Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jutro iznad Zvorničkog jezera.

PC090322.jpg

Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан."

Св. Исак Сирин

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, drvce рече

Kud i ove bandere ne popravi da i one da idu paralelno :)

to bi vec bio inzenjerski pristup umetnosti :D

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

IMG_0226.JPG

IMG_0227.JPG

IMG_0225.JPG

IMG_0224.JPG

IMG_0223.JPG

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

IMG_0240.JPG

IMG_0239.JPG

IMG_0235.JPG

IMG_0233.JPG

IMG_0237.JPG

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Бали-бегова џамија у нишкој Тврђави...

Bali-Bey Mosque

Подели на овим сајтовима

Концерт Слободана Тркуље у Дому културе Палилула

(15.12.2016 од 20:00 - 23:00)

у част

прославе 80 година манастира Ваведење на Сењаку

IMG_1783.JPG

Глоговац уручује захвалницу у име организатора

IMG_1782.JPG

Концерт је трајао пуна 3 сата. На самом крају, протојереј ставрофор Милорад Глоговац, негде око 23 сата, у име манастира Ваведење, уручио је захвалницу овом младом мулти инструменталисти. У пуној сали је било и неколико монахиња манастира Ваведење. Концерт је пратила ТВ Храм. Слободан се вечерас окушао са: акустичном гитаром, неколико врста кавала, гајдама, фрулом, електричним тимпан бубњем, електричном гитаром, синтисајзером, кларинетом - права ситница. Иначе је редован гост на Литургијама манастира Ковиљ.

Подели на овим сајтовима

Zimski maciji san
#cat #mačak

15590234_1805625206359969_48254721604213

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...