Sun14861 Написано Мај 2, 2022 Пријави Подели Написано Мај 2, 2022 Violetta Valery, Kafanski amater and Милошшш је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Мај 2, 2022 Пријави Подели Написано Мај 2, 2022 @Sun14861Branko Radičević. ❤ Sun14861 је реаговао/ла на ово 1 è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 3, 2022 Пријави Подели Написано Мај 3, 2022 3.5.2022., слава цркве светог Николаја Српског у Реснику Sun14861, dadodj, Božena and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Мај 6, 2022 Пријави Подели Написано Мај 6, 2022 Božena, Милошшш, ronin and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 12, 2022 Пријави Подели Написано Мај 12, 2022 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Мај 12, 2022 Пријави Подели Написано Мај 12, 2022 Kafanski amater and Dominika је реаговао/ла на ово 2 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Мај 12, 2022 Пријави Подели Написано Мај 12, 2022 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Izvor Svete Petke u Zelezniku Лидија Миленковић, Kafanski amater, dadodj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Милошшш, Kafanski amater, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Жича Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Жича Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Црква св. апостола Павла, село Цветке код Краљева Kafanski amater and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Црква св. апостола Павла, село Цветке код Краљева Милошшш and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Црква св. апостола Павла, село Цветке код Краљева Kafanski amater and Sun14861 је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 15, 2022 Пријави Подели Написано Мај 15, 2022 Црква брвнара, село Цветке код Краљева Kafanski amater, Родољуб Лазић, Božena and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука