Jump to content

Питалица, причалица... :)

Препоручена порука

On 20. 12. 2015. at 18:02, Џуманџи рече

Ljubav je ... ?

“Ljubav ne zahteva da dvoje ljudi gledaju jedno u drugo, već da zajedno gledaju u istom pravcu”

Antoine de Saint-Exupéry

2vb7cwx.jpg

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Eh sad sta je ljubav :)

Ljubav je zilion poljubaca i zagrljaja reklo bi nase mladunce  0405_feel a zilion je najveci broj i na njega ne deluje gravitacija, eto da znas :tongue: i cesto se koristi kada nesto zabrlja a onda kaze "ali mamaaa ja te volim " :unbelieveble:  i aj ga grdi  12:smeha:

Sve ostalo je filozofija :sunce:

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Ја једино умем да будем Дон Кихот и да даље јурим своје ветрењаче.

О нечему лепом причао сам слепом и све своје истине ...............  :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Meni se svidja ovo: "Ljubav je postojana, preijateljska, predusetljiva spremnost da se potpomaze korist drugih ljudi" - Sv. Kliment Aleksandrijski :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2015. at 18:02, Џуманџи рече

Ljubav je ... ?

08532b4c2a6a74bde37fc73e58f5301d1465228_

Morao sam :)))

ljubav-briga-jedno.jpg

Neke lepe dečje misli o ljubavi (link)

Jedan drugar je skoro mene i par drugarica zvao kod sebe na tortu i druženje, a pritom nas zavitlavao govoreći da je namerno to uradio jer zna da nećemo da dođemo :coolio: (živi u prigradskom naselju, pa mora busom da se ide). Iznenadilo me kad je rekao: ja sam se setio vas svaki put, a vi mene? Otuda mi dođe misao: ljubav je kad se i u "sebičluku" setiš drugoga :sunce:

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

начи твој потпис ладно не турпија нокте (како ми се чинило већ месецима) већ рока по тастатури :)))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...