Milena B. Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 jel to moze da bude slatko....?nisam nikad probala.... Može, mnogo fino ispadne, pogotovo kad se servira u one staklene-kristalne ćasice za slatko. Ispadne fina zelenkasko-žućkasta boja, egzotika Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Probam koju kašičicu, ali uglavnom se odmah razgrabi Otimaj to, tebi treba vise nego drugima E necu vise da se salim na racun tvoje mrsavosti, to je meni samo zao sto ne mogu da podelim s tobom par svojih kilica viska, grozna sam, prastaj 8086.gif Milena B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Otimaj to, tebi treba vise nego drugima E necu vise da se salim na racun tvoje mrsavosti, to je meni samo zao sto ne mogu da podelim s tobom par svojih kilica viska, grozna sam, prastaj 8086.gif Hehehe, joj, na sve načine pokušavam malo da se ugojim al genetika je čudo Kaludjerovic Sreten and Dijasporka је реаговао/ла на ово 2 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 al genetika je čudo Nekom majka a nekom maceha Gordana . and Milena B. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Hehehe, joj, na sve načine pokušavam malo da se ugojim al genetika je čudo Nije to genetika, vec bogatstvo duha i skromnost. Cuj ovo: "Ziveti znaci uciti. Uciti znaci integrisati u sebe nacela koja smo dotad osecali kao nesto sto je van nas i prihvatiti ih u svoju svest. Stalno zapocinjanje neceg novog vodi sirenju svesti. Duhovnu hranu covek zamenjuje materijalnom hranom, a ta materijalizacija vodi samo sirenju tela. Ako glad za zivotom nije zadovoljena iskustvima, ona se spusta u telo i javlja se kao prava glad. Ta glad je, medjutim, neutoljiva jer unutrasnja praznina ne moze da bude ispunjena hranom. Ljubav predstavlja otvaranje i primanje u sebe - osoba zavisna od hrane zivi ljubav samo u telu, jer u svesti to nije u stanju. Ona cezne za ljubavlju, ali ne otvara granice svoga ja, nego samo svoja usta, i bol zatrpava hranom. Rezultat je gojenje. Osoba zavisna od hrane trazi ljubav, samopotvrdjivanje, nagradu, ali na pogresnom nivou." Preterujem sa Jeroticem... "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Vole me deca Мене дјеца, стари људи и животиње. А и ја њих arizan, Phoebe, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Мене дјеца, стари људи и животиње. А и ја њих A tek mene sto vole.Pa to je cudo jedno. Cudo,kad vam kazem... Kad sam bila dete jurio me je copor lovackih pasa ,svi su hteli samo sa mnom da se igraju ... I posto nigde nije bilo zive duse ja sam dozivela mali nervni slomcic ... Posle me je svakog dana na putu od kuce do skole jurio jedan vucjak ,svi su mislili da je dobar i niko nije hteo da ga ga lisi slobode...Tu sam uvukla strah u kosti,ali izgleda da me je on prosto obozavao... Kasnije me je ujeo jedan beli pas za ruku,drugi put mi je crna pudlica odrala kozu s prsta... Jednom me je u Kosovom Polju pregazila ovca... Bukvalno je pretrcala preko mene. Ubola sam se na jeza u jadranskom moru kad sam imala 10 godina .Pala sam sa stene ,a sestra me je u trenutku pada uhvatila za kosu... Na pecanju sam bosom nogom zgazila na udicu i probola prst palac na nozi ... Hodala sam po staklu ... Sestra me je gurnula sa terase i ja sam prezivela,udario me je auto , pao mi je prozor na glavu ... Kad sam bila dete,sakama obe ruke sam se oslonila na vruc reso... itd. Kaludjerovic Sreten and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 A tek mene sto vole.Pa to je cudo jedno. Cudo,kad vam kazem... Kad sam bila dete jurio me je copor lovackih pasa ,svi su hteli samo sa mnom da se igraju ... I posto nigde nije bilo zive duse ja sam dozivela mali nervni slomcic ... Posle me je svakog dana na putu od kuce do skole jurio jedan vucjak ,svi su mislili da je dobar i niko nije hteo da ga ga lisi slobode...Tu sam uvukla strah u kosti,ali izgleda da me je on prosto obozavao... Kasnije me je ujeo jedan beli pas za ruku,drugi put mi je crna pudlica odrala kozu s prsta... Jednom me je u Kosovom Polju pregazila ovca... Bukvalno je pretrcala preko mene. Ubola sam se na jeza u jadranskom moru kad sam imala 10 godina .Pala sam sa stene ,a sestra me je u trenutku pada uhvatila za kosu... Na pecanju sam bosom nogom zgazila na udicu i probola prst palac na nozi ... Hodala sam po staklu ... Sestra me je gurnula sa terase i ja sam prezivela,udario me je auto , pao mi je prozor na glavu ... Kad sam bila dete,sakama obe ruke sam se oslonila na vruc reso... itd. Ма шта ми наприча!! Ц,ц,ц,ц........страшно. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ма шта ми наприча!! Ц,ц,ц,ц........страшно. Cega se pametan stidi,time se budala ponosi... P.s. Necu da se hvalim... ... Nema potrebe.Zaista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Cega se pametan stidi,time se budala ponosi... Добро си то уочила и немој да се поносиш. Паметна одлука. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Добро си то уочила и немој да се поносиш. Паметна одлука. Pa da. To samo ja mogu i niko vise.Niko drugi.Niko,Niko,niko.samo ja,ja ,ja ..... Buahahahahhahaaaaa !!!! :bleh: LOL P.s.Preterujem. Caos,amigos . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Увек имам пууууно идеја. Понеке су чак и корисне. Nebojš.a, Јелина, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Е па да се и ја похвалим, упознала сам нашу драгу форумашицу Лидију Миленковић, провеле смо дивно преподне на Земунском кеју. Јелина, Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 24, 2015 Пријави Подели Написано Април 24, 2015 јуче је прошло једно искушењце и једна неизвесност! Лакше се дише Данче*, Goku, Agaton Vuzman and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Нашао сам модел за фотографисање. Не познајем је, што је још боље. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука