Danijela Написано Јануар 20, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2017 Sanja Т., Иоанна, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јануар 20, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2017 @ Danijela И, са које се стране улази на ова врата? drvce and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 20, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2017 To je zagonetka "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јануар 20, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2017 The Doors of Perception Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 20, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2017 E ta! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јануар 21, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2017 Сан летње ноћи, или 'вата ми се лед на брке. GeniusAtWork, Rašo, Sasa Kolbas and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 21, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2017 Kad su krenuli ovi ledeni dani, angazovana sam da slikam rukopolaganje. I dok smo cekali vladike, pokusavala sam da grejem aparat ispod jakne da mi elektronika ili objektv ne bi nesto otkazala/o. Malo je zazujao u nekom trenutku al nastavio je dobro da radi. Drugom fotografu je zablokirao skorz objektiv i zamaglio se. MLZIM ledeno vreme GeniusAtWork, PredragVId, БанеЛ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 Чувари плаже у зимском периоду. Данче*, Пг, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 Maglovito jutro na Zemunskom Keju. Natasa., Sanja Т., GeniusAtWork and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 Sanja Т., -Владимир-, Пг and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 Биљана 1234, Пг, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јануар 24, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2017 PredragVId, Данче*, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јануар 24, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2017 пре 1 минут, Биљана 1234 рече Sta je, gdje je ovo? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јануар 24, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2017 Subotica, sever Vojvodine Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 24, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2017 #♡ #+ #street #graffiti PredragVId, Пг, Биљана 1234 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука