Данче* Написано Септембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 Ненад Р., Suncokret54, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 @Човек Жоја Домаћински!!! АлександраВ, Данче* and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Grizzly Adams, Биљана 1234, Sanja Т. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 #latinofestival #goodfood АлександраВ, Ненад Р., ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 #splash_blue_colors Ненад Р., Suncokret54, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 #mexicanfood #fuckthetrump Биљана 1234, Suncokret54, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 35 minutes ago, Juan рече #mexicanfood #fuckthetrump Sledeće godine da spremate u Koloniji Ispod Zida! Ненад Р., Биљана 1234 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Милан Ракић, Аурор, Биљана 1234 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Аурор, Grizzly Adams, Биљана 1234 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Ненад Р., АлександраВ, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Grizzly Adams, Човек Жоја, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Аурор, Биљана 1234, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Данче*, Grizzly Adams, Аурор and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Arheoloski lokalitet Dici Srednjevekovna crkva sv. Jovana Krstitetlja 13-14 vek Човек Жоја, Рапсоди, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Биљана 1234, GeniusAtWork, Човек Жоја and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука