JESSY Написано Мај 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Нашао сам модел за фотографисање :1017297a2wim1jr9k: Драшко, Срђан Ранђеловић, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Нашао сам модел за фотографисање. Не познајем је, што је још боље.И да је ожениш ако може, што је још најбоље. Драшко, Плутон, arizan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 @@Јанко, Ахахахах нека Моји животни планови су другачији Јанко је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Моји животни планови су другачији tvoji da, ali ne odlucujes ti..... Јанко, Драшко and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Волио бих да се мало хвалим, међутим, када наредим : "Уста моја, хвалите ме!" Она напросто занијеме. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 imam mnogo lep rukopis...... :oke: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Волио бих да се мало хвалим, међутим, када наредим : "Уста моја, хвалите ме!" Она напросто занијеме. ma, razmisli malo....ima tu sigurno nesto.....napisi....ne moras da otvaras usta.... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 tvoji da, ali ne odlucujes ti..... Знам, али се поклопило, тј. добио сам одговор, ако тако могу да кажем Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 А чиме да се похвалим мајка му стара * :.mislise. Леле не пада ми ништа на памет. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Prvo mesto, drugi put. Ali ovog puta sa velikom prednoscu. Данче*, Agaton Vuzman, Караконџула and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 @, :aplauz: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 А чиме да се похвалим мајка му стара pa nije valjda da nema nista..... Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Ако је за похвалу суздржавање беса....е онда ето упишите ми JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 pa nije valjda da nema nista..... А , да , сетио сам се , да се мало похвалим на туђ рачун . Моје пчелице вредно скупљају багремов нектар ( када сазри , пчеле одстране вишак воде биће мед ) , а ја се хвалим уместо њих . Баш сам неваљао , китим се туђим перијем . JESSY, Sanja Т., Agaton Vuzman and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 данас сам се причестила..... :brokoli: Лапис Лазули and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука