Anika Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 Nikola, sta najvise prodajes? Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 Управо сада, Anika рече Nikola, sta najvise prodajes? Razume se, MAGLU ! Gogić, Anika, Jestira. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 @Драшко Hahaha, ti posaljem jedan primerak da zamezis. Milica Bajic and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 @Anika Ono sto sam cito, Dostojevski, Jerotic, Stendal i tako toj. Uglavnom ljudi citaju popularne naslove, reklamirane i novokomponovane, ko ti ga znade. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 Управо сада, Nikola Stojanovic рече @Anika Ono sto sam cito, Dostojevski, Jerotic, Stendal i tako toj. Uglavnom ljudi citaju popularne naslove, reklamirane i novokomponovane, ko ti ga znade. Pa u prvom planu ti je ova popularna psihologija, zato i pitam. Mislim da to najvise prolazi... Pa se pitam kako ti to preporucis? I ovo sto Draska zanima. Поет and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 @Anika I to preporucim ono sto sam cito, uglavnom ih skrecem na strucnije nesto i na HRISTA. Sve ostalo je 2 LOW TOO SLOW ! ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 Vako nesto ! Hahahahah ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 Nikola, znas da imam osetljive usi, dzabe mi ovo saljes, ja to i ne otvaram. Inace, osim knjiga, u Laguni volim one sitnice, accessorize, ima bas lepih stvarcica da se izabere. Cestitam na izboru za najboljeg prodavca, sigurno je zasluzeno. Ali prepusti nekad nagradu i nekoj koleginici, ukrao si im svu paznju. Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 @Anika Normalno, nego jedna trudna ova moja omiljena. Ide da si odmara, sad trazimo neku mladu. Bembara bre, opasan automobil. Ima na sajtu mnogo dobre stvari. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 Trazite ili trazis? Pa neces da joj recitujes poeziju, nego da radite. Ako je mlada, mozda nije nacitana, trazi ti neku iskusniju koleginicu. Fenomen je da ljudi nikada manje nisu citali, a Laguna tako dobro prolazi? Ponekad imam utisak da ljudi samo prav dobre kucne biblioteke, a da to nije ni proslo kroz ruke. Ima li neka dobra satira, sta preporucujes? Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 @Anika Ma ne recitujem vise poeziju , mrzi me. Niko me ne shvata za ozbiljno, ne kapiraju. Pal Radoju Domanovica, taj ti je neprevazidjen i dalje. Anika је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 Управо сада, Nikola Stojanovic рече @Anika Ma ne recitujem vise poeziju , mrzi me. Niko me ne shvata za ozbiljno, ne kapiraju. Pal Radoju Domanovica, taj ti je neprevazidjen i dalje. Hehehe, mozda nekad naidjes na neku koja ce te shvatiti ozbiljno, nikad se ne zna. Svakako je lepo imati to u glavi. Jeste Nikola, cudno ti je ovo danasnje vreme, ne cene se prave stvari, razumem te. Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 @Anika Ali ja sam obicna baraba i idiot. To je mnogo veci problem, nego vreme i ostali kompanjerosi naokolo. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 Управо сада, Nikola Stojanovic рече @Anika Ali ja sam obicna baraba i idiot. To je mnogo veci problem, nego vreme i ostali kompanjerosi naokolo. Nisam imala susret uzivo s tobom, tako da ti ne verujem. Mislim da se samo tako cesljas. I da si se poistovetio sa nekim likovima iz romana Dostojevskog, da ne kazem Tolstojevskog kao ona pevaljka. Милошшш and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 @Anika Imase jedna dobra poetry song, susret, malo sam je zaboravio. Za 10god okupljanja, dolazim i recitujem , obecavam. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука