1TaOXqEVZa59a7-4fExTxmixUL9DUc8oqjc5cOQRBXsBZU3lMkJA4uyQSNDII670Kr_ewcMHI30YaV6Whj0yd7nEMIKxyOem2p5pdtjR5YSb0urKlGxPwPs24WZYE0zHYQeczJHcPewDD1JnGZCo_MHwXcKBVfj1SGaRcA9nwjjQzcbDnFxoQctx9JOAFw6ErMO_Ba3tS4ImDUPFD3SbQ5IhyfmILKgrLxoE9S2sOUi_0kc6PnZxIddzBLupaVjrp41uq1HX48ZezhY367Y-QFuj9f-K-jcP8eD2eCwofTfxM5hYfsDIzSJFIPRqkM1_PF-Q7EQF8arSw8vFJ2Rb_RqHulYwJk-ZQSlNwigccUAp6ntlhqGp6rO1BRY7foGwjhW-r2o1xY1vCytc1qTktcV8Tc4mRrxB31PmpwDbF74iX1Y0RNlnJ8g6E_3_PZd_5glIkmoS7y5DZxvAYcN9JGxfG06KFo7Jbl5tYFRFF6GZ5rFuK2Lm9PjorrPw_IraynHaR2hbUwJLw1uqw3vkCFKPJHcNEtd5jlRyZxb2rUagm5CYh2CaqKbajOTVk_nwZVw6OyNq3zV9dokn1w5HRxLaSaBCbMZfmdRmfNSMf8jnOkDSx1A0wUOxv-DxW9bxcgBp_96T1B0hFI9v3HLw4GKTUSGSOUsDpjTAJUYldN1wrgNmW95l6DI9SswThY9T-ENx-aesm0-unwefwXWaaDwvcH4BW4cl6DfoCTZdStZ8QOqpb4BJdCuGxprplJITB-Vqpe_wORvvQeCVMjfLljUfeyNAs26hXckxgHPvB6pyK9xiNQN-LK7YEiD4K5G6ttkZha-bI8rfKlyaGABd2XDwAu4xxjLZyy8W_HsZd4vOGp3q2xJxh-2414U5tflHKFL8P5CrxO9LeA7Fp_elfNyKvBJXmSyB_kc7XYesS8G4M6XuS4Zz1S0Hcpl4fUY2eQ-Ms882yZNvJEe1o5x9lQ1PkJSVNSnyyjyTuxK9dkhEjf-rI0FGk4KPWLfvq2R3D5zKrVDfLnUShlhYnxpluFSCK98hFyxYQaHB7MFl39K6fIkhnqgqfbBtShhhGDkSthRp8FJe4O8SVcBV6E4qmpfHAZp3ST1xjXmj9txYDxvniVBXKZlWNQX_zwTf4L_lCc9nL9pq7IgU_CSCtBP0_KhRUeSZuvxUI3m0Avoe7na8u4W5Y5ocUypaBW2kCfintv5SvdPR7ERiC8v7ngKrn8RoUesMGcEXJPPgu0Ipye7R-cp3qj06TN1oMB0iCE10AILp2PknkI6j8eYGc3eapQHo5FBk5qtXVTI0anSerRBlR0lQoLmcsMxurFwmT5t5izcEDozkOYSXg5Pqlt8O1LtP8BEnztC5hPrF5UaIYhVEaEbOMQbpTtYszKLPBUyOLBY_qBNDbbMUnr4iR4Q60JziVA7YIyD7cD3egLt-YStRTTSc6XN-K6uEZr0HLmOMEni7aYtEuSZxu0EqjNffCBy28abeW2UJN_hXcoC8Y6vi70HoopFFdHN-UTnIT5in-7nECF6_vMlAa56iG62r6L5qYMMSzehP8tVV4SvpoAwYZWYzB0a3CR2eU00pSluK9to1xGLclE2Qmn-ojZQFUGupgCGe_g0rV_AEn6Pg6H8BRUN7m-65r66BFlKA2RIXiv90diLgM7AENGiXD4zEa5ka0RU4V1_pBPyCW89hChoFdi8cP5t0FDNEd4GrAePKgIdi9B_f5WIXb74NXe8nboZo8Y3CFfzE0OOW4ucjgtcLUJglxcrebUdT55Kp4lA-Jc-dlCMrbP4BcnJPuC5z91cX6eJxuO3u7PpXjQkkkHOH7YJ1tzro-my4g2hVOobdOKWKCsfZnpzVI3aXsMAQQRFL-sCs_gLOL05dybDGMnJiJdyMSkllOI5milMTnuhSikIb52nQAoB27K0NdVlmM5dRwjdMNVCa4BZ6MA0nHM9ViRTPCLoKhNcJL6FdfXZHTmP2Zm21h9QLkMCk3_Q_kj2MvMqVu3iyE8JHBn-AQ_MQd6dY1am7YIcm45P-SIDPXWSWQTl4NhmxjdMfJmRciPW8IhnjOAenouhr_kpVzRLUUpj2yhwxlIHUFWLw&ft[qid]=6092701922752817494&ft[mf_story_key]=7635754899412565561&ft[fbfeed_location]=1&ft[insertion_position]=11&__md__=1

https://www.facebook.com/video.php?v=1513651118898903&set=vb.1449295342001148&type=2&theater

Мени ово делује на класичну превару где људи дају кинту неком тамо типу, а он ми као да дојаву за меч.

Ови коментатори који га хвале личе ми на класичне ботове.

Још ми је најсмешније што га називају "поштењачином". Замисли...

Погледајте видео.

Подели на овим сајтовима

Мени ово делује на класичну превару где људи дају кинту неком тамо типу, а он ми као да дојаву за меч.

Pa da je njima ta dojava samo razlog da se hvalisu pred drugarima, davao bi im za dzabe, ali oni bi da profitiraju od njegovog znanja, tako da je sasvim normalno da ce da naplati njihovu pohlepu.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...