Jump to content

Хајде да се хвалимо...:)))

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

...ako ista znam, to je da se uvalim u nevolje (idiotskih razmera u stilu Toma i Dzerija), da znam da slistim Milkicu od 300 g za pola sata kao Stanislav slatko i naravno.... NEMACKI JEZIK! xDDDD

Подели на овим сајтовима

@@Драшко, :aplauz: баш умеш лепо да се хвалиш..... :))) до сада си најбољи....( да те и ја похвалим... 0703_read )

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

znam da slistim Milkicu od 300 g za pola sata
е, ту си боља од мене...признајем..... 8086.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

писаћу ја на овој теми... :)
пиши што пре.... girl_smiley

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

@@Драшко, :aplauz: баш умеш лепо да се хвалиш..... :))) до сада си најбољи....( да те и ја похвалим... 0703_read )

@@Драшко, ти си златан...

Lajanje.jpg

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/1237096/Lajanje+na+zvezde.html

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

@Драшко, ти си златан...
:)):)) :))

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Dace Bog, pa da podelimo jednu jednog dana! :)
може.... :pivo: ето, то је стварно ѕа сваку ПОХВАЛУ.... :)))

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ево да се и ја " похвалим" да сам пре неки дан успео да обалим мини линију закачивши кабал са којом је била прикључена на рачунар и мини линија је уз мања оштећења кућишта звучника преживела . Такве ствари не може свако да уради зар не.  :)))

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Е, овако:Вредна сам...највише док размишљам о послу... :)

била сам вредна ове године ,посадила башту- киша није престајала да пада :)))

Много добро шијем, ал' немам шта! ;)

Умем да слушам, никад не осуђујем... из мисли тешко избацујем њихову причу ;)

Волим људе.....све док они волУ мене ;)

Подршка сам свакоме...све док је теорија у питању ;)

Кад сам била мала, маштала сам да постанем писац....наравно-остало је на томе ;):)))

.......................... 1324_womens

Подели на овим сајтовима

Ја и немам баш са чиме  да се похвалим једино да сам велики баксуз, толики баксуз да сваки пут кад гледам Титаник он потоне.. :D

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Организован и вредан, леп сам, паметан, жељан сам напретка, жељан сам знања, оптимистичн, духовит. :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

@@Сања Т., e, pa preuzela si prvo mesto.....stvarno si se lepo nahvalila.... :brokoli:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Организован и вредан, леп сам, паметан, жељан сам напретка, жељан сам знања, оптимистичн, духовит. :)

auuuuu.....kako li odolevas zenskacima....? mora da je prava jagma za tobom.... :unbelieveble:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...