Sanja Т. Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 1 minute ago, Снежана рече Хвала теби што си допустила да те упознамо у сасвим другом светлу. И даље тврдим да је Ајла најлепша жена форума, а неизмерно сам срећна што је много више од тога. Сад можете и да ме мрзите. Evo...ja cu prva da te mrzim . Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 9 minutes ago, Снежана рече Хвала теби што си допустила да те упознамо у сасвим другом светлу. И даље тврдим да је Ајла најлепша жена форума, а неизмерно сам срећна што је много више од тога. Сад можете и да ме мрзите. Neprijatno mi je lakovati ovo, ali imaš od mene čokoladu ( volim, ljubim, grlim ) 8 minutes ago, Сања Т. рече Evo...ja cu prva da te mrzim . Pazi, sve kad bi i htjele, a znam da to nije moguće, ne bi imale srca da je mrzimo...pa ona je čudo. Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 5 minutes ago, Ayla рече Pazi, sve kad bi ihtjele, a znam da to nije moguće, ne bi imale srca da je mrzimo...pa ona je čudo. То је била шала , наравно, слажем се са тобом- немогуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 1 minute ago, Ayla рече Neprijatno mi je lakovati ovo, ali imaš od mene čokoladu ( volim, ljubim, grlim ) Ayla је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 1 minute ago, Сања Т. рече То је била шала , наравно, слажем се са тобом- немогуће. Znala sam ja to A mi se već dogovorismo, i biće kako rekoh, vrlo brzo Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 3 minutes ago, Ayla рече A mi se već dogovorismo, i biće kako rekoh, vrlo brzo Понављам: даће Бог Драшко and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 Prava Srpkinja! БанеЛ, Дијана., Јанко and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Ciganović Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 Ma hajde to, nego sto si moju temu komentarisalaa..Vise je zbog toga :DD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Ciganović Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 Ja jos nemam ni za Milanski edikt :DD АлександраВ, Дијана., Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 Imam brdo vesa da ispeglam, ali bolje da ne pricam unapred, jer uvek se nesto izjalovi... Pancakes and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 Microdermalima da se pohvalim...konačno, konaaaaaačno sam ih ugradiila. ...da, pohvaljen mi je set up, i to od koooooga. Hah Драшко, Kaludjerovic Sreten and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 uh, kakvu sam pitu sa tikvicama napravila.... Trifke, jedan čovjek, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Ја сам најлепши, најпаметнији и најскромнији. jedan čovjek, Trifke, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Нисам ја лош. Ја сам изванредан!.. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука