Драшко Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Данас друга ученица, друга награда, други и жири (6. ниже и средња школа) Добро се одржала, веома добро....... задовољан сам њеним наступом Сад онај сладак одмор, само да се не успавам за посао сутра :774236lrsdhmiw4r: Снежана, JESSY, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 @@Драшко, bata Drale....svaka tebi cast..... :good2: 8086.gif nego....kad ce opet koncert...? svi koji smo bili , hocemo reprizu...... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2015 много лепо певам..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 много лепо певам..... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Кажу да лепо кувам. JESSY and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2015 @, али ја стварно лепо певам.... :ekstra: :271805ldndqr6j2o: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 @, али ја стварно лепо певам.... :ekstra: :271805ldndqr6j2o: И ја, ал` ово ми увек било смешно Јутрос сам била као Жика. Цео месец смо болесни, и деца и ја, још увек искашљавам по мало, па никако да се пресаберем... Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Taкозвани јутарњи глас Anette је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Честитка од мог Анђела... ♥ ... Sanja Т., Ленка*, Maja Pavlovic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Честитка од мог Анђела... ♥ ... љуби је пуно, пуно..... Sanja Т., Данче* and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 јутрос сам се причестила..... Sanja Т., Agaton Vuzman, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 љуби је пуно, пуно..... Хвала Џес, хоћу, љубац од нас две! јутрос сам се причестила..... На здравље и на спасење! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 јутрос сам се причестила..... И ја, и ја JESSY, Снежана, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Положио сам све испите из зимског семестра. Такође за језике нисам нарочито талентован али сам кинески дао са 94/100 JESSY, Milena B., Срђан Ранђеловић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Положио сам све испите из зимског семестра. Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука