Jestira. Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 On 3/26/2020 at 8:46 AM, Dimitrije said: Шумадија Не бих дао своје село, ни шајкачу, ни јелече ... Нигде нема такве свадбе јесен нам је најмилија нигде нема тог весеља што га има Шумадија AnaLaz, Milica Bajic, Dimitrije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 Још се само мало бели на Јастрепцу, до јуче је баш било депресивно. Опет се у даљини виде процвале трњине и џанарике. Milica Bajic, Рапсоди, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 Из карантина... Gogić, Smaragdni kamičak, Ayla and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 Danas dok sam pripremala rucak nadjoh poruku u paprici ❤ ? Gogić, AnaLaz, Smaragdni kamičak and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 4, 2020 Пријави Подели Написано Април 4, 2020 најлепши цвет БанеЛ, Gogić, Рапсоди and 9 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 5, 2020 Пријави Подели Написано Април 5, 2020 Milica Bajic, Smaragdni kamičak and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 5, 2020 Пријави Подели Написано Април 5, 2020 @Јанко moram da priznam, malo mi je bljak Jednom me je žaba pipnula (čitaj zgazila sam je u dvorištu), morala sam dva kilometra da trčim bez prestanka, jedva sam se kući vratila. Nikada više nisam tako slobodno koračala... Јанко and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 5, 2020 Пријави Подели Написано Април 5, 2020 пре 4 часа, Milica Bajic рече @Јанко moram da priznam, malo mi je bljak Jednom me je žaba pipnula (čitaj zgazila sam je u dvorištu), morala sam dva kilometra da trčim bez prestanka, jedva sam se kući vratila. Nikada više nisam tako slobodno koračala... Нисам ни ја љубитељ али ова је била тааако питома... Дошла до мене док сам седео на земљи, и кад сам је узео у рук(авиц)у ни да мрдне! Чак ју је Андреј помазио, и она ништа! Ваљда уживала у топлоти додира и сунца. Кад сам је спустио - остала је дуго да ме шмека (прва слика је уствари друга, ону прву нисам могао да изоштрим због рукавица, телефон ухватио аутоматски фокус на Андреја иза). Баш лепо дружење. Ayla , Milica Bajic, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Иза хоризонта. AnaLaz, Smaragdni kamičak, Gogić and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 AnaLaz, Smaragdni kamičak, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Пре сат времена, Дуња рече Црешња? Дај бре Дуњице неку твоју, осећам да си се опасно пролепшала. Дуња је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 8 минута, Nikola Stojanovic рече Дај бре Дуњице неку твоју, осећам да си се опасно пролепшала. Sad si sebi krknuo nož u leđa. Pa gde se sujetnoj ženi kaže: "Osećam da si se opasno prolepšala"?! C. C. C. Ne možem. Opominju me da mutim umove i to u vreme posta. Posle se novopridošli sablažnjabaju, kažu - ja mislio pravoslavni vorum, ono žene odaju bez marame na glavi... Sve to bude atak na ugled voruma. Smaragdni kamičak, Gogić, Натанаил and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Пре сат времена, Дуња рече Sad si sebi krknuo nož u leđa. Pa gde se sujetnoj ženi kaže: "Osećam da si se opasno prolepšala"?! C. C. C. Ne možem. Opominju me da mutim umove i to u vreme posta. Posle se novopridošli sablažnjabaju, kažu - ja mislio pravoslavni forum, ono žene odaju bez marame na glavi... Sve to bude atak na ugled voruma. Пу каква си , а си спреми флајку вино да прославим. Кад ме озари Сунце, да си лепотом и топлотом да се ревитализујем малка. Сад овако има да настрада флајка, од туге. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 @Stojke Provokacije ne pomažu. Samo nek' su jetra i transaminaze u redu. Sve ostalo je precenjeno, veruj mi. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука