Чунга Лунга Написано Децембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2017 Из предавања о.Арсенија се може доста научити и вреди нам не може се рећи колико. Једино што не ваља сам себи, јер између Бога и њега стоји једно велико ЈА. Требало би да се ми којима је значио, а ако може и сви, помолимо за њега. Одлично што обнавља Рибницу, биће ближи. Може се у једном цугу обићи Рибница, Лелић, Ћелије и о.Серафим. Phoebe and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
badenac Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 VIA Talas - promo snimak negde oko 1980,moguće na krovu zgrade BIGZ-a. S leva na desno - verovatno Borivoje Gerzić,Borjana Bulajić,Aleksandar Jovanović-Aca Plavi-monah Arsenije,Mira Mijatović i Dušan Gerzić Gera. Radost na ovoj fotografiji u neku ruku personifikujue radost nade koja se pojavila ubrzo posle Titove smrti,nade u slobodniji ,bolji život koji će da trgne obamrlu SFRJ i koji će uneti preko potrebnu dinamiku koja bi je spasla od truleži koja ju je već dobrano zahvatila. Zbog slabosti nas iz pedeset i neke ili šezdeset i neke ,život je napisao drugu priču a jedan od njenih mnogobrojnih ,tužnih epiloga jeste i knjiga Bog i R&R. мирођија and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Одлично предавање. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Одлично предавање. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 24, 2018 Пријави Подели Написано Март 24, 2018 Одлично предавање о посту....и зашто треба постити....иѕз 2015. год Благовесник and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 Чунга Лунга and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јун 16, 2018 Пријави Подели Написано Јун 16, 2018 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 25, 2018 Пријави Подели Написано Јун 25, 2018 Онако, забавно, не напреже мозак, а и нема нешто претерано везе са духовним темама... Први део о човеку који је кроз спознају да живи Бог постоји, постигао смањење броја метастаза, па потом кроз неделатно хришћанско понашање, поново призвао болест. Моје лично мишљење је да ово није прави пример Божијег дејства, јер је Мићо Бабић подлегао и хируршком захвату и хемиотерапији, док је слушао предавања. Истовремено, није имао молитве, није ишао на Литургије, није се причешћивао. Мени ово "чудо" није чудо, али не знам, о.Арсеније то доводи у везу. Средњи део о тако којечему. Последњи део о типовима молитве. Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Одлично предавање, студиозно и јасно ко дан. Срж предавања се односи на то да је примарни узрок свих психичких обољења дефициг Божије благодати. Примарна последица је поремећај у централном нервном систему, а секундарна последица су психичка обољења. Вукашин Ковачевић and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 пре 1 сат, Рапсоди рече Одлично предавање, студиозно и јасно ко дан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Објасни, шта ти није јасно младо дама... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Објасни, шта ти није јасно младо дама... Део где кажеш да је предавање одлично, студиозно и јасно ко дан. Морала сам да гуглам студиозно, рекох можда ипак не значи оно што ја мислим да значи. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Део где кажеш да је предавање одлично, студиозно и јасно ко дан. Морала сам да гуглам студиозно, рекох можда ипак не значи оно што ја мислим да значи. Не разумем те...ал небитно. Можеш да преслушаш предавање студиозно да издвојиш неки део са којим се не слажеш, па да коментаришемо. Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече Не разумем те...ал небитно. Можеш да преслушаш предавање студиозно да издвојиш неки део са којим се не слажеш, па да коментаришемо. Њеее, довољно ми је да прочитам део који си ти издвојила па да знам да је предавање тешка глупост. Хвала ти на томе. пре 1 сат, Рапсоди рече Срж предавања се односи на то да је примарни узрок свих психичких обољења дефициг Божије благодати. Примарна последица је поремећај у централном нервном систему, а секундарна последица су психичка обољења. Рапсоди and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Њеее, довољно ми је да прочитам део који си ти издвојила па да знам да је предавање тешка глупост. Хвала ти на томе. Модус вивенди.... коњец.... Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука