Драгана Милошевић Написано Април 2, 2022 Пријави Подели Написано Април 2, 2022 @zaremet Добродошао, брате! Читамо обично по једну катизму сваки дан. У табели су означени: - Водоравно број катизме - Усправно дан/ датум Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 2, 2022 Пријави Подели Написано Април 2, 2022 А П Р И Л Напомена: Светле седмице (од 24. априла до 1. маја) НЕ ЧИТАМО ПСАЛТИР obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zaremet Написано Април 18, 2022 Пријави Подели Написано Април 18, 2022 Pozdrav ! Voleo bih da budem deo grupe . Danas ,17.4.2022 po svom rasporedu čitam 17. Katizmu . U petak čitam dvadesetu. Dajte mi dalje uputstvo šta da čitam u subotu , odnosno ,nadam se da ću se naći i u rasporedu za dalje ... Srđan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Април 20, 2022 Пријави Подели Написано Април 20, 2022 Помаже Бог, браћо и сестре! Имам једно питање. Је л' прекид читања Псалтира почиње од Велике среде или од Велике суботе? Овде видим једно, на другим местима је друго, па ако неко зна да ме упути у те разлике. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 20, 2022 Пријави Подели Написано Април 20, 2022 On 20. 4. 2022. at 16:18, БанеЛ рече Помаже Бог, браћо и сестре! Имам једно питање. Је л' прекид читања Псалтира почиње од Велике среде или од Велике суботе? Овде видим једно, на другим местима је друго, па ако неко зна да ме упути у те разлике. Expand Mi smo ovde zadnje citali na Veliku subotu, a onda od Vaskrsa do ponedeljka posle Tomine nedelje nismo. Znaci, ne cita se na Praznik i cele Svetle sedmice. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Април 21, 2022 Пријави Подели Написано Април 21, 2022 On 20. 4. 2022. at 17:12, obi-wan рече Mi smo ovde zadnje citali na Veliku subotu, a onda od Vaskrsa do ponedeljka posle Tomine nedelje nismo. Znaci, ne cita se na Praznik i cele Svetle sedmice. Expand Договорено. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NisamMiroslav Написано Април 24, 2022 Пријави Подели Написано Април 24, 2022 Pozdrav ljudi, voleo bih da se prikljucim ovome kada opet krenete :) obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 24, 2022 Пријави Подели Написано Април 24, 2022 On 24. 4. 2022. at 12:08, NisamMiroslav рече Pozdrav ljudi, voleo bih da se prikljucim ovome kada opet krenete Expand Vec sad ima praznih mesta u drugoj ekipi. Ubacice te Dragana cim bude videla. I sto bi reko brat Zeljko - dobro nam dosao i bolje nas napao. Драгана Милошевић and NisamMiroslav је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 25, 2022 Пријави Подели Написано Април 25, 2022 Тек понедељак. Где сте потрчали пред руду? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 28, 2022 Пријави Подели Написано Април 28, 2022 М А Ј obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 28, 2022 Пријави Подели Написано Април 28, 2022 @zaremet @NisamMiroslav Пронађите име у табели. Мислим да први креће од шесте, а други од седме катизме . Другачије није могло. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zaremet Написано Мај 1, 2022 Пријави Подели Написано Мај 1, 2022 @Драгана Милошевић Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NisamMiroslav Написано Мај 4, 2022 Пријави Подели Написано Мај 4, 2022 @obi-wan @Драгана Милошевић Hvala ljudi :) obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 1, 2022 Пријави Подели Написано Јун 1, 2022 Ј У Н 2022. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 1, 2022 Пријави Подели Написано Јул 1, 2022 Ј У Л 2022. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука