gothic88nika Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 ...ako ista znam, to je da se uvalim u nevolje (idiotskih razmera u stilu Toma i Dzerija), da znam da slistim Milkicu od 300 g za pola sata kao Stanislav slatko i naravno.... NEMACKI JEZIK! xDDDD Slavko..., Mironosica and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 @@Драшко, баш умеш лепо да се хвалиш..... до сада си најбољи....( да те и ја похвалим... ) Драшко and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 znam da slistim Milkicu od 300 g za pola sata е, ту си боља од мене...признајем..... 8086.gif gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 писаћу ја на овој теми... пиши што пре.... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 @@Драшко, баш умеш лепо да се хвалиш..... до сада си најбољи....( да те и ја похвалим... ) @@Драшко, ти си златан... http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/1237096/Lajanje+na+zvezde.html Vesna Milovic and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 @Драшко, ти си златан... ) Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 е, ту си боља од мене...признајем..... 8086.gif Hahahha, posteno! Dace Bog, pa da podelimo jednu jednog dana! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Dace Bog, pa da podelimo jednu jednog dana! може.... ето, то је стварно ѕа сваку ПОХВАЛУ.... gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 може.... ето, то је стварно ѕа сваку ПОХВАЛУ.... Fala Vim! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ево да се и ја " похвалим" да сам пре неки дан успео да обалим мини линију закачивши кабал са којом је била прикључена на рачунар и мини линија је уз мања оштећења кућишта звучника преживела . Такве ствари не може свако да уради зар не. Vesna Milovic, JESSY, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Е, овако:Вредна сам...највише док размишљам о послу... била сам вредна ове године ,посадила башту- киша није престајала да пада Много добро шијем, ал' немам шта! Умем да слушам, никад не осуђујем... из мисли тешко избацујем њихову причу Волим људе.....све док они волУ мене Подршка сам свакоме...све док је теорија у питању Кад сам била мала, маштала сам да постанем писац....наравно-остало је на томе .......................... JESSY, Жика, звончица and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ја и немам баш са чиме да се похвалим једино да сам велики баксуз, толики баксуз да сваки пут кад гледам Титаник он потоне.. Vesna Milovic, Mironosica, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Организован и вредан, леп сам, паметан, жељан сам напретка, жељан сам знања, оптимистичн, духовит. Ненад Р., Kaludjerovic Sreten, Anette and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 @@Сања Т., e, pa preuzela si prvo mesto.....stvarno si se lepo nahvalila.... :brokoli: Лапис Лазули and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Организован и вредан, леп сам, паметан, жељан сам напретка, жељан сам знања, оптимистичн, духовит. auuuuu.....kako li odolevas zenskacima....? mora da je prava jagma za tobom.... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука