Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, шпиља рече

криво је море :sunce:

А јесте, најлакше је на море свалити...

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Peščane piramide kod Foče

DSC_0617.JPG

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

@Nikola Stojanovic Reko' da ne davim više narod mojim slikama :D sad samo nečural :D prirodaa 

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Milena B. рече

@Nikola Stojanovic Reko' da ne davim više narod mojim slikama :D sad samo nečural :D prirodaa 

Pa Nikolu ne davis cim ti trazi. :D 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@Anika Што ти имаш добру моћ закључивања, као пријатељ из тесне коже. Па да, лустере обично каче горе. " :D:D

@Milena B. Дабоме да требаш и твоје, ко видо вајду од голих пирамида. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

@Nikola Stojanovic Oki, da znam za ubuduce, da se i ja metnem na sliku :aplauz:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Nikola Stojanovic рече

@Anika Што ти имаш добру моћ закључивања, као пријатељ из тесне коже. Па да, лустере обично каче горе. " :D:D

Pomoc prijatelja, sta fali. ;) 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...