Jump to content

Питалица, причалица... :)

Препоручена порука

Hvala,jel dobar film?

Ja sam ko hajdi, sisla s planine i nemam pojma s kulturom filom i ostalim trendovima. Doduse Hajdi sjezicinom hahaha :)

Jaoj ne znam koje si godiste, al nadam se da ti porremecaji opadaju s vremenom nije bre to lako.

Nadam se da si dobro opremljena za zemljotrese i cudesa, ako sta mozemo pricaj.

Uuu kako poveza sa apologetikom, mi lajki :)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Hvala, hvala na podrsci. :) Ma, samo me trpite. Dosta. :D

Film... Nisam ga gledala barem deceniju, deciji, nije los. Glumi Robin Vilijams (sve ti je jasno): drustvena igra koja otvara drugu dimenziju (dzungletinu) je u pitanju. Uglavnom, Robin je tamo zarobljen od malih nogu, drugi igraci ga pokretanjem igre oslobadjaju, ali i mnoge zivotinje. Mora da se igra do kraja, svasta iskace... "Kocka je bacena; play". :D

Sto se apologetike tice, dusa vapi da svoju strast uvije u nesto dobro i cool, ili da je usmeri u drugom pravcu. Sto bi rekla politicka parola "od nas zavisi". :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Jaoj de nas nadje :)  12:smeha:

Tesko nam je trpeti i sami sebe  12:smeha:

Al ajde, kad si tako fina  :ani_biggrin:  :navijanje:

Hmmm, sto ja njega voliiiiim  :sunce:

Ako nisi preporucujem "what dreams may come" tako tako tako fenomenalan :navijanje:

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

hvala :) , znam to, odavno je poznato da softver na osnovu simptoma statisticki daje preciznije dijagnoze

Samo nismo o tome pricali, niti sam ja protiv vestacke inteligencije u zdravstvu, vec sam stava da sve ima svoje mesto, da tamo gde je potreban covek, robot ga ne moze zameniti (ljudska interakcija je neophodna). Takodje, tehnologija se ne sme olako primenjivati na kriticnim stvarima gde posledica greske moze biti ogromna, a gde covek i ako pogresi nece izazvati veliki problem. Primer, desavalo se da ljudi budu ozraceni na snimanju, jer je softver pobrljavio. Coveku se to ne bi desilo. Jos sto znam kako se lose pise softver, i koliko su nekad ljudi koji ga pisu neodgovorni... pa nije ni cudo. Ili zamisli robotsku ruku koja vrsi operaciju, softver pobrljavi i robot probode coveka. To se hirurgu nikad ne moze desiti. 

Zato kazem nisam protiv, ali polako i oprezno. I ne tamo gde ne neprirodno. Zamisli psihologa robota. Ili svestenika robota. Sad prave one seks robote pa cak hoce i da legalizuju tamo preko bare, ludiloooooo,

razumes sta hocu da ti kazem :)

PS: pomislio sam da je upuceno meni, zbog moje poruke gore i prepiske na onoj temi, ako nije nek admini slobodno izbrisu

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...