nebica933 Написано Јул 26, 2019 Пријави Подели Написано Јул 26, 2019 Dominika, Поет, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јул 26, 2019 Пријави Подели Написано Јул 26, 2019 o. Miroljub, Smaragdni kamičak, ronin and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 27, 2019 Пријави Подели Написано Јул 27, 2019 @o. Miroljub Moto skup Paracin. Јелена М., o. Miroljub, Dominika and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Јул 27, 2019 Пријави Подели Написано Јул 27, 2019 @Flojd Има ту добрих макина. Колико је бајкера учествовало? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 пре 3 часа, o. Miroljub рече @Flojd Има ту добрих макина. Колико је бајкера учествовало? Mislim da je bilo izmedju 100 i 200 motora. Pevali su likovi uz Atomskog sklonista. Uh, oce sto je bio lep jedan coper sa produzenom viljuskom, ali nisam stigao da ga slikam. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 On 9.7.2019. at 15:42, Јелена М. рече Два дипломца у размаку од четрдесет дана. Боже драги, на свему Ти хвала! Cestitamo. Lepe su vam cerke, lice na vas. ? Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 Kad ste kod makina, ovu neobicnu sam morala uslikati. Flojd, Јелена М., o. Miroljub and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 пре 3 часа, Gogić рече Kad ste kod makina, ovu neobicnu sam morala uslikati. Aham to se zove Trajk. Moped na tri tocka, uglavno zasnovan na sasiji od bude i rucno pravljen. Greota je sto to kod nas ne moze da se registruje jer zabranili vlastodrsci. o. Miroljub and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 Молитвени кутак у мојој соби o. Miroljub, Јелена М., Предраг М and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 пре 4 минута, Lulaby рече Bodjanska Bogorodica. Да, јако је волим... Било би занимљиво видети како би је осликао о. Стаматис, јер је и оригинално јарких боја... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 пре 14 часа, Flojd рече Mislim da je bilo izmedju 100 i 200 motora. Pevali su likovi uz Atomskog sklonista. Uh, oce sto je bio lep jedan coper sa produzenom viljuskom, ali nisam stigao da ga slikam. Да ли правила лимитирају учешће по кубикажи или су сви четворотактни двоточкаши добродошли? Овај чопер је некада био у власништву мог пријатеља. Ја сам на овом чуду прошао једно 100 миља. Због компликованијег маневрисања, свакако није за почетнике (мотор возим од 14 године). https://www.cycletrader.com/listing/2006-American-Ironhorse-Texas-Chopper-5008803531 Еее, Атомско Склониште. Још увек имам њихов први ЛП - Инфаркт. Во времја оно, картонска амбалажа, тј. омот у којом су продавали плочу, била је прави бум. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 пре 10 минута, o. Miroljub рече Да ли правила лимитирају учешће по кубикажи или су сви четворотактни двоточкаши добродошли? Овај чопер је некада био у власништву мог пријатеља. Ја сам на овом чуду прошао једно 100 миља. Због компликованијег маневрисања, свакако није за почетнике (мотор возим од 14 године). https://www.cycletrader.com/listing/2006-American-Ironhorse-Texas-Chopper-5008803531 Еее, Атомско Склониште. Још увек имам њихов први ЛП - Инфаркт. Во времја оно, картонска амбалажа, тј. омот у којом су продавали плочу, била је прави бум. Ma ne. Nema limita sto se kubikaze tice. Ovo je klasican bajk skup, Satori, klopa, pivce, rok, zezanje, traje tri dana, petak, subota, nedelja. Ulaz je 500 kinte, plati se ulaz i dobije se ulaznica i bonovi za jelo. Jedna dobra kamping avantura. A bili su sjajni, pokidali su. E pa meni je ta coperica san, e sa d paradok je sto ja ne voz motor a clan sam moto kluba, tj nosim boje kluba. ? Evo malo atmosvere sa proslogodisnjih skupova. o. Miroljub је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 пре 12 часа, Gogić рече Kad ste kod makina, ovu neobicnu sam morala uslikati. Трајкс су врло популарни овде у САД. Прескупи! Сервис и одржавање, делови и осигурање су папрени. https://www.lehmantrikes.com/ Ја преферирам да поправљам и сервисирам мотор сам. Савршено иде уз Исусову молитву, коју користим и уз сваки други посао којим се (молитвено) бавим! Предраг М, Flojd, Alegzandar and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 Рибар са Превлаке... јул 2019. Јелена М., Smaragdni kamičak, o. Miroljub and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 28, 2019 Пријави Подели Написано Јул 28, 2019 пре 3 часа, o. Miroljub рече Трајкс су врло популарни овде у САД. Прескупи! Сервис и одржавање, делови и осигурање су папрени. https://www.lehmantrikes.com/ Ја преферирам да поправљам и сервисирам мотор сам. Савршено иде уз Исусову молитву, коју користим и уз сваки други посао којим се (молитвено) бавим! Kod nas su oke za odrzavanje i bas su bili popularni. Cak su bili sa raznim modifikacijama, bojama, ozvucenjem itd. A mnogi su ostali u garazama, neki su uspeki da ih registruju u inostranstvu a ostali skupljaju prasinu u garazama. Sjajno oce kpristite kastrolovo ulje. Znaci u masinu staje tri litre? Koliko je kubika motor? Ja se ne mogu pohvaliti isusovom molitvom ali isto volim da legnem pod auto i prepravim, zamenim, modifikujem nesto. Najvise uzimam kad uzmem smirglu u ruke pa udarim po smirglaniranju. ? o. Miroljub је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука