PredragVId Написано Јул 15, 2020 Пријави Подели Написано Јул 15, 2020 Оштра чука Лидија Миленковић, Dominika and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 15, 2020 Пријави Подели Написано Јул 15, 2020 Болница Грудно, Озрен Kafanski amater, Dominika, Edmund and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 15, 2020 Пријави Подели Написано Јул 15, 2020 Буковик Edmund, Dominika and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Edmund Написано Јул 15, 2020 Пријави Подели Написано Јул 15, 2020 On 14.7.2020. at 9:48, PredragVId рече Сокобања са Големог камена Volim Soko Banju Jestira. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 19, 2020 Пријави Подели Написано Јул 19, 2020 Водопад Рипаљка, Сокобања Edmund, AnaLaz, Поет and 7 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 19, 2020 Пријави Подели Написано Јул 19, 2020 Шумски паук Рапсоди, Лидија Миленковић, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 19, 2020 Пријави Подели Написано Јул 19, 2020 Па ти после кажи да овде нема џинова! Edmund је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јул 19, 2020 Пријави Подели Написано Јул 19, 2020 @PredragVId скоро био тамо, прелепооооооооо. туј седемо куде водопадииииии PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 19, 2020 Пријави Подели Написано Јул 19, 2020 Unutrašnjost vodenice izgrađene krajem 19. veka Лидија Миленковић, PredragVId, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 19, 2020 Пријави Подели Написано Јул 19, 2020 Gde god kamen nađeš, Dunja, ti odmori. PredragVId, Jestira., Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 20, 2020 Пријави Подели Написано Јул 20, 2020 Kafanski amater, Лидија Миленковић, Натан and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 20, 2020 Пријави Подели Написано Јул 20, 2020 Сокобања...Параглајдинг залетиште. Лидија Миленковић, Dominika, Чунга Лунга and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 20, 2020 Пријави Подели Написано Јул 20, 2020 Директно испред моје куће, јер сам ја једно од деце кукуруза, који су са задње стране куће. @Рапсоди и @PredragVId, хвала вам што пишете шта је и где се налази то што сликате, јер корисно је знати, па отићи, видети, сликати, поставити овде слику, добити грдило лајкова, постати популаран, бити примљен у админ тим, брисати своје поруке где испаднеш глуп... Озбиљно, хвала вам! PredragVId, Dominika, Kafanski amater and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 20, 2020 Пријави Подели Написано Јул 20, 2020 Летња позорница Врело, Сокобања Чунга Лунга, Лидија Миленковић, Kafanski amater and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 Мишар (лат. Buteo buteo). Управо га сликала. Лидија Миленковић, Smaragdni kamičak, Kafanski amater and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука