Данче* Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Иоанна, -Владимир-, Војвода7 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Magic Island... ivanaika, Vesna Milovic, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 Семенке за џ ... Juanito, ivanaika, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 АлександраВ, Dominika and ivanaika је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 Божић код нас, у цркви. aliluja, АлександраВ, Ненад Р. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 У кући: PredragVId, "Tamo daleko", Bashful Anna and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 2 часа, Dominika рече Божић код нас, у цркви. Зар ви нисте променили календар? И даље се славе оба Божића? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 GeniusAtWork, -Владимир-, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 4 часа, 3006 рече Зар ви нисте променили календар? И даље се славе оба Божића? Није то баш тако... Има неколико парохија које имају само нови календар. У мојој парохији већ трећу годину (раније је била само на новом календару) св. Никола, Божић (значи, све службе Бадњег Дана, првог и другог дана Божића) и Богојавлење (бденије и Литургија) сад су 2 пута. Само да за ове празнике на новоум календару долази 90% парохијана и славе сви свештеници (значи 4 презбитера и 3 ђакона) и њихове фамилије осим једног. На празнике по старом календару долазе пре свега Украјинци који генерално не иду у цркву, и можда 10 парохијана. Више сам писала овде: 3006, PredragVId and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 Хаљина за пепељугу. PredragVId, Dominika, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 GeniusAtWork, PredragVId, Dominika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 Dominika, ivanaika, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 PredragVId, АлександраВ, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 Dominika, aliluja, PredragVId and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јануар 2, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2017 Керећа стража. ivanaika, АлександраВ, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука