Dominika Написано Март 10, 2020 Пријави Подели Написано Март 10, 2020 Nedelja Pravoslavlja, Balamand, Liban шпиља, Jestira., *SHONE* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Март 12, 2020 Пријави Подели Написано Март 12, 2020 Alegzandar, Milica Bajic, Поет and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Март 14, 2020 Пријави Подели Написано Март 14, 2020 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Март 17, 2020 Пријави Подели Написано Март 17, 2020 Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Март 17, 2020 Пријави Подели Написано Март 17, 2020 Milica Bajic, Alegzandar, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Март 17, 2020 Пријави Подели Написано Март 17, 2020 Milica Bajic and Dominika је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Март 18, 2020 Пријави Подели Написано Март 18, 2020 Дуња, Milica Bajic, Smaragdni kamičak and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 18, 2020 Пријави Подели Написано Март 18, 2020 Into the wild Milica Bajic, gavrosaurus, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 18, 2020 Пријави Подели Написано Март 18, 2020 On 17.3.2020. at 17:39, Jestira. рече Jeki, el si ti na fotki? Alegzandar and Jestira. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 18, 2020 Пријави Подели Написано Март 18, 2020 - Mama, ti si born to be wild. (žurka u vreme izolacije) - Molim? - Srećan ti rođos! Milica Bajic, Поет, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Март 18, 2020 Пријави Подели Написано Март 18, 2020 пре 50 минута, Дуња рече Jeki, el si ti na fotki? Aha Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 18, 2020 Пријави Подели Написано Март 18, 2020 пре 2 минута, Jestira. рече Aha Drago mi je da te vidim, lepojko. <3 Jestira. је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 18, 2020 Пријави Подели Написано Март 18, 2020 Јел ово Расел Кроу поред лепе Јестире? Jestira. and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Март 19, 2020 Пријави Подели Написано Март 19, 2020 пре 4 часа, Зосима рече Јел ово Расел Кроу поред лепе Јестире? Haha hvala ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Март 19, 2020 Пријави Подели Написано Март 19, 2020 пре 4 часа, Дуња рече Drago mi je da te vidim, lepojko. <3 Hvala ti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука