Jump to content

Хајде да се хвалимо...:)))

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

auuuuu.....kako li odolevas zenskacima....? mora da je prava jagma za tobom.... :unbelieveble:

Једна ме звала да ми честита мајци рођендан .. confused1 

Нажалост све неке погрешне... не повезују се људи тако што овај други има неке супер врлине... нешто дубље је ту у питању. :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Нажалост све неке погрешне
uh... :gleda:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@@Сања Т., e, pa preuzela si prvo mesto.....stvarno si se lepo nahvalila.... :brokoli:

8086.gif  (sorry Драле , боља саааам  хехехехе,ето опет....)

Подели на овим сајтовима

Повукао ми се тумор који сам имао неких десетак година :) Слава Богу! :)

Подели на овим сајтовима

Повукао ми се тумор који сам имао неких десетак година 

:slavaaa: :slavaaa: :slavaaa:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Повукао ми се тумор који сам имао неких десетак година :) Слава Богу! :)

. СЛАВА БОГУ ! Ово је већ озбиљна похвала.Дај Боже да се никад више не врати, ни теби ,ни мени,нити било коме ко се изборио са тим.Још једном,Слава Богу и за све Му хвала!
Подели на овим сајтовима

Организован и вредан, леп сам, паметан, жељан сам напретка, жељан сам знања, оптимистичн, духовит. :)

i pritom jesi kuci?

a ontopic nemam za cime da se pohvalim ali ne kao ono skroman sam i slicno vec zaista,osim porodicom,slava Bogu na njoj.

Подели на овим сајтовима

Постоји велика шанса да одем на Хиландар и тамо проведем неко време. Благослов сам добио пре пар година, а данас сам опет добио позив. Највероватније бих се пријавио да нешто радим, да не трошим ваздух за џабе :)

Подели на овим сајтовима

Постоји велика шанса да одем на Хиландар
sjajno... :aplauz:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

@@JESSY,

Јесте :) Никада у свом животу нисам посветио довољно пажње себи и желим то да променим :)

Подели на овим сајтовима

...ја сам се данас причестила.... :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...ја сам се данас причестила.... :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel:

Neka je na zdravlje i na spasenje :)

I ja sam se danas pričestio. A juče sam posle duže vremena otišao na trčanje. Bio sam živa voda, mada sam više šetao, nego trčao  :))) 

I mogu da se pohvalim da sam pravi antitalenat u svakom sportu koji sam probao do sada, ali ne gubim nadu. I počeo sam da se bavim origamijem :D

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Neka je na zdravlje i na spasenje :)
хвала, такође... :)
I mogu da se pohvalim da sam pravi antitalenat u svakom sportu koji sam probao do sada, ali ne gubim nadu
тако је...никако без наде.... :dedica:
  • Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

добила сам комплимент да ми је леп аватар..... :)))

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...