JESSY Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Иван Ивковић, Олимп and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Ignjatije and Олимп је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Ih, on kad pod Ostrogom pusti glas, pa krene da poje... Love him. JESSY and Олимп је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Ih, on kad pod Ostrogom pusti glas, pa krene da poje... Love him. Nikad nisam bila pod Ostrogom . Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 31, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 Рапсоди and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Реч пастира - Монах Арсеније (Јовановић): Молитвено тиховање - исихазам Два дана уочи празника Рождества Господа и Спаса нашега Исуса Христа, емитујемо разговор снимљен са монахом Арсенијем (Јовановићем) сабратом манастира Острог, приликом његовог последњег боравка у Београду, са жељом и надом да ће ове поуке допрети до срца свих наших слушалаца и подржати духовну борбу коју (свакодневно) водимо. Беседећи о исихазму, како свети оци и подвижници кажу "зеници православља", монах Арсеније је указао на путеве и странпутице понирања у себе, тражења пута разговора душе са Творцем, посебно опомињући на поистовећивање источних медитативних праваца са умном молитвом. "Оне су постављене дијаметрално" напомиње о. Арсеније и каже да смо "сви позвани да задобијемо пут Духа Светога". http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/79/15/12/04.01.16_-_rec_pastira_-_arsenije_jovanovic_-_0.55.06.mp3 Рапсоди and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Ocajanje - moja tema ... p.s. Nisam poslusala Bozicni intervju . Da li neko moze da mi linkuje ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 p.s. Nisam poslusala Bozicni intervju . Da li neko moze da mi linkuje ? https://www.pouke.org/forum/topic/41791-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B0%D1%86-%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D1%98%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B8%D1%9B-%D1%83-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%85/ "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Blagodarim . Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 28, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2016 https://www.pouke.org...-божић-у-постх/ Interesantno . P.s. Svidjaju mi se ove tapete ... Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јануар 28, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2016 ovo je najmonaškiji crnogorski duo..arsenije&rafailo -- it doesn't get any better than this JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 1, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 Сведочити, говорити, спасавати се заједно!Тема данашњег сусрета са монахом Арсенијем (Јовановићем), сабратом манастира Острог, односила се на црквене медије, радио-станице и од скора, телевизијске канале. Подсетићемо се почетака медијског ангажмана монаха Арсенија на радију "Светигора" Митрополије црногорско-приморске и постепеног хода ка оснивању и раду телевизијског студија "Острог". Зашто су важни црквени медији, због чега Митроплит Амфилохије истиче да је "дужност" свештенослужитеља да беседи, шта значи "освештавање медијског простора", да ли слушање преноса богослужења може и сме да замени присуство живог човека у Цркви? "Наша дужност је да искористимо све оно што је Бог дао, али не било ко и било како" рекао је између осталог беседећи на ову тему монах Арсеније, напомињући да се "све поднебесне силе упињу да омету човека који крене Божијим путем". http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/3008/16/02/01.02.16._rec_pastira_-_monarh_arsenije_jovanovic_64.mp3 http://www.slovoljubve.com/emisije/rec-pastira-monah-arsenije-jovanovic-svedociti-govoriti-spasavati-se-zajedno ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 1, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 Nikad nisam bila pod Ostrogom . Ne znas sta propustas, Arso! "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука