ronin Написано Фебруар 9, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2019 пре 25 минута, Liga Džentlmena рече Veliki Krs... kratko ti ovaj post (odsustvo sa foruma) trajao Лидија Миленковић, Flojd and Ana B. је реаговао/ла на ово 3 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2019 пре 7 минута, ronin рече kratko ti ovaj post (odsustvo sa foruma) trajao forum Branislav81, Flojd and ronin је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Фебруар 9, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2019 пре 1 минут, Ana B. рече forum 20.000 milja pod morem Gogić, Flojd and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 10, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2019 https://www.google.com/search?q=zaranjanje+podmornice+gif&tbm=isch&tbs=itp:animated&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&hl=sr&ved=2ahUKEwjFhtzXiLHgAhUReVAKHdMSAFsQlJcCegQIARAD&biw=360&bih=560#imgrc=nrcNzqKCzkP-uM Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 11, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2019 Juče, Vojvodina zalazak [emoji274]Послато са EML-L29 користећи Pouke.org мобилну апликацију Gogić, Лидија Миленковић, Vladan :::. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 5 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Фебруар 11, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2019 Житомислић, једно од љепших мјеста на земаљском шару. goranger, Vladan :::., Ana B. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 1 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Фебруар 11, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2019 Dominika, Поет, Ana B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 11, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2019 Novi Sad [emoji3590]Послато са EML-L29 користећи Pouke.org мобилну апликацију Лидија Миленковић, Flojd, Branislav81 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 11, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2019 Ucimo da igramo,,sah-mat" , najlakse se sporazumevamo, jer smo tu negde vrsnjaci. <3 Лидија Миленковић, ivanaika, Alegzandar and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 Поет and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 пре 4 часа, Bianca рече Gde je ovo? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 пре 31 минута, Liga Džentlmena рече Gde je ovo? Bg, park ispred Studentskog doma "Kralj Aleksandar I" Bianca је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 Da, Vukov spomenik. Volim taj podzemni prolaz, iako je mračan i smrdi na mokraću. Ponekad siđem do stanice i samo sedim na klupi, iako nikuda ne idem vozom... prijatnije mi je nego u parku. Rašo, ronin and Поет је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 пре 21 минута, Bianca рече Da, Vukov spomenik. Volim taj podzemni prolaz, iako je mračan i smrdi na mokraću. Ponekad siđem do stanice i samo sedim na klupi, iako nikuda ne idem vozom... prijatnije mi je nego u parku. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 10 часа, Nikola Stojanovic рече E bre pesnicka duso. Dogovori se sa curom pa joj pravi drustvo kad sedi na klupi da ne sedi sama. E sve mora da te ucim a ni sam ne znam sebe da naucim. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука