Jump to content

Хајде да се хвалимо...:)))

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

1 minute ago, Снежана рече

Хвала теби што си допустила да те упознамо у сасвим другом светлу.

И даље тврдим да је Ајла најлепша жена форума, а неизмерно сам срећна што је много више од тога.

Сад можете и да ме мрзите. :D

Evo...ja cu prva da te mrzim :)))

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Снежана рече

Хвала теби што си допустила да те упознамо у сасвим другом светлу.

И даље тврдим да је Ајла најлепша жена форума, а неизмерно сам срећна што је много више од тога.

Сад можете и да ме мрзите. :D

Neprijatno mi je lakovati ovo, ali imaš od mene čokoladu :))) ( volim, ljubim, grlim :)  )

8 minutes ago, Сања Т. рече

Evo...ja cu prva da te mrzim :)))

Pazi, sve  kad bi i htjele, a znam da to nije moguće, ne bi imale srca da je mrzimo...pa ona je čudo. :) 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 11 months later...

uh, kakvu sam pitu sa tikvicama napravila....:ok:

Screenshot_1.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...