Џуманџи Написано Децембар 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 начи твој потпис ладно не турпија нокте (како ми се чинило већ месецима) већ рока по тастатури Zar je moguce da ti je, uz moj personaliti, isla neka takva... Zenskasta... Radnja...?! :o Nista ti nije delovalo cudno?? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Zar je moguce da ti je, uz moj personaliti, isla neka takva... Zenskasta... Radnja...?! :o Nista ti nije delovalo cudno?? ја твој персоналити нисам контао до скоро, полако градим "лик" не брини, скорз је кул смајли (не знам како се набавља) али на први погледа деловаше да турпија ноктиће Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 dicky-bird.co.uk Рапсоди and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Иван админ променио рухо/ ниси сада једина маца на форуму/ Ја у први мах мислила ти се вратила са новим оделом , док нисам скапирала Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Pravoslavna svest nije primetila pad Vizantije, reforme Petra Velikog, Revoluciju: nije primetila revoluciju uma, nauke, zivotnog stila, oblika zivota... Ukratko nije primetila istoriju. To negiranje značaja istorijskih procesa nije pomoglo Pravoslavlju. Umesto da razume promene i da se suoči s njima, Pravoslavlje je bivalo potisnuto njima. Ljudi su bezali - Svetim Ocima, tipiku, jelinizmu, duhovnosti, strogo definisanom načinu zivota. Suštinski čovek je pobegao. Ova borba sa istorijom, koja neumoljivo ide svojim putem dolazi od nesposobnosti da shvatimo osnovni Hriscanski paradoks: "U ovom svetu, ali ne od ovoga sveta.." i da razumemo da je pravoslavni svet od ovoga sveta. Mi plaćamo cenu krize Pravoslavlja, jer smo stvorili toliko idola, stotine idola. Mi nikada nismo uklopili naš Pravoslavni svet u "prolazeću sliku sveta". I sada kada se taj Pravoslavni svet slama, mi pokusavamo da ga oživimo i regenerišemo. Duboko smo zabrinuti za sudbinu mnogih patrijaršija; preokupirani smo Vizantijom...itd. Mi smo zaokupljeni mnogim jurisdikcijama, od kojih sve mašu razlicitim kanonima. Mi pokušavamo da osvojimo zapad onim što je slabo i neodredjeno u našem nasledju. Ova arogancija, samozadovoljnost i pompezni trijumfalizam su zastrašujući. Mozda od svega ovog najviše plaši činjenica da malo ljudi to vidi, oseća, zna. Ljudi su užasnuti palim svetom, ali nedovoljno užasnuti palim Pravoslavljem. Mi osudjujemo jeresi, kršenje kanona, grehove drugih i to sve onda kada suština Pravoslavlja, njegova Istina mozda po prvi put u istoriji može da bude shvaćena kao spasenje. Sve sto nam preostaje je da verujemo da Bog ne moze biti obesvećen. U ličnom smislu ovo što nam ostaje je isto pitanje izgovoreno u agoniji: Šta činiti??? Aleksandar Šmeman (Dnevnik 19.01.1974) Плутон, Pancakes, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Ne, ljubav nije ljubav kad se miješa Sa obzirima, koji su daleko Od glavne stvari. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Има блага на форуму за оног ко је рад копати! Не успеваш да испратиш дискусију. Прочитај поново оно што сам писао.А моја политичка опција не може да изгуби изборе, зато што ја политичку опцију немам. Једина моја опција је Православно Хришћанство. Мене не занимају ни избори, ни то ко ће на њима да победи - мој циљ је ширење Јеванђеља, Православља, мира и љубави. А то је циљ малко већи и важнији од ових избора... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Грешиш. Али немој се чудити - то и јесте проблем од којег је све почело... Охристовљење и није могуће мимо литургије - сама Црква је Тело Христово, а Литургија је пројава Цркве. Дух Свети није дух индивидуализма, већ Дух Заједнице - Литургијског сабрања. Литургија никако не може бити средство - она је пројава и икона Царства Небеског, и Циљ свега другог што се у животу једног хришћанина дешава - пост, молитва, сваки подвиг и сваки труд је зарад учествовања у Литургији, никако обрнуто... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2016 2Сам 16:5-13 И дође цар Давид до Ваурима; а гле, изиде оданде један од рода дома Саулова, по имену Симеј, син Гирин, и идући псоваше. И бацаше се камењем на Давида и на слуге цара Давида, којему и с десне и с лијеве стране бијаше сав народ и сви јунаци. А Симеј овако говораше псујући: одлази, одлази, крвопијо и зликовче! Обрати Господ на тебе све крви дома Саулова, на чије си се мјесто зацарио, и предаде Господ царство у руке Авесалому сину твојему; ето те сада у твом злу, јер си крвопија. Тада рече цару Ависај син Серујин: зашто да псује овај мртви пас цара господара мојега? Идем да му скинем главу. Али цар рече: шта је вама до мене, синови Серујини? нека псује; јер му је Господ рекао: псуј Давида. Па ко смије казати: зашто тако чиниш? Још рече Давид Ависају и свијем слугама својим: ето, мој син, који је изашао од бедара мојих, тражи душу моју, а како неће овај син Венијаминов? Оставите га нека псује, јер му је Господ заповједио. Да ако Господ погледа на невољу моју, и врати ми Господ добро за псовку његову данашњу. И тако Давид са својим људима иђаше својим путем; а Симеј иђаше покрај горе према њему једнако псујући и бацајући се камењем на њ, и подижући прах. Дијана., Grizzly Adams and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Проп 7:20-23 Доиста нема човјека праведна на земљи који твори добро и не гријеши. Не узимај на ум свашта што се говори, ако би и слугу својега чуо гдје те псује; Јер срце твоје зна да си и ти више пута псовао друге. Deja Vu and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2016 http://www.2photo.ru/ru/post/2485 Deja Vu and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Sad cu bas da brojim i pratim ove krugove da vidim jel jednim potezom. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Боље читај мало Стари Завет... Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Боље читај мало Стари Завет... Bolje da prepustim tebi i da pratim temu i vidim kad nesto objavis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Da li neko gleda rts 2 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука