Danijela Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Црква брвнара, детаљ, село Цветке код Краљева Kafanski amater, dadodj, Родољуб Лазић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Црква брвнара, село Цветке код Краљева dadodj, Dominika and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Гроб Јована Курсуле, порта цркве брвнаре, село Цветке код Краљева. Dominika and dadodj је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Надгробни споменици и крајпуташи, порта цркве брвнаре, село Цветке код Краљева. Kafanski amater and dadodj је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Мај 16, 2022 Пријави Подели Написано Мај 16, 2022 Ruže moe Sun14861 and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Мај 16, 2022 Пријави Подели Написано Мај 16, 2022 Molitveno "DOBRO, SAMO KAŽEM" meze Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Мај 16, 2022 Пријави Подели Написано Мај 16, 2022 Crkveno kuče zvano Pas Пг, Sun14861 and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 2 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Мај 21, 2022 Пријави Подели Написано Мај 21, 2022 Divan svetac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Мај 22, 2022 Пријави Подели Написано Мај 22, 2022 Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 25, 2022 Пријави Подели Написано Мај 25, 2022 dadodj and Sun14861 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 25, 2022 Пријави Подели Написано Мај 25, 2022 Pravoslavna crkva u Bijalistoku dadodj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Мај 26, 2022 Пријави Подели Написано Мај 26, 2022 Pred ukljucenje na onlajn seminar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 26, 2022 Пријави Подели Написано Мај 26, 2022 Усликан у тазбини. Sun14861, Kafanski amater and dadodj је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 26, 2022 Пријави Подели Написано Мај 26, 2022 Шта урадише од Златибора.... Лепоте Златара PredragVId, Kafanski amater and Sun14861 је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 12, 2022 Пријави Подели Написано Јун 12, 2022 Лидија Миленковић, ekdikos_apomahis, mésange and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука