JESSY Написано Јун 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 24 минута, Grizzly Adams рече Ја сам најлепши, најпаметнији и најскромнији. пре 3 минута, Давор73 рече Нисам ја лош. Ја сам изванредан!.. gde su dela...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, JESSY рече gde su dela...? Хвалисање без дела је мртво... Давор73, АлександраВ and Баба је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 То радим у тајности..Као што је и заповеђено .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Хвалисање без дела је мртво... tako je... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 минут, Давор73 рече То радим у тајности... a u javnosti se hvalis.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, JESSY рече a u javnosti se hvalis.... Шта ћу ја..Ко није за себе није ни за друге.. АлександраВ and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 hvalimo se nevoljama kao brat Miljan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 29 минута, gor.anger рече hvalimo se nevoljama kao brat Miljan Kako to mislis? On sam sebi pravi krst Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Сутра ћу напунит 21 -ну годину. Погаџајте сами како. Данче*, JESSY, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Купила себи Снежана, АлександраВ, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 počeo mi raspust i traje do Velike Gospojine АлександраВ, Страле, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 сат, Драгана Милошевић рече Сутра ћу напунит 21 -ну годину. Погаџајте сами како. Други пут? АлександраВ and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Нисам лепа, ал сам зато глупа. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 1 hour ago, AnaLaz рече Нисам лепа, ал сам зато глупа. АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 2 минута, JESSY рече Џесице, морам мало да се пофалим, а нешто размишљам, па немам чим, ал стварно. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука