Danijela Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Ispracaj ikone za manastir Vavedenje PredragVId, Kaludjerovic Sreten and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Ispracaj ikone za manastir Vavedenje PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Ispracaj ikone za manastir Vavedenje АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Милан Ракић, PredragVId, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Znam da nisu fotke u uobicajenom smislu ali su sacinjene od vise razlicitih fotografija (kompoziting) i prosle kroz postprodukciju. Na fotkama je moj sinak u ulozi Betmena Autor: Ja Sanja Т., Данче*, Paradoksologija and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Утешна награда уместо концерта Јована Колунџије Застали смо пред храмом да чујемо предивно музицирање на вилолини Р. Шуман - Клавирски квинтет, Коларац Grizzly Adams, ivanaika, Tavita and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Место бисте Димитрија Туцовића на Славији... Рапсоди, АлександраВ, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 "Срећни добитници" Рапсоди, Grizzly Adams, Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Аdventure park Zlatar planina Sanja Т., Натан, RYLAH and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Мачка и кип АлександраВ, GeniusAtWork, Рапсоди and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 АлександраВ, RYLAH, "Tamo daleko" and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 АлександраВ, Рапсоди, Иоанна and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 Отправлено с моего Lenovo Z90a40 через Tapatalk Дијана., Sanja Т., Данче* and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 14|11|16 Kaludjerovic Sreten, "Tamo daleko", arizan and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 #door #monasterydoor ivanaika, Натан, "Tamo daleko" and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука