Arsenija Написано Јул 2, 2015 Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 Danas sam dobila suncani udar.Opasno razmisljam da kupim sombrero...Pa da posle izgledam kao onaj mis iz crtaca,meksikanac-Brzi Gonzales.Cime da se hvalim...da li ima negde da pise,Imenom Gospodnjim.Nista,hvalim se sto konacno donosim jednu vaznu odluku,a vi znate koju. :-D Драшко and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Јуче су ми звона, манастира Милешеве, на почетку Литургије натерала сузе на очи...Слава Богу и хвала за све <3 lab_man, Kaludjerovic Sreten, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2015 upravo sam se vratila sa ovog divnog predavanja.... https://www.pouke.org/forum/topic/564-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0/page-49#entry1334084 Иван ♪♫, Данче* and lab_man је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2015 Имам две златне медаље за допринос развоју пчеларства . JESSY, Malina, Milena B. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2015 Имам две златне медаље за допринос развоју пчеларства . 8086.gif Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Oтпратио сам јуче Моцарта и Менделсона, ако Бог да и у Бг-у ћемо репризирати Данче*, Goku, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 na dobrom sam putu da se baš zaljubim kao klinac...ni zatrpavanje poslom mi ne pomaže... Sanja Т., Снежана, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 @@Драшко, :good2: и у Бг-у ћемо репризирати тоооо...! чекамо..... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 na dobrom sam putu da se baš zaljubim kao klinac...ni zatrpavanje poslom mi ne pomaže... Па то је најлепше Не бежи од тога "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 @@Драшко, :good2: тоооо...! чекамо..... :1017297a2wim1jr9k: само да нам неко да салу "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 na dobrom sam putu da se baš zaljubim kao klinac. јупиииии...... навијам за љубав.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 :1017297a2wim1jr9k: само да нам неко да салу даће Бог.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 na dobrom sam putu da se baš zaljubim kao klinac...ni zatrpavanje poslom mi ne pomaže... neee, cuvaj zdravlje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 ja nemam cime da se pohvalim... mislim imam al' mi malo neprijatno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Подели то нешто лепо са нама JESSY and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука