PredragVId Написано Мај 28, 2020 Пријави Подели Написано Мај 28, 2020 пре 8 минута, Драшко рече jesi video si cica macu bejah tamo Па што се не јави. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 28, 2020 Пријави Подели Написано Мај 28, 2020 Pedja u prvim borbenim redovima..... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 28, 2020 Пријави Подели Написано Мај 28, 2020 пре 4 минута, PredragVId рече Па што се не јави. nije mi nesto bio dan, borio sam se sa sobom Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 28, 2020 Пријави Подели Написано Мај 28, 2020 пре 2 минута, Bokisd рече Pedja u prvim borbenim redovima..... Топовско месо. gavrosaurus, Bokisd and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Мај 28, 2020 Пријави Подели Написано Мај 28, 2020 пре 1 минут, Драшко рече nije mi nesto bio dan, borio sam se sa sobom Eh emotivci, poznato mi to... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 28, 2020 Пријави Подели Написано Мај 28, 2020 пре 4 минута, Драшко рече nije mi nesto bio dan, borio sam se sa sobom nista nemoj da mu(im) cutis! (zavisi koliko vas ima ....... ja to vise iz licnog iskustva kod mene je ko u gspu kad se posvadjamo a niko nece da izadje na sledecoj stanici..ume da potraje ) Драшко је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Мај 28, 2020 Пријави Подели Написано Мај 28, 2020 пре 1 минут, Лапис Лазули рече nista nemoj da mu(im) cutis! (zavisi koliko vas ima ....... ja to vise iz licnog iskustva kod mene je ko u gspu kad se posvadjamo a niko nece da izadje na sledecoj stanici..ume da potraje ) Meni je ovako bilo pola dana na poslu, a pola dana isto čudno nešto ko Drašku... Драшко and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Мај 28, 2020 Пријави Подели Написано Мај 28, 2020 On 5/27/2020 at 9:45 PM, PredragVId said: Бетонски клавир А ко га штимује PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 29, 2020 Пријави Подели Написано Мај 29, 2020 Ono kad ti kapne boja na pantalone... nemas kud nego da nastavis da slikas Рапсоди, Milica Bajic, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 30, 2020 Пријави Подели Написано Мај 30, 2020 Манастир Рибница. Улаз у Рибничку пећину. Ако погледате на слици две јако мале силуете испред улаза онда вам је јасно колико је заправо ова пећина огромна (на самом улазу). Али ако вам не бих рекао, мислили би "о Боже, па ово је нека огромна пећина". Међутим, није баш тако. Дубока је свега 30-ак метара. Испред пећине протиче река Рибница, а у првом плану је моја лепша половина. Рапсоди, Milica Bajic, Jestira. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 30, 2020 Пријави Подели Написано Мај 30, 2020 Саркофаг из Римског периода на Калемегдану Рапсоди and Dominika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 30, 2020 Пријави Подели Написано Мај 30, 2020 "Држава то сам ја" Портрет Луја XIV познатог као Краљ Сунце или Луј Велики. Владао Француском 72 године. Камена пластика, детаљ са фасаде Француске амбасаде. Dominika and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 30, 2020 Пријави Подели Написано Мај 30, 2020 "Победник" Dominika, Jestira. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 gavrosaurus, Dominika, Milica Bajic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 1, 2020 Пријави Подели Написано Јун 1, 2020 Мммм, што су лепе, слатке и сочне! PredragVId, Milica Bajic and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука