Млађони Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 auuuuu.....kako li odolevas zenskacima....? mora da je prava jagma za tobom.... Једна ме звала да ми честита мајци рођендан .. Нажалост све неке погрешне... не повезују се људи тако што овај други има неке супер врлине... нешто дубље је ту у питању. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Нажалост све неке погрешне uh... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 uh... c'est la vie mozda je sve to tako da me nauci nesto, ko zna oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 @@Сања Т., e, pa preuzela si prvo mesto.....stvarno si se lepo nahvalila.... :brokoli: 8086.gif (sorry Драле , боља саааам хехехехе,ето опет....) Млађони, Данче*, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Повукао ми се тумор који сам имао неких десетак година Слава Богу! Anette, Фидер, ivanaika and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Повукао ми се тумор који сам имао неких десетак година :slavaaa: Драшко, Phoebe, javor and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Повукао ми се тумор који сам имао неких десетак година Слава Богу! . СЛАВА БОГУ ! Ово је већ озбиљна похвала.Дај Боже да се никад више не врати, ни теби ,ни мени,нити било коме ко се изборио са тим.Још једном,Слава Богу и за све Му хвала! ivanaika, Agaton Vuzman, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Организован и вредан, леп сам, паметан, жељан сам напретка, жељан сам знања, оптимистичн, духовит. i pritom jesi kuci? a ontopic nemam za cime da se pohvalim ali ne kao ono skroman sam i slicno vec zaista,osim porodicom,slava Bogu na njoj. JESSY, Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Постоји велика шанса да одем на Хиландар и тамо проведем неко време. Благослов сам добио пре пар година, а данас сам опет добио позив. Највероватније бих се пријавио да нешто радим, да не трошим ваздух за џабе Agaton Vuzman, Sanja Т., ivanaika and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Постоји велика шанса да одем на Хиландар sjajno... Млађони, Срђан Ранђеловић, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 @@JESSY, Јесте Никада у свом животу нисам посветио довољно пажње себи и желим то да променим JESSY, Sanja Т., Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2014 ...ја сам се данас причестила.... :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: Zero, Sanja Т., Vesna Milovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 ...ја сам се данас причестила.... :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: Neka je na zdravlje i na spasenje I ja sam se danas pričestio. A juče sam posle duže vremena otišao na trčanje. Bio sam živa voda, mada sam više šetao, nego trčao I mogu da se pohvalim da sam pravi antitalenat u svakom sportu koji sam probao do sada, ali ne gubim nadu. I počeo sam da se bavim origamijem Иван Ивковић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Neka je na zdravlje i na spasenje хвала, такође... I mogu da se pohvalim da sam pravi antitalenat u svakom sportu koji sam probao do sada, ali ne gubim nadu тако је...никако без наде.... Zero је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 добила сам комплимент да ми је леп аватар..... Вук самотњак је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука