Поет Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Пре сат времена, Дуња рече @Stojke Provokacije ne pomažu. Samo nek' su jetra i transaminaze u redu. Ostalo je precenjeno, veruj mi. Hahahahah, rekoh ti da me oslovljavas Stojkeee. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 7 минута, Nikola Stojanovic рече Zašto ne staviš upozorenje za ovaj teror nad bubnim opnama? :d Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 @Дуња Salim se Dunjica, fina si curica. Ispravka. Dal je zivot samo sahovska igra? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 Hyacinthus orientalis и његова сенка. Smaragdni kamičak, Јелена М., Gogić and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 пре 19 минута, Тихон рече Hyacinthus orientalis и његова сенка. Боже, баш личи на зумбул. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 пре 3 минута, PredragVId рече Боже, баш личи на зумбул. Цвећка или сенка? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 пре 19 минута, Тихон рече Цвећка или сенка? Iz ovog ugla liči na cvet. Просечан србенда, Рапсоди, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 Рапсоди, Натан, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 Небо ... данас ... Рапсоди, Натан, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 Изолација, дан N+1: зарђала кука да се бесим Јелена М., Рапсоди, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 Још фотографија са социјалне дистанце... Приметили ме... Zoran Đurović, Smaragdni kamičak, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Јутрос усликала....излазак сунца са нашег прозора шпиља, Dominika, Дуња and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Калиш...пре короне Излазак сунца на нашем језерцету Smaragdni kamičak, PredragVId, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 голуб на клавиру Gogić, gavrosaurus, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 пре 5 часа, Рапсоди рече I nije nešto, ispala je mutna pozadina. :d Јелена М., Рапсоди, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука