Jump to content

Хајде да се хвалимо...:)))

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

И ја, и ја girl_smiley
на здравље и спасење..... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Данас сам испустио фикус који је био намењен за поклон мени веома драгој особи. Неле када нешто уради , он га уради до ....

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Данас сам испустио фикус који је био намењен за поклон мени веома драгој особи. Неле када нешто уради , он га уради до ....

Drugi put toj voljenoj osobi kupi vestu, šal, rukavice - nešto od vune što se ne može razbit.

Šta bi da je bila flaša stara 10-15 godina odležale šljivovce, to bi tek bilo nešto, strašna škoda!

Moravecké Slivovice 2011

http://www.rozhlas.cz/zpravy/historie/_zprava/ve-vlcnove-otevreli-sto-let-starou-slivovici-jeji-vzorky-ulozi-v-muzeu--1377991

http://www.radio.cz/cz/rubrika/ceskenej/za-slivovici-starou-93-let-se-ve-vlcnove-skryva-pribeh-tragicke-lasky

http://www.denik.cz/ekonomika/padesatileta-slivovice-je-pr20111017.html

Takodjer životni vijek rakije nije neograničen. kaže se da je pedesetka najbolja, ali nije to tačno. Ljudi su često razočarani. Pri rodjenju kćerke zakopaju šljivovicu a kad se udaje, onda ju iskopaju i ustanove da je loša. "Može biti odlična ali uopšteno se može reći da poslije 10, 15 godina se kvalita snižava. Svo vrijeme ležanja šljivovice protiču u destilatu hemijski procesi. Na početku ishlapljuju (odvjetravaju se) gasovi koji su u destilatu ratvoreni. Oštrost se vremenom zaobli. Iz kajsija se gubi aroma. Klasična šljivbovica od šljiva izdrži mnogo više, i 15 do 20 godina.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

super pevam..... 0516_music1306_womens tako kazu....... :0212_rolleyes:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Vole me deca :)

super.....i mene..... :kupanje:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Kažu da pravim diiivno slatko od kivija :)))

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

slatko od kivija

jel to moze da bude slatko....?nisam nikad probala....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Mmmmm ja bih to probala :) Nego, je l' probas ti to slatko ili pustis da sve drugi pojedu? :)))

Probam koju kašičicu, ali uglavnom se odmah razgrabi :D

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...