Milica Bajic Написано Април 17, 2020 Пријави Подели Написано Април 17, 2020 Opet jasmin miriše... Gogić, Предраг М, Дуња and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 17, 2020 Пријави Подели Написано Април 17, 2020 <3 gavrosaurus, Драшко, Milica Bajic and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 17, 2020 Пријави Подели Написано Април 17, 2020 пре 16 минута, Nikola Stojanovic рече <3 divni Leskovac, divne uspomene Поет је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 17, 2020 Пријави Подели Написано Април 17, 2020 Пре сат времена, Драшко рече divni Leskovac, divne uspomene Kad ti se dolazi, samo kazes , Nindzoslave redi stedi gooooooo. Драшко је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Април 17, 2020 Пријави Подели Написано Април 17, 2020 Moja ljepša polovina i momci moji, danas Flojd, Рапсоди, Поет and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 geronymo, Milica Bajic, Gogić and 6 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 1 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Прави сељачки, по рецепту моје баке. Gogić, Flojd, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Данас фоткано у изолацији...закачио се на климу и не боји се, мали џивџан Juanito, Дуња, Flojd and 7 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Лидија Миленковић, Gogić, Juanito and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 PredragVId, Milica Bajic, Јелена М. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 11 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Христос Воскресе! Flojd, Рапсоди, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 Kusadak Jezero i Pinosava. Драшко, Дуња, Dominika and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 @Juanito Jel te ljudi čudno gledaju kad tako fotografišeš cveće razno ? Milica Bajic, Juanito and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 пре 2 минута, Broken рече @Juanito Jel te ljudi čudno gledaju kad tako fotografišeš cveće razno ? Гледају чудно у дугачки објектив којим фотографишем цвеће. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 Управо сада, Juanito рече Гледају чудно у дугачки објектив којим фотографишем цвеће. Znao sam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука