Jump to content

Хајде да се хвалимо...:)))

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Mozda je Drasko virtuoz na klaviru, Nenad dobitnik zlatnih medalja, Ivan kompozitor, a Arsenija intelektualka, ali ja sam tri puta, a ako ne i cetiri, uzivo videla Zlatu Petrovic, tako da ono...

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

treba da pocnem da ucim intenzivno

a sta učiš?

.Nista,hvalim se sto konacno donosim jednu vaznu odluku,a vi znate koju. :-D

Jel' to ono čuveno napuštanje foruma? Ma ti samo želiš da ti kažemo da nam značiš na forumu, jel' tako :)
Подели на овим сајтовима

Ustvari nisam ni pocela,pocecu kad napustim forum.A to znaci -sutra...Nemacki da pocnem,engleski da utvrdim,pa gde me put odnese...da se zna sa kojim se predznanjem kopaju kanali i ciste ulice.Salim se malo,sutra vas zaista napustam,ne zato sto zelim,vec zato sto moram,a i internet me izdaje,ne zelim ni da se navucem na forum... Moram da budem od koristi,ne zelim da me neko izdrzava i da mi stalno prigovara,radije cu da cistim WC...Ako sami sebi ne pomognemo,niko drugi nece...moramo to da shvatimo...svi nam govore da verujemo,ali niko da nam kaze kako...zato cemo da ucimo,pa koliko naucimo...sve to pociva u nasem umu...a to je tajno mesto,ne zna mu se tacna lokacija.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Imam najdivnijeg duhovnika na svetu! A zahvaljujuci jednom divnom ZRU clanu!Eto toliko :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Imam najdivnijeg duhovnika na svetu! A zahvaljujuci jednom divnom ZRU clanu!Eto toliko :D

све исто, од речи до речи

а  драго ми и за тебе :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

све исто, од речи до речи

а  драго ми и за тебе :)

Aaaa :D super!I meni za tebe :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

имам упалу мишића! Јер сам решио згодан да будем! Јаооо какав ће то бити мацан, да знате само! :) 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Јаооо какав ће то бити мацан, да знате само!
:))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

А ја сам један велики цица мачак  , има ме подоста и у висини и у тежини . :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

има ме подоста и у висини и у тежини . :D

Дај фотку у слике форумаша, немој сам да се фалиш, ми ће те фалимо. :D

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Moram se ovdje pohvaliti divnim iskustvom. Upoznala sam dva predivna bića, Snežanu i Danijelu.
Snežana me je jednostavno fascinirala izgledom. Ljepša je nego na fotografijama, mirna i kada progovori, jednostavno sve utiša oko nje. Ne može da ne drži pažnju sagovornika. Predivna. :) 
Danijeliu sam zamolila da se sagne da bih je poljubila :)))...Gospode, kako visoka djevojka, mlađa nego sam mislila. Puna duha i pozitine energije. Kada govori kao da cvrkuće, a njena gestikulacija je čarobna.
Djevojke hvala vam na svemu, divne ste. :)

Подели на овим сајтовима

32 minutes ago, Ayla рече

Djevojke hvala vam na svemu, divne ste.

Хвала теби што си допустила да те упознамо у сасвим другом светлу.

И даље тврдим да је Ајла најлепша жена форума, а неизмерно сам срећна што је много више од тога.

Сад можете и да ме мрзите. :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...