JESSY Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 ...чиме бисте се ви похвалили...? Олимп, Драшко, Лапис Лазули and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 al`ste vi neki fini....ne volite da se hvalite.... evo ja, recimo, pravim najbolje posne palacinke u gradu...garant.... ...prica se po gradu.... :1312_womens: pahulja, Ненад Р., Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ја просто не знам да хвалим себе... А тек колико ме буде срамота кад ме хвале у мом присуству људима који ме не познају жив се поједем.. Жика, DYNABLASTER, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ја просто не знам да хвалим себе... А тек колико ме буде срамота кад ме хвале у мом присуству жив се поједем.. Upravo si se pohvalio Sanja Т., bgpj, JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Odakle da pocnem Phoebe, Gordana ., звончица and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 izgoreo sam 5-tog dana na moru... Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Majstor sam da slomim stvari Ponekad, kad sam dobre volje, umem da ugostim, saslusam, pomognem....kada nisam u mizantropiji Pravim odlicne palacinke, mrsne, lepo pravim i ruckove, pogotovu ako se zapecinju u rerni Kada nisam neprijatan i kada se ne derem, umem dobro da uticem na decu sa kojom radim u skoli Umem da preuzmem inicijativu da se stvari promene, sto na poslu sto privatno... ivanaika, Олимп, feeble and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 izgoreo sam 5-tog dana na moru... Dobro, bar nisi prvog "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Majstor sam da slomim stvari Ponekad, kad sam dobre volje, umem da ugostim, saslusam, pomognem....kada nisam u mizantropiji Pravim odlicne palacinke, mrsne, lepo pravim i ruckove, pogotovu ako se zapecinju u rerni Kada nisam neprijatan i kada se ne derem, umem dobro da uticem na decu sa kojom radim u skoli Umem da preuzmem inicijativu da se stvari promene, sto na poslu sto privatno... Svaka majka za zeta da te poželi !B) није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Јаоо, слатка моја, дииивна тема , моја највећа сраст је хваљење...просто ми је тешко да нешто урадим, а да се не похвалим (наравно, САМО док се решим да урадим нешто (ленчуга невиђена) ) .....писаћу ја на овој теми... звончица, Agaton Vuzman, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Odakle da pocnem Од ЈА... Наравно, ЈА сам свратио на ову тему само да бих дао овај скромни савет и одмах идем јер сам сувише скроман да бих се хвалио... JESSY, Лапис Лазули and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 ajde da se pohvalim blago tasti kojoj budem zet lol xaxaxaxaxxa Gordana . and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 @@Драшко, мислио сам "од свог (величанственог) ЈА". Тако то обично иде... :Р Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Од ЈА... Наравно, ЈА сам свратио на ову тему само да бих дао овај скромни савет и одмах идем јер сам сувише скроман да бих се хвалио... Que passa? :.mislise. "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 @@Драшко, мислио сам "од свог (величанственог) ЈА". Тако то обично иде... :Р Relax....malo se shalimo... JESSY and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука