JESSY Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 И ја, и ја на здравље и спасење..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Амин, Џеси, хвала. Такођер JESSY је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Данас сам испустио фикус који је био намењен за поклон мени веома драгој особи. Неле када нешто уради , он га уради до .... Драшко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Данас сам испустио фикус који је био намењен за поклон мени веома драгој особи. Неле када нешто уради , он га уради до .... Drugi put toj voljenoj osobi kupi vestu, šal, rukavice - nešto od vune što se ne može razbit. Šta bi da je bila flaša stara 10-15 godina odležale šljivovce, to bi tek bilo nešto, strašna škoda! Moravecké Slivovice 2011 http://www.rozhlas.cz/zpravy/historie/_zprava/ve-vlcnove-otevreli-sto-let-starou-slivovici-jeji-vzorky-ulozi-v-muzeu--1377991 http://www.radio.cz/cz/rubrika/ceskenej/za-slivovici-starou-93-let-se-ve-vlcnove-skryva-pribeh-tragicke-lasky http://www.denik.cz/ekonomika/padesatileta-slivovice-je-pr20111017.html Takodjer životni vijek rakije nije neograničen. kaže se da je pedesetka najbolja, ali nije to tačno. Ljudi su često razočarani. Pri rodjenju kćerke zakopaju šljivovicu a kad se udaje, onda ju iskopaju i ustanove da je loša. "Može biti odlična ali uopšteno se može reći da poslije 10, 15 godina se kvalita snižava. Svo vrijeme ležanja šljivovice protiču u destilatu hemijski procesi. Na početku ishlapljuju (odvjetravaju se) gasovi koji su u destilatu ratvoreni. Oštrost se vremenom zaobli. Iz kajsija se gubi aroma. Klasična šljivbovica od šljiva izdrži mnogo više, i 15 do 20 godina. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ја се никад не хвалим. Ал' много лажем. јавор = Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ја се никад не хвалим. Ал' много лажем. јавор = Odličan za testiranje detektora laži. javor је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ја сам одличан. Зајрон каже. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2015 super pevam..... tako kazu....... Kaludjerovic Sreten, Phoebe, Војвода7 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 super pevam..... tako kazu....... Otpjevaj nesto za forumase, pa da vidimo da li je tako Dijasporka and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Vole me deca Биљана, Goku, Sanja Т. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Vole me deca super.....i mene..... Данче* and Dijasporka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Kažu da pravim diiivno slatko od kivija Војвода7, Gordana ., Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Kažu da pravim diiivno slatko od kivija Mmmmm ja bih to probala Nego, je l' probas ti to slatko ili pustis da sve drugi pojedu? Milena B. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2015 slatko od kivija jel to moze da bude slatko....?nisam nikad probala.... Kaludjerovic Sreten and Milena B. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Mmmmm ja bih to probala Nego, je l' probas ti to slatko ili pustis da sve drugi pojedu? Probam koju kašičicu, ali uglavnom se odmah razgrabi Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука