srema Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 Углавном, све што би рекао већ је написала @AnaLaz E сад, да ли је Арсеније овакав или онакав, да ли је горд човек, да ли је уствари у прелести, мислим да је глупо тако причати о њему зато што је то на крају крајева његов проблем да ли је он горд или није. Ја баш и не би рекао. Оно што мене занима јесте да ли је Арсеније стварно на лошем гласу међу монасима? Не верујем да би монаси тако објављивали своју мржњу према било коме... @Есхатон23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе96 Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 2 часа, Princess Bella рече Imam jedno pitanje. Dilemu. Da li je poslusanje je kada Mitropolit dodje kod Monaha i kaze mu nesto tipa- Mislim da je najbolje da drzis predavanja sirom sveta, to je dobro ili to je Bozija volja ... Monah se slozi i poslusa. Ili ova druga situacija je kada Monah dodje kod Mitropolita i kaze mu da zeli da drzi predavanja sirom sveta ? Монах Арсеније је добио послушање да се тиме бави јер има бесједничког дара. Више пута је на својим предавањима изјавио како би највише волио да је у својој келији али послушање је послушање. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 40 минута, Ђорђе96 рече Монах Арсеније је добио послушање да се тиме бави јер има бесједничког дара. Више пута је на својим предавањима изјавио како би највише волио да је у својој келији али послушање је послушање. Да, баш има дара. А и није он једини из монашког света који држи предавања по белом свету. Ђорђе96 је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 3 часа, Princess Bella рече Imam jedno pitanje. Dilemu. Da li je poslusanje je kada Mitropolit dodje kod Monaha i kaze mu nesto tipa- Mislim da je najbolje da drzis predavanja sirom sveta, to je dobro ili to je Bozija volja ... Monah se slozi i poslusa. Ili ova druga situacija je kada Monah dodje kod Mitropolita i kaze mu da zeli da drzi predavanja sirom sveta ? Он каже да ради по послушању, е, сад да ли је по послушању конкретно "бели свет" или је једноставно сам тражио дозволу, то већ не знам, а и, реално, не занима ме. Човек као човек- има мана као и сви ми. Али као што неко рече има предиван дар беседништва. Есхатон23 је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 пре 41 минута, AnaLaz рече Он каже да ради по послушању, е, сад да ли је по послушању конкретно "бели свет" или је једноставно сам тражио дозволу, то већ не знам, а и, реално, не занима ме. Човек као човек- има мана као и сви ми. Али као што неко рече има предиван дар беседништва. nije bitno da li je poslušanje već da li ima blagoslov za to. On za sve svoje ideje u vezi toga može a i treba da traži blagoslov. Na nadređenom je da kaže ok ili ne. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Есхатон23 Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 nije bitno da li je poslušanje već da li ima blagoslov za to. On za sve svoje ideje u vezi toga može a i treba da traži blagoslov. Na nadređenom je da kaže ok ili ne. Добро се зна како је обратио Марка за благослов у вези књиге Бог и рокенрол goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 Управо сада, Есхатон23 рече Добро се зна како је обратио Марка за благослов у вези књиге Бог и рокенрол kako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 Он је беше хвалио покривање жена у исламу? RYLAH and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 1 hour ago, Џуманџи рече Он је беше хвалио покривање жена у исламу? Јесте, али кад мало погледаш боље, у праву је. Tavita and Маријана ^__^ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 On 8/8/2017 at 22:13, icKe рече Pogledao sam 20min ovog videa. Ne cini me raspolozenijim. Mnogo je ljut Arsenije i ogorcen. Nijednom se ne nasmeje. Zato sto je prestrog prema sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Есхатон23 Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 kako? И ако му тадашњи игуман два пута није благословио писање књиге а камоли издавање, он је код Марка буквално молио за благослов. Тако да то нема везе за послушањем о којем ти причаш. goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Август 10, 2017 Пријави Подели Написано Август 10, 2017 пре 13 часа, Ђорђе96 рече Монах Арсеније је добио послушање да се тиме бави јер има бесједничког дара. Више пута је на својим предавањима изјавио како би највише волио да је у својој келији али послушање је послушање. Ima lep glas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адриана92 Написано Август 10, 2017 Пријави Подели Написано Август 10, 2017 ма не дирајте ми овог надасве смиреног и пуног љубави монаха тачкаПослато са HTC Desire 626G dual sim користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Zoran.P је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 Zoran.P је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука