Jump to content

Хајде да се хвалимо...:)))

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

vole me zene :D

а ти њих....?

• Волим 2

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ево да и ја дам скромни допринос овим хваљењима :blush: Имам нешто мало стана у власништву, завршен факултет и сталан посао (не баш одговарајући, али даће Бог да се промени). Кад хоћу, и кад имам коме, могу лепо да кувам, да певам, да играм.. Кад ми се укаже прилика говорим грчки, руски и по мало италијански... Све у свему, ја сам вам драги моји, нешто као "Плави зец" 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Ево да и ја дам скромни допринос овим хваљењима :blush: Имам нешто мало стана у власништву, завршен факултет и сталан посао (не баш одговарајући, али даће Бог да се промени). Кад хоћу, и кад имам коме, могу лепо да кувам, да певам, да играм.. Кад ми се укаже прилика говорим грчки, руски и по мало италијански... Све у свему, ја сам вам драги моји, нешто као "Плави зец" 12:smeha:

Ovako nešto  :))) 

zecsvirafin.jpg

Link: http://www.milance.edu.rs/file.php/65/zecsvirafin.jpg

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

pravim najbolju proju u gradu....(tako kažu).... :0212_rolleyes:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ја сам добар чобанин , чувам милионско пчелиње стадо, а оне су толико добре да понекад хоће да "поједу " свог чобана.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Данас ми је једна ученица на такмичењу "Лисински" освојила прву награду, сутра наступа друга ученица (један мрсан, један посан наступ) ;) надам се да ће и ова друга добро свирати!

Наједох се лепо данас у том Лисинском, ем смо били  у Меку мало, ем тамо у школи беше неко дивно мрсно пециво, сутра ћу с перецом и бананом плус кафица :)

Хвала Богу за све, ставио ме у пар ситуација где сам могао и нешто добро да учиним, и чак и да се извиним макар смс-ом, беше и тежак и јааако напоран дан у појединим тренутцима, ал да се похвалим овај пос је лепо почео :slavaaa:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ја сам добар чобанин , чувам милионско пчелиње стадо, а оне су толико добре да понекад хоће да "поједу " свог чобана.

"пчеле твоје, не могу без тебеее.....чобанеее"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Данас ми је једна ученица на такмичењу "Лисински" освојила прву награду

и што је најлепше, уопште се нисам надао тој првој награди, поготову кад је одсвирала и кад сам чуо још пар такмичара, чак сам хтео и да јој кажем да то сигурно нећемо добити....ал ето.....кад се најмање надаш :cheesy3:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

@@Драшко, :aplauz: :good2: 8086.gif

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

@@Драшко, :aplauz: :good2: 8086.gif

:pivo::hvala:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Данас ми је једна ученица на такмичењу "Лисински" освојила прву награду, сутра наступа друга ученица (један мрсан, један посан наступ) ;) надам се да ће и ова друга добро свирати!

Наједох се лепо данас у том Лисинском, ем смо били  у Меку мало, ем тамо у школи беше неко дивно мрсно пециво, сутра ћу с перецом и бананом плус кафица :)

Хвала Богу за све, ставио ме у пар ситуација где сам могао и нешто добро да учиним, и чак и да се извиним макар смс-ом, беше и тежак и јааако напоран дан у појединим тренутцима, ал да се похвалим овај пос је лепо почео :slavaaa:

Драшко царе , само напред .

Што се пчела тиче , да знају да говоре , вероватно би свашта казале чобанину , јер им је он наметнут мимо њихове воље.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Драшко царе , само напред .
8086.gif Хвала Ненаде и хвала Свима са твог аватара!
  • Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...