Икар Губелкијан Написано Октобар 27, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2017 On 16. 10. 2017 at 12:11, Марина Савковић рече @Сања Т., @JESSY, @Кратос, @ivanaika, @Goku, @ГрешниСлуга, овако редом, хвала вам, добро сте погодили, добро нам пожелели и добро се насмејали. И нека је само добро сада и свагда и у векове векова. Амин. Ево зета: Укратко, у тезама: - без венчанице, у већ ношеној хаљини, прљаво белој, као што ми је и душа - без бидермајера - без сватова - пре венчања сат времена сликање и снимање на "нашој" локацији - круне купили, остале нам за успомену - свештеник наш духовник - кумови и ми - после венчања отишли на вечеру - после ње отпутовали на тзв. медени месец, ако месец може трајати десет дана - било мало, приватно, радосно - све смо сами тако хтели и Господ тако даде E to ja nazivam svadba s ukusom! Bravo, prelepi ste! A ja da se pohvalim da ako nam Bog podari zdravlja, krajem marta postajem ćale Снежана, Данче*, Чунга Лунга and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Октобар 27, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2017 Данас ме баш болио лакат за послом па сам други дио радног дана провео гледајући филмове и серије на рачунару у канцеларији. Поприлично ослобађајуће, могу вам рећи. ivanaika, Драшко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 joj, kupila sam jedan mali kaktusić....bas je meden.... Lady Godiva, Sanja Т., Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2017 Danas i moja sestra kupila kuću do moje. Vratile smo đedovinu, avlija je konačno, kao nekada, kompletna... i naša. Lady Godiva, Tumaralo., Матусал and 10 осталих је реаговао/ла на ово 11 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Kako riješih Snake eyes, za 10...ma kakva desetka, top sam! (hvalim se, i prija mi) Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 3 минута, Ayla рече Kako riješih Snake eyes, za 10...ma kakva desetka, top sam! (hvalim se, i prija mi) шта је то снејк ајс? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Pokazaću ti, ako obećaš da me nećete trajno banovati εργασία and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Iulianus and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 25 минута, Ayla рече Pokazaću ti, ako obećaš da me nećete trajno banovati ооо судбино клета, али ја не моооогу да банујем Ayla је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Znam ko može, i neka... uživaću u svojoj slavi tiho, daleko od očiju javnosti... Govoriću sebi - bravo mala, to je to...i tako... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Nabacila sam tako moćne gilje da snimam spot za "Šejn" čim ih obujem. Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 15, 2020 Пријави Подели Написано Април 15, 2020 Ја сам херој, али не само сад за време ове куге, него сам вазда херој. Могу да седим у кући колко оћеш. Натерају ме да не будем херој колко мора, па тако морам да радим ил одем у кафану ил прибавим за кућу шта треба, али сам херој у души. Сад је моје херојство дошло до изражаја, и коначно су га препознали и други. И чак и следе мој пример. Vasilije., Milica Bajic and Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 15, 2020 Пријави Подели Написано Април 15, 2020 пре 28 минута, RYLAH рече И чак и следе мој пример. Tvoj sam sledbenik, oooo veliki Manitu @RYLAH ! RYLAH and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 15, 2020 Пријави Подели Написано Април 15, 2020 2 hours ago, RYLAH said: Сад је моје херојство дошло до изражаја, и коначно су га препознали и други. И чак и следе мој пример. Знам једног лика што рутински пушачима жели да поцркају од рака плућа, што наше старије суграђане назива маторим дртинама које такође треба да поцркају, нарочито када не може да смести своју 140кг тешку гузицу у градски превоз јер су они заузели сва места. Сада када је РТС коначно прогласио његов начин живота за херојски, сада и нама анти-херојима жели да поцркамо зато нисмо вазда учаурени у становима, јери смо саможиви и не бринемо да ли ће поцркати они којима он жели да поцркају. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 4, 2020 Пријави Подели Написано Јун 4, 2020 Mamin jedvoček unaprijeđen Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука