Млађони Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 vole me zene Milena B. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 vole me zene а ти њих....? nana and Zero је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Ево да и ја дам скромни допринос овим хваљењима Имам нешто мало стана у власништву, завршен факултет и сталан посао (не баш одговарајући, али даће Бог да се промени). Кад хоћу, и кад имам коме, могу лепо да кувам, да певам, да играм.. Кад ми се укаже прилика говорим грчки, руски и по мало италијански... Све у свему, ја сам вам драги моји, нешто као "Плави зец" Agaton Vuzman, Milena B., Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Bio sam na rođendanu Драшко and javor је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Ево да и ја дам скромни допринос овим хваљењима Имам нешто мало стана у власништву, завршен факултет и сталан посао (не баш одговарајући, али даће Бог да се промени). Кад хоћу, и кад имам коме, могу лепо да кувам, да певам, да играм.. Кад ми се укаже прилика говорим грчки, руски и по мало италијански... Све у свему, ја сам вам драги моји, нешто као "Плави зец" Ovako nešto Link: http://www.milance.edu.rs/file.php/65/zecsvirafin.jpg nana and звончица је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 pravim najbolju proju u gradu....(tako kažu).... Sanja Т., Драшко, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Ја сам добар чобанин , чувам милионско пчелиње стадо, а оне су толико добре да понекад хоће да "поједу " свог чобана. Sanja Т., Лидија Миленковић, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Данас ми је једна ученица на такмичењу "Лисински" освојила прву награду, сутра наступа друга ученица (један мрсан, један посан наступ) надам се да ће и ова друга добро свирати! Наједох се лепо данас у том Лисинском, ем смо били у Меку мало, ем тамо у школи беше неко дивно мрсно пециво, сутра ћу с перецом и бананом плус кафица Хвала Богу за све, ставио ме у пар ситуација где сам могао и нешто добро да учиним, и чак и да се извиним макар смс-ом, беше и тежак и јааако напоран дан у појединим тренутцима, ал да се похвалим овај пос је лепо почео Grizzly Adams, Снежана, Милан Ракић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Ја сам добар чобанин , чувам милионско пчелиње стадо, а оне су толико добре да понекад хоће да "поједу " свог чобана. "пчеле твоје, не могу без тебеее.....чобанеее" Kaludjerovic Sreten and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Данас ми је једна ученица на такмичењу "Лисински" освојила прву награду и што је најлепше, уопште се нисам надао тој првој награди, поготову кад је одсвирала и кад сам чуо још пар такмичара, чак сам хтео и да јој кажем да то сигурно нећемо добити....ал ето.....кад се најмање надаш Снежана, Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 @@Драшко, :good2: 8086.gif Sanja Т., Драшко and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 @@Драшко, :good2: 8086.gif JESSY and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Милан Ракић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Данас ми је једна ученица на такмичењу "Лисински" освојила прву награду, сутра наступа друга ученица (један мрсан, један посан наступ) надам се да ће и ова друга добро свирати! Наједох се лепо данас у том Лисинском, ем смо били у Меку мало, ем тамо у школи беше неко дивно мрсно пециво, сутра ћу с перецом и бананом плус кафица Хвала Богу за све, ставио ме у пар ситуација где сам могао и нешто добро да учиним, и чак и да се извиним макар смс-ом, беше и тежак и јааако напоран дан у појединим тренутцима, ал да се похвалим овај пос је лепо почео Драшко царе , само напред . Што се пчела тиче , да знају да говоре , вероватно би свашта казале чобанину , јер им је он наметнут мимо њихове воље. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Драшко царе , само напред . 8086.gif Хвала Ненаде и хвала Свима са твог аватара! JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука